Τελευταίες αναρτήσεις

9 Μαΐου 2017

Διαφορετικῆς ἀξίας ζωές…

Σὰν σήμερα (το άρθρο γράφτηκε 5 Μαίου 2017) τὸ 2010 ἔχασαν τὴν ζωή τους, στὸν χῶρο ἐργασίας τους, οἱ:  

- Παρασκευὴ Ζούλια, 35 ἐτῶν, 
- Ἐπαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ἐτῶν 
- Ἀγγελικὴ Παπαθανασοπούλου, 32 ἐτῶν, 
- καὶ ἕνα ἀγέννητο μωρό! 

Δὲν ὀνομάζονται Ἀλέξης Γρηγορόπουλος οὔτε Παῦλος Φύσσας. 
Δὲν εἶναι λαθρομετανάστες οὔτε αὐτόχειρες. 
Δὲν ἀνήκουν στὸ Πάνθεον τῶν ἡρώων τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, τοῦ ΠΑΜΕ καὶ τοῦ ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Ἀντίθετα… Εἶναι θύματά τους! 

Κρίμα Ἀγγελική ποὺ δὲν ἤσουν 15 ἐτῶν καὶ ἀπὸ τὸ Πακιστάν. Ἴσως τότε νὰ εὐαισθητοποιούμασταν περισσότερο καὶ νὰ σὲ θυμόμασταν κάθε χρόνο κάνοντας πορεῖες μνήμης γιὰ ἐσέναν. Βλέπεις σὲ αὐτὴν τὴν χώρα ὅσοι δουλεύουν 40 χρόνια τώρα, εἶναι τὰ κορόιδα τῆς ὑποθέσεως καὶ ὅσοι τὸ ξύνουν εἶναι οἱ μάγκες. Εἶναι οἱ ἴδιοι εὐαίσθητοι μάγκες ποὺ κλαῖν γιὰ ὁρισμένους νεκρούς, ὄχι γιὰ ὅλους. Λὲς καὶ ἡ ζωὴ ἔχει ἄλλην ἀξία στὰ 15, ἄλλην στὰ 35 καὶ ἄλλην στὰ 55. Λὲς καὶ ἡ ἀξία τῆς ζωῆς γέρνει πάντα ἀριστερά. 

Εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ θὰ μάθαιναν στὸ ἀγέννητο παιδί σου νὰ κάνῃ διακρίσεις, ἀνάλογα μὲ τὴν ἰδεολογία, δίοτι ὅπως καταλαβαίνεις ἂν δὲν εἶσαι μαζύ μας εἶσαι ἐναντίον μας κι ἐὰν δὲν ἀκολουθοῦσε πιστὰ τοὺς ἀναρχοποιμένες του, θὰ κατηγορεῖτο τὸ ἴδιο ὅτι κάνει διακρίσεις καὶ ἴσως, μετὰ ἀπὸ 20 χρόνια, νὰ τοῦ φύτευαν μίαν σφαίρα στὸ κεφάλι, ἐξ ἐπαφῆς, ἐπειδὴ δὲν ἔγειρε πρὸς τὴν δική τους φοβερή, φανταστικὴ ἰδεολογία. Εὐτυχισμένοι νὰ εἶστε ποὺ φύγατε. Γλυτώσατε τὰ αἴσχη τους.  

Μανούσκας Κῦρος 
filonoi.gr 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.