Τελευταίες αναρτήσεις

15 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Του Θανάση Τσόκα Μαθηματικού - Ερευνητή 
e-mail: tsokasmath@gmail.com 

κ.κ. Βουλευτές 
Ο Μεγάλος Βίκτωρ Ουγκώ έχει πει την παροιμιώδη φράση: " Το πιο μαλακό μαξιλάρι στον ύπνο μου είναι η ήσυχη συνείδηση μου!!!. 
Ερωτώ λοιπόν εσάς τους Αριστερούς Βουλευτές της "υπέρμετρης ευαισθησίας" και εσάς τους Ένθεους Βουλευτές των ΑΝΕΛ του "αγαπάτε αλλήλους", το δικό σας μαξιλάρι στον ύπνο σας είναι μαλακό? .

Έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη? . 

1) ΟΤΑΝ στους μισούς πολυχαμηλοσυνταξιούχους έχετε κόψει ολόκληρο το ΕΚΑΣ και τους άλλους μισούς, τους έχετε αφήσει με το μισό ΕΚΑΣ,που και αυτό θα το ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ από 1-1-2018? 

2) ΌΤΑΝ ένας άνεργος που παίρνει ένα πολύ ισχνό επίδομα ανεργίας, τολμήσει να σας δηλώσει ότι μέσα σε ένα ολόκληρο μήνα έκανε ΕΝΑ μόνο μικρό μεροκάματο τρίωρης εργασίας, εσείς του κόβετε ΑΜΕΣΩΣ το πενιχρό ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ? 

3) ΟΤΑΝ καταργείται το νόμο 1545/85, που έδινε ένα μηνιαίο επίδομα 60 ευρώ σε εργαζόμενους νέους μέχρι ηλικίας 29 και εσείς με το νέο νόμο σας, 4472/2017 το μηνιαίο επίδομα των 60 ευρώ το ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ και αφήνετε αυτούς τους νέους που είναι εκατοντάδες χιλιάδες, να επιζήσουν με ένα πενιχρότατο μισθό των 300 έως 400 ευρώ? 

4) ΟΤΑΝ 1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες) συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη πείνας (μικρότερη των 500 ευρώ) και έρχεστε εσείς και ψηφίζετε άλλα 20 προαπαιτούμενα ( για τη δεύτερη αξιολόγηση ) , ένα από τα οποία απαγορεύει τις αυξήσεις σε ΟΛΕΣ τις συντάξεις ( άρα και στις πολύ-πολύ μικρές ) μέχρι το έτος 2022!!!!!!!!!? 

5) ΟΤΑΝ η μέση σύνταξη πριν από την κρίση ήταν 1280 ευρώ, σήμερα που μιλάμε (μετά από τρία μνημόνια και πάρα πολλές μειώσεις σε όλες τις συντάξεις) η μέση σύνταξη είναι 890 ευρώ εσείς με το νέο νόμο σας, 4472/2017 (και το τέταρτο μνημόνιο) μειώνετε από 1-1-2019 μέχρι το τέλος του 2021 ΔΡΑΣΤΙΚΑ όλες τις συντάξεις (με τη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς) , με αποτέλεσμα η μέση σύνταξη να κατρακυλήσει στα 600 ευρώ!!! και ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ θα είναι φτωχοί ή πολύ φτωχοί!!!?. 

6) ΟΤΑΝ μέσα σε μια διετία 2018-2019 τα ήδη κουτσουρεμένα προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα πάτε να τα μειώσετε και άλλο,για να εξοικονομήσετε όπως μας λέει ο νόμος 4472/2017 που ψηφίσατε, άλλα 259 εκατομμύρια ευρώ!!!?, Που είναι κ.κ Βουλευτές η ευαισθησία σας για αυτούς τους αξιοθαύμαστους και ηρωικούς ανθρώπους?. 

7) ΟΤΑΝ τα δικά σας μνημόνια καθώς και τα μνημόνια των Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά έχουν μετατρέψει τον Ιδιωτικό τομέα σε ένα εργασιακό μεσαίωνα, όπου το 60% των εργαζομένων είναι εργαζόμενοι είτε μερικής είτε εκ περιτροπής απασχόλησης με μισθούς 200 έως 400 ευρώ μηνιαίως? 

8) ΟΤΑΝ τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας τους "απαγορεύσατε" να παράγουν αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, αφού το κόστος παραγωγής με τους νόμους σας, το πήγατε σε ύψη δυσθεώρητα? 

9) ΟΤΑΝ στους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρο μεσαίες επιχειρήσεις τους φόρους τους φθάσατε στον Ουρανό όπου στα 100 ευρώ τζίρο, τους παίρνετε τα 65 ευρώ και με την αναδουλειά που έχουν, τους αναγκάζετε να πορευθούν στο παράνομο δρόμο της φοροδιαφυγής, για να μπορέσουν να επιβιώσουν? 

10) ΟΤΑΝ το 92% των μνημονιακών νόμων που έχετε ψηφίσει τόσο εσείς όσο και οι προηγούμενοι μνημονιακοί συνάδελφοι σας,είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!!,σύμφωνα με τη γνώμη πολλών έγκριτων Συνταγματολόγων? 

κ.κ Βουλευτές 

Με όλα αυτά που παραπάνω σας καταμαρτύρησα,με όλες αυτές τις ανάλγητες και απάνθρωπες πολιτικές σας πράξεις που έχετε διαπράξει στο διάστημα που κυβερνάτε,σε βάρος του Ελληνικού λαού, είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ θα έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας και το μαξιλάρι στον ύπνο σας θα είναι πολύ σκληρό, εκτός και εάν έχετε προσβληθεί από τον ιό που φέρει το όνομα: "ιός πωρωμένης συνείδησης!!!" 

κ.κ Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ 

Η περαιτέρω ληστρική αφαίμαξη του ήδη λεηλατηθέντος εισοδήματος των Ελλήνων Πολιτών θα προκαλέσει με Μαθηματική ακρίβεια,πλήρη κατάρρευση ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ και το έτος 2021,η Χώρα μας θα είναι ένα απέραντο ΦΤΩΧΟΠΩΛΕΙΟ και ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Γερμανικής Αυτκρατορίας!!!! 

Κύριοι Βουλευτές αλλάξτε ρότα πριν είναι αργά,γιατί εάν δεν το πράξετε θα έχετε προδώσει την Πατρίδα και θα έχετε υποπέσει σε πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα!!!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.