5 Ιουνίου 2017

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ "ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤ ΜΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΚΡΑΤΕΙΡΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΡΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΟΡΑΤΟΥ"

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ! 

«Ουδείς οικέτης δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ή γαρ τον ένα μισήσει και τον έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει. Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά». (Λουκά 16.13) 

Ο Τσακαλώτος μιλώντας σε ξένους ανταποκριτές, έφτασε την υπέρτατη ύβρη, και παρέβαλε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με τον Θεό!!! 

Συγκεκριμένα είπε ότι «Είναι απολύτως σαφές ότι το μεγάλο μας ζήτημα είναι να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις αγορές»... 

Δηλαδή το γνωστό παραμύθι όπου ευχόμαστε να μπορούμε και πάλι να δανειζόμαστε και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο... 

Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα τι γίνεται σε αυτή την άθλια κανιβαλική έκφανση του καπιταλισμού όπου το χρήμα παράγεται από το χρέος αν δεν δανείζεσαι από τις «αγορές» με πολύ ψηλά επιτόκια, τότε τιμωρείσαι και μπαίνεις σε μνημόνια, οπότε σου κανονίζουν τα πάντα οι «δανειστές», ακόμη και ποιό χαρτί υγείας θα χρησιμοποιείς! 

Αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο να το πει διότι και δωσίλογος, δηλαδή άνθρωπος των τραπεζιτών, είναι και αποδέχεται απολύτως τον κανιβαλικό καπιταλισμό. 

Αυτό που δεν περιμέναμε από έναν άθεο, είναι να αναφερθεί στον Θεό. Αλλά βέβαια έκανε αυτήν την αναφορά, για να κάνει ομολογία πίστεως στο πιστωτικό ίδρυμα δηλαδή στον θεό του χρήματος, στον μαμωνά!!! 

Ακούστε τι είπε, είναι να φρίττει κανείς με το θράσσος που έχουν οι λάτρεις των «αγορών»... «Το να μπει η Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι πάντως ένα δύσκολο ζήτημα, διότι η ΕΚΤ, όπως και ο Θεός, λειτουργεί με μυστηριώδη τρόπο». 

Έχουν φτάσει στην δαιμονιώδη κατάσταση να παραβάλλουν το άθλιο χρήμα τους (το ευρώ) και την τράπεζα που το ελέγχει (ΕΚΤ) με τον Θεό!!! Ομολογία πίστεως στον θεό του χρήματος! 

Θα μπορούσαμε μάλιστα να φανταστούμε ότι στο βλάσφημο «πιστεύω» του θα λέει περίπου ότι πιστεύει «σε μία ΕΚΤ, μητριά ευρωκράτειρα, ποιήτρια παντός χρήματος, ορατού αλλά κυρίως αοράτου...»!!! 

Πάντως εσείς οι ποιμένες, οι διοικούντες την Εκκλησία του Χριστού, μην πτοείστε, συνεχίστε να κάνετε ότι δεν βλέπετε και δεν ακούτε, συνεχίστε να μνημονεύετε τους δωσίλογους και να εύχεστε «υπέρ πάσης αρχής και εξουσίας...» αφού τα έχετε βρει μαζί της, εμείς όμως θα λέμε μυστικά μέσα μας : «Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής» όπως μας δίδαξε ο Πατροκοσμάς όταν εμφανίστηκε σε έναν απλό ιερέα. 

Ο Κύριός μας μας είπε ότι «ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων» (Ιωαν.10.11.) αλλά φαίνεται ότι εσείς είστε μάλλον μισθωτοί και ουχί ποιμένες και όπως λέει και πάλι ο Κύριός μας «ο δε μισθωτός φεύγει, ότι μισθωτός εστί και ου μέλει αυτώ περί των προβάτων»...(Ιωαν.10.13.) 

Δεν σας χρειαζόμαστε άλλωστε, διότι έχουμε ποιμένες τους απλούς παπάδες, τους πνευματικούς μας, που την δεδομένη ώρα σαν τον Παπαφλέσσα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, σαν τον Γρηγόριο τον Ε΄και σαν τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο θα μπουν μπροστά στον αγώνα ενάντια στην τυραννία που έχουν επιβάλλει οι τραπεζίτες και οι δωσίλογοι οπαδοί τους! Εσείς θα μείνετε στην ιστορία σαν συνοδοιπόροι ή στην καλύτερη περίπτωση απαθείς θεατές, των πιστών του μαμωνά! 

oimos-athina.blogspot.com
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.