Τελευταίες αναρτήσεις

10 Ιουνίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Στήνεται η νέα …διαπλοκή;;  

Την Δευτέρα 22 Μαίου, ο Ιβάν Σαββίδης έγινε κύριος του 19,63% του μετοχικού πακέτου του Mega!

Αμέσως μετά από λίγες ημέρες (Τετάρτη 31 Μαίου) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως υπερθεματιστής του πλειστηριασμού του ΔΟΛ,  αποκτά το 22,11% του Mega!

Ωστόσο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραμένει ο κύριος μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού, αφού μέσω 13 offshore εταιριών ελέγχει το 35% περίπου του Μεγάλου καναλιού!
Αντιλαμβανόμεθα όλοι λοιπόν, πως αρχίζει να στήνεται μια νέα διαπλοκή στην Ελλάδα!

Ήδη ξεκίνησε ο επιχειρηματικός πόλεμος έλεγχου της Εξουσίας! Από αυτόν τον πόλεμο φαίνεται ότι χαμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος “επένδυσε” στον Ιβάν Σαββίδη και o οποίος μάλλον απέτυχε στην αποστολή που του ανατέθηκε! Έτσι, στα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ από ότι μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλη γκρίνια, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας “πόνταρε” σε ένα “κουτσό άλογο” (Ιβάν)!

Τα παραπάνω ενισχύονται από το γεγονός της είδησης που μας μετέφερε άκρως αξιόπιστο πρόσωπο και την οποία σας γνωστοποιούμε παρακάτω!

Προ τριών ημερών πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση των Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου και Μαρινάκη σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο, όπου δείπνησαν και συζήτησαν για τον από κοινού έλεγχο και διαχείριση των ηλεκτρονικών μέσων και του Τύπου, τουλάχιστον, για τα επόμενα 20 χρόνια!
Από αυτό το σχεδιασμό βέβαια είναι εκτός ο Ιβάν Σαββίδης!
Άρα, μην παραξενευτείτε αν θα μας προκύψουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! 

Πότε θα μάθουμε …το “ρουφιάνο” Υπουργό;

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1993) είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον εκλιπόντα πρώην Πρωθυπουργό!  
«Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ σήμερα τον Επίτιμο Πρόεδρο της παράταξής μας! Τον Πρωθυπουργό που οραματίσθηκε μια Ελλάδα ισχυρή, χωρίς δεσμεύσεις και εξωτερικές εξαρτήσεις και εργάσθηκε σκληρά γι΄ αυτήν…

Τον άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεε μια μακροχρόνια και ειλικρινής φιλία…»!
Βέβαια μετά θάνατον, όλοι εχθροί, φίλοι και “φίλοι” είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Έτσι, και ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, αποχαιρέτησε τον πρώην Πρωθυπουργό με εγκάρδια λόγια!

Ωστόσο, επειδή προ ημερών “θυμηθήκαμε” τη μυστική διεθνή διάσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Αθήνα, μεταξύ της Ελλάδος, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, με θέμα την κατάσταση στα Σκόπια (Μητσοτάκης και Μιλόσεβιτς ήθελαν να επέμβουν στρατιωτικά), αλλά και την τύχη της ελληνικής ομογένειας στη γείτονα χώρα, ρωτάμε ποιος ήταν ο Υπουργός που πληροφόρησε το ΝΑΤΟ και στη συνέχεια το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για τα σχέδια του Έλληνα Πρωθυπουργού, ανατρέποντας αυτή τη μυστική διάσκεψη κορυφής για τα Βαλκάνια;;

Ποιος πρόδωσε το σχεδιασμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, “που οραματίσθηκε μια Ελλάδα ισχυρή, χωρίς δεσμεύσεις και εξωτερικές εξαρτήσεις”;;

Έτσι ρωτάμε, μήπως γνωρίζει να μας πει ο κ. Βαρβιτσιώτης και μάθουμε κάποια στιγμή το “ρουφιάνο” Υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος έβαλε φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Κρητικού!

Αιώνιοι …Παπανδρέου!

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο Πρωθυπουργός που έσυρε Πατρίδα και λαό, στοχευμένα στα Μνημόνια. Σήμερα, προσπαθεί να παίξει ξανά ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, με πίεση που ασκείται προς όλες τις κατευθύνσεις από τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”! Στην οποία διεθνή οργάνωση είναι Πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου και την οποία αποτελούν τα σοσιαλιστικά, τα εργατικά και τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον πλανήτη!

Γι΄ αυτήν την οργάνωση, τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”, είχε πει το 1976 ο πατέρας του Γιώργου, ο Ανδρέας Παπανδρέου:

«Η “Σοσιαλιστική Διεθνής” ως όργανο της σοσιαλδημοκρατίας, η οποία σοσιαλδημοκρατία είναι ένας καπιταλισμός με ευγενικό πρόσωπο, προδότης του σοσιαλισμού που σκοπό έχει, όχι την κατάργηση της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά την εδραίωση του μονοπωλιακού και ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού»!

Βέβαια, ως γνήσιος Παπανδρέου το 1981 που έγινε Πρωθυπουργός ζήτησε να εισέλθει το ΠΑΣΟΚ στην οργάνωση – μαφία, όπως αποκαλούσε τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο καμμενοσ για τις ηπα
Ο Αμερικανόδουλος …Πάνος Καμμένος!

Είπε μεταξύ των άλλων ο Πάνος Καμμένος για τα 70 χρόνια του γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, μεταξύ των άλλων: 

«Αυτά τα χρόνια, ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, ήμασταν στην ίδια πλευρά στους δύο παγκοσμίους πολέμους, ήμασταν στην ίδια πλευρά στον Ψυχρό Πόλεμο, ήμασταν στην ίδια πλευρά στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, ήμασταν στην ίδια πλευρά στα Βαλκάνια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά η επιλογή μας ήταν να συνεχίσουμε να είμαστε με το μέρος σας. Και τώρα είμαστε στην ίδια πλευρά για να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία που είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για ολόκληρη την Ευρώπη και τη Δύση. Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο Κόλπο, αναμένουμε τον χαρακτηρισμό  των Αδελφών Μουσουλμάνων ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό πρέπει να είναι πολύ σημαντικό ώστε οι περισσότερες χώρες να επιλέξουν με ποιου το μέρος θέλουν να είναι. Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ…»! 

Τέτοιες δουλικές δηλώσεις δεν μπορεί να κάνει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος μας! Εκτός και αν μπορεί να μας πει τι κέρδισε η Ελλάς τόσες δεκαετίες που βρίσκεται στο πλευρό των ΗΠΑ! Γιατί, και Σεπτεμβριανά έγιναν με την ανοχή τους στην Πόλη (1955) και εισβολή είχαμε από την Τουρκία στην Κύπρο με την ανοχή τους, και τα Ίμια έγιναν γκρίζα ζώνη, πάλι με την ανοχή τους, και… και… και… Και μετά κατηγορούμε τον Σημίτη, που την επομένη της νύχτας των Ιμίων, από του βήματος της Βουλής, ευχαρίστησε τους Αμερικανούς! Εκείνος, που το έπαιζε Πρωθυπουργός, όπως τώρα ο Πάνος που το παίζει Υπουργός!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.