Τελευταίες αναρτήσεις

21 Μαΐου 2017

ΣΠΟΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γράφει το σποράκι 

     Κι ενώ εσείς παραμένετε ουδέτεροι στο νησί της δοκιμασίας σας κι αναποφάσιστοι με ποια απ' τις τρεις επιλογές θα αποφασίστε να απογειωθείτε… το σποράκι σας επέστρεψε στην χώρα σας κι έγινε παρατηρητής στα τελευταία δραματικά γεγονότα, που συνέβησαν με την σκληρή πολιτική των προδοτών και με την εγκληματική ανοχή των ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΩΝ! 
     Το σποράκι έπαθε σοκ μπρος στην αναλγησία του πολιτικού συστήματός σας, με την οποία σας καταδίκασε. Ναι και μην απορείτε για τα… φιλάνθρωπα συναισθήματά του. Αγανάκτησε με αυτά που "έζησε" μαζί σας, τώρα που οι υποταγμένοι στους διεθνιστές πολιτικοί σας χωρίς ίχνος ανθρωπιάς έβαλαν την ταφόπλακα στο ΕΘΝΟΣ σας αλλά και σε σας σαν ΠΟΛΙΤΕΣ. 
     Τι σημαίνει παρατηρητής και μάλιστα όσον σάς αφορά; Νομίζω πως για την ανθρώπινη φύση σας το γνωρίζετε, αλλά μια επανάληψη έστω και φυτικής προέλευσης δεν βλάπτει. Άλλωστε για να πάρετε μαθήματα βαθύτερης σκέψης δεν σας "απήγαγα" στο νησί; Για να σας δώσω την ευκαιρία και τον απεριόριστο χρόνο, να σκεφτείτε πιο βαθιά πως πρέπει να ενεργήσετε σαν Έλληνες μα και για την ίδια την ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ. 
     Ο άνθρωπος απ' την φύση του είναι μια οντότητα, που του αρέσει όλα να τα ερευνά και μέσα απ' την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς προς την τελειοποίηση του. Διακατέχεται από μια εσωτερική επιθυμία αναζήτησης επί παντός επιστητού, που τον κρατά διαρκώς σε μια εγρήγορση, για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής και να επιτελεί τον ανθρώπινο ΡΟΛΟ ΤΟΥ. 
     Το κυριότερο διακριτικό γνώρισμά του είναι το κριτικό του πνεύμα, το οποίο τον βοηθάει να συλλέγει σωστές πληροφορίες και να απορρίπτει λανθασμένες απ' το "περιβάλλον" του. Να έχει την ικανότητα δηλαδή της σωστής ΚΡΙΣΗΣ… τι είπατε; Της οικονομικής; Όχι βέβαια, αυτή είναι επί τούτου σχεδιασμένη απ' τους τοκογλύφους δανειστές, για να σας… ΠΤΩΧΥΝΟΥΝ.
     Όμως "μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι" είναι αυτοί που σας θεωρούν αφελείς και με το "δώρο" της τεχνολογίας, πίστευαν πως θα σας αποκοιμίσουν, για να σας ελέγχουν με τα υψηλής τεχνολογίας όπλα τους… εσείς όμως που ήσαστε ευφυής λαός δεν πέσατε στην παγίδα! Καλά κάνετε και χρησιμοποιείτε το διαδίκτυό τους, για να επικοινωνείτε μεταξύ σας και όχι ΜΟΝΟ. 
     Αυτοί όμως με τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά όπλα τους επεδίωξαν να σας κατακτήσουν και να σας διαλύσουν οικονομικά αλλά και γεωγραφικά. Σας εξαπάτησαν δίνοντάς σας «τεχνολογική ταχύτητα», για να δουλεύετε πιο πολύ γι' αυτούς και να αμείβεστε λιγότερο, ενώ αυτοί να θησαυρίζουν απ' τον κόπο σας. Με το ίδιο αιώνιο σύστημά τους για ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ. 
     Σας έπεισαν πως με την τεχνολογία, θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σας, μα αποδείχτηκε πως ο χρόνος σήμερα δεν σας φτάνει, ούτε για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες. Σας έδωσαν αγαθά της φύσης έτοιμα συσκευασμένα, αλλά σας απαγόρεψαν να καλλιεργείτε τους σπόρους της γης (σαν τους δικούς μου) και να τους διατηρείτε για τις επόμενες ΓΕΝΙΕΣ. 
     Σας ανάγκασαν να παίρνετε γενετικά φάρμακα για θεραπείες νέων ασθενειών, που δημιούργησαν σκόπιμα οι ίδιοι, οι οποίες είναι πιο θανατηφόρες απ' όσες γνωρίζατε. Σας "έκλεψαν" τα βότανα του Ιπποκράτη και τα αντικατέστησαν με μολυσμένα εμβόλια, για να σας μολύνουν με τον θανατηφόρο ιό, τον οποίο υποτίθεται ότι καταπολεμούν. Πολύ φρικτή ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. 
