Τελευταίες αναρτήσεις

10 Ιουνίου 2017

Η Δίκη της 29 Μαΐου 2017 κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση (Μέρος 1)

Γράφουν η Ζωή Γεωργαντά και ο Νικόλαος Λογοθέτης 

Σήμερα βιώνουμε την μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδας μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Καταστροφή οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική και πολιτιστική ενώ προωθείται ο αφελληνισμός από τις ψυχές των νέων μας, η λήθη της ένδοξης ιστορίας μας και των ιερών παραδόσεων των πατέρων μας, που διατηρήθηκαν ακόμα και κάτω από τον βάρβαρο ζυγό της τουρκοκρατίας και άντεξαν τους διωγμούς και την αιματοχυσία, τα βασανιστήρια  και τις καταστροφές που μας επέφερε ο Γερμανός κατακτητής το 40-45 και άντεξαν ακόμα την διχόνοια που μας επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις το 45-47.

ΟΜΩΣ, όσα δεν μπόρεσαν οι μύριοι επιδρομείς να καταφέρουν για να μας εξαφανίσουν, ανέλαβαν να τα διεκπεραιώσουν οι δουλοπρεπείς πολιτικοί απατεώνες της χώρας μας. Έχει ειπωθεί από ξένους φιλέλληνες ότι το πρόβλημα των δανειστών και των δουλοπρεπών πολιτικών απατεώνων της Ελλάδας είναι ότι:
Οι Έλληνες αρνούνται να πεθάνουν 

Και αυτό είναι τόσο αληθινό, τόσο αισιόδοξο και τόσο ωραίο να λέγεται για μας.

Διερωτώμεθα γιατί άραγε ταλαιπωρούμαστε επί 7 ολόκληρα χρόνια για ένα πεντακάθαρο κατηγορητήριο σε μια δίκη που έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια με την καταδίκη των κατηγορούμενων για την δόλια και άδικη καταστροφή μας και επίσης με την καταδίκη των ηθικών αυτουργών της ψυχρής δολοφονίας της οικονομίας μας.

Η σχετική δήθεν ογκώδης δικογραφία άλλοτε χωρίζεται σε δύο και άλλοτε ενώνεται, ουσιώδεις καταθέσεις και παράβολα «χάνονται», ίντριγκες, νομοτεχνάσματα και πονηρά κόλπα, παρεμβάσεις από τους ηθικούς αυτουργούς και του κόσμου η μαφία βρίσκεται συντεταγμένη εις ημερήσια διάταξη για να καθυστερεί και να παρατείνει το μαρτύριο.

Προς τί όλα τούτα; Έχουμε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη ή έχουμε κλόουνς με γραβάτες ή χωρίς γραβάτες που παριστάνουν τους σοβαρούς ηγήτορες της χώρας μας;

Όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια που ξεσκέπασαν λίγοι έντιμοι πολιτικοί και λίγοι αδέκαστοι Δικαστές, γνωρίζουν πολύ καλά τις χιλιάδες  άσχετες φωτοτυπίες που έχει «χώσει» στην δικογραφία ο κατηγορούμενος ισχυριζόμενος ότι είναι μελέτες. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί και οι νόμοι της χώρας μας έχουν παραβιαστεί πολλάκις από τον κατηγορούμενο, σε αγαστή συνεργασία με τους ηθικούς αυτουργούς εντολείς του, προκειμένου οι πολίτες της χώρας μας να πληρώνουν τα χρέη των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που οι πολιτικοί τους είναι αρκετά πονηροί για να ακολουθούν την αρχή: η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση, ενώ οι δικοί μας πολιτικοί είναι πονηροί στο να εξοντώνουν τους Έλληνες και να στέκονται στα πέντε μπροστά στους εκμεταλλευτές μας.

Η δίωξη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και των συγκατηγορουμένων του που ξεκίνησε αυτεπάγγελτα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και κατέληξε στο Πόρισμα Πεπόνη που έλεγε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την ψευδή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 κατά συναυτουργία και για την παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση κάθε άλλο παρά έχει κλείσει με το πρόσφατο αθωωτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Ταυτόχρονα πολλά δουλοπρεπή και κρατικοδίαιτα ΜΜΕ διαδίδουν ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο με προφανή αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν απελπισία και ηττοπάθεια στον αναξιοπαθούντα Έλληνα.

Προβαίνουμε πάλι στο ένδικο μέσο της αναίρεσης υπέρ του νόμου από τον Άρειο Πάγο κατά του αθωωτικού βουλεύματος. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον άνισο αυτό αγώνα, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι δικαίωμα μας έχει ακόμα απομείνει στο συνεχώς τροποποιούμενο δίκαιο της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε παρά το τεράστιο προσωπικό και οικογενειακό μας κόστος μέχρι να βγει η αλήθεια στον κόσμο για την δύστυχη αλλά γενναία πατρίδα μας ή οποία έχει πάντα βροντοφωνάξει τν π τς ή με την ασπίδα νικητές, ή επί της ασπίδας νεκροί. 

Και θα πετύχουμε την αναίρεση γιατί, όπως φαίνεται,  το Συμβούλιο Εφετών υιοθέτησε την πρόταση του Αντεισαγγελέα Κούτρα η οποία δεν περιέχει ούτε ίχνος νομικής σκέψης, αλλά αποτελεί μια εξύμνηση των δανειστών, των Μνημονίων και της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.  

Προχθές, στις 29 Μαΐου είχαμε την δίκη του Γεωργίου για την παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή μετά από έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά της αθωωτικής απόφασης του Δ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στις 6/12/2016. Η παρουσία των Ελλήνων στην δίκη της 29 Μαΐου ήταν καταλυτική. Ήρθε κόσμος ακόμα και από την Βόρεια Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά και επέστρεψαν την ίδια μέρα το βράδυ στο σπίτι τους, άλλος με αεροπλάνο και άλλος με πλοίο ή αυτοκίνητο. Ευχαριστούμε όλον αυτόν τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και ήλθε να στηρίξει την έφεση-καταπέλτη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, κ. Πίσχοινα, η οποία έφεση χαρακτηρίστηκε από το Δικαστήριο ως Διατριβή, τόσο εμπεριστατωμένη ήταν για την ενοχή του Γεωργίου.

Η υπεράσπιση του Γεωργίου, κυρίως οι δικηγόροι κ. Νικόλαος Γ. Ντέσκας από το Δικηγορικό Γραφείο Στεφανάκη και  ο κ. Ιωάννης Λάγγας, προσπάθησαν να βγάλουν την έφεση απαράδεκτη, δηλαδή άκυρη, αλλά δεν το πέτυχαν.

Η δίκη διεκόπη λόγω ασθενείας της προέδρου και συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου 2017.

συνεχίζεται στο 2ο μέροςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.