Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαΐου 2017

ΦΟΥΣΚΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;

Ο Ιβάν θέλει και το Δήμο της Θεσσαλονίκης