Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαΐου 2017

Ποιοι φοβούνται τη Mαρίν Λεπέν

Ολοι όσοι έχουν λόγους να τρέμουν την κατάλυση της δικτατορίας Βερολίνου - Βρυξελλών άγχονται για τη δημοκρατία, η οποία κινδυνεύει… 

Μια Ελλάδα που βρίσκεται υπό την πιο ατιμωτική επιτροπεία την οποία έχει δεχτεί στα νεότερα χρόνια έχει ανακαλύψει το… απόλυτο κακό! Αυτό το κακό είναι ξανθό, ετών 48, μιλά γαλλικά και χαρακτηρίζεται ως κακό, και μάλιστα απόλυτο, επειδή είναι «αντιευρωπαϊκό» και «ακροδεξιό». Το όνομα δε αυτής, Μαρίν Λεπέν, η πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, που διεκδικεί την προεδρία της χώρας της. Στις ημέρες μας, εύκολα χαρακτηρίζεσαι «αντιευρωπαϊστής» και «ακροδεξιός».

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να μιλήσεις. Τα λόγια που θα ξεφύγουν από το στόμα σου πρέπει να καταφέρονται εναντίον της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, εναντίον της υποδούλωσης των χριστιανών στους αποκεφαλιστές του Ισλάμ, υπέρ της σημαίας, της Ιστορίας και του έθνους σου και κατά της εξουσίας που ασκούν σε περίπου 508.000.000 Ευρωπαίους οι -γνωστοί σε όλους για τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία τους- Γερμανοί και μια δράκα ψυχάκηδων κηφήνων της ευρωγραφειοκρατίας.

Αν κάνεις αυτό το τερατώδες λάθος, το έγκλημα, το ανοσιούργημα να μη σου αρέσουν το Ισλάμ και η ασφυκτική αίσθηση της γερμανικής κυριαρχίας στον σβέρκο σου, τότε είσαι «αντιευρωπαϊστής» και «ακροδεξιός». Επιπλέον θα σε πουν και αντισημίτη! Το τελευταίο οπωσδήποτε το «κολλάνε» σαν αυτοκόλλητο πάνω σου όλοι όσοι στρώνουν το χαλί στους τζιχαντιστές, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν και το κράτος του Ισραήλ και τους κατοίκους του. Κοντολογίς, όλοι αυτοί που ενθαρρύνουν τον πιο έξαλλο, συστηματικό και άρτια οργανωμένο αντισημιτισμό του μαχητικού Ισλάμ καταγγέλλουν τον «αντισημιτισμό» όσων θέλουν να αποτρέψουν την επιβολή της σαρίας σε ευρωπαϊκό έδαφος!

Γιατί το κάνουν; Επειδή, αφενός, έχουν λαμβάνειν από αυτή τη στάση τους και, αφετέρου, διότι μέχρι τώρα τους… έπαιρνε να το κάνουν. Τα ενοχικά σύνδρομα των φυσιολογικών ανθρώπων καλλιεργούνταν διά της τηλεοράσεως, των υπόλοιπων ΜΜΕ και των μηχανισμών παραγωγής ιδεολογίας πιο εύκολα απ’ όσο καλλιεργούνται οι πατάτες στην Ουκρανία. Ομως, κάπου εδώ κοντά, πίσω από κάποια εκλογικά παραβάν, αναμένεται η λήξη της περιόδου των παχυτάτων αγελάδων της γερμανοκρατίας και της πολιτικής ορθότητας της συμφοράς.

Παναγιώτης Λιάκος 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.