     Σας υποχρέωσαν να πουλήσετε την γη και το βιος σας στο χωριό σας, για να πάτε στις μεγάλες πόλεις, να ζήσετε με ανέσεις, αλλά το αντάλλαγμα ήταν ανώφελα χρωματιστά χαρτιά χωρίς αντίκρισμα, με τα οποία "έκαψαν" τα όνειρά σας. Σάς παρακαλούσαν να πάρετε δάνεια απ' τις Τράπεζές τους, για να βάλουν στο χέρι τους την κινητή κι ακίνητη ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. 
     Έτσι κατάφεραν οι Τράπεζές τους να καταπατήσουν τις γεωργικές εκτάσεις σας και με τα δάνεια που δεν μπορείτε να ξεπληρώσετε, να πάρουν ακόμα κα τα σπίτια σας. Σα να μην έφταναν όλα αυτά όμως, σάς παίρνουν και το νεράκι του θεού αλλά και τις πηγές ενέργειας, ώστε να μην μπορείτε να λειτουργείτε και να επιβιώνετε αξιοπρεπώς σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 
     Μα το χειρότερο είναι πως σας πήραν την ξενοιασιά σας και σας γέμισαν άγχος, για να αποκτάτε όλο και περισσότερα καταναλωτικά αγαθά, με τα οποία σάς παρέσυραν να ξεχάσετε τα παραδοσιακά σας τρόφιμα και να τρέφεστε με τα χημικά και τα "πλαστικά" που πλασάρουν οι πολυεθνικές τους και πλουτίζουν εις βάρος της υγείας σας. Ακόμα κι αυτά που σάς απόμεναν, είναι μολυσμένα με τα ψεκάσματα των "αόρατων" αεροπλάνων που μαυρίζουν τον καταγάλανο ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ. 
     Κι εσείς "κοιτούσατε" απλώς όλες αυτές τις επιθέσεις ανήμποροι και χωρίς να παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Κι αυτοί συνέχιζαν ανενόχλητοι να σας βομβαρδίζουν με τα διεφθαρμένα εργαλεία τους. Έτσι χάσατε την παραδοσιακή ζωή και τις Ηθικές Αρχές σας, με απρόβλεπτες συνέπειες για την μελλοντική σας ΔΙΑΒΙΩΣΗ. 
     Κι όλες αυτές οι καταστροφές σάς αποδυνάμωσαν, επειδή απλά κοιτούσατε τα εικονικά φαινόμενα αδιάφορα, χωρίς να τα παρατηρείτε με περισυλλογή. Μα αν δεν ταρακουνηθείτε τώρα όσο ακόμα είναι καιρός και δεν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτά που έχουν σχεδιάσει οι εχθροί της ανθρώπινης φυλής και βιώνετε τις συνέπειές τους, θα χάσετε και τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. 
     Αυτοί που σας ελέγχουν πολλές δεκαετίες εν αγνοία σας, σας οδήγησαν στον δρόμο του γκρεμού. Μόνο όσοι θα ανέβουν στην «κορυφή» (μαζί μου) θα παρατηρήσουν το χάσμα, που είναι μπροστά σας. Αυτό που εκδηλώνεται ήδη μέσα από βίαιες κοινωνικές αναταραχές, πόλεμους, γεωφυσικά φαινόμενα, με κατάληξη την οριστική κατάρρευση όλων των ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ. 
     Τώρα είσαστε στην φάση να αισθάνεστε πως ναι μεν έρχεται το χάος σύντομα, μα συνεχίζετε να μένετε ακόμα αδρανείς. Θα σάς αποστερήσουν κάθε ελπίδα και δυνατότητα για επιβίωση, όπως ακριβώς γράφουν στα μυστικά βιβλία των σκοτεινών στοών της γης… αυτά που μόνο το σποράκι σας "διάβασε" και τρομοκρατήθηκε. Το σύνθημά τους είναι «Από χάος τάξη». 
     Σκοπός τους είναι να σας κάνουν μέσα στην απελπισία σας να παρακαλάτε να έρθουν προς βοήθειά σας, με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Θα είστε τόσο πολύ τρομοκρατημένοι που θα θεωρείτε σαν ΣΩΤΗΡΙΑ την δουλοποίησή σας μέσα από την Παγκόσμια Δικτατορία τους. Και οι νικητές κοσμοκράτορες θα καταφτάσουν πάνοπλοι για το σίγουρο ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΑΣ. 
     Για όσους αμφιβάλλουν πως σάς μεταφέρω αυτά που έχουν σχεδιάσει για σας χωρίς εσάς, μία απόδειξη είναι αυτό που σας συνέβη αυτές τις μέρες, όταν διαδηλώσατε για την ψήφιση της ταφόπλακάς σας. Είδατε πως τα πληρωμένα τσιράκια του συστήματος επενέβησαν με μολότωφ, ακριβώς τη στιγμή που είσαστε έτοιμοι να μπουκάρετε στην Βουλή τους… σάς έδωσαν την χαριστική βολή με τα κατασταλτικά τους μέσα κι εσείς τρέχατε αλαφιασμένοι να σωθείτε… ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ. 

το σποράκι

(της Μαίρης Καρά)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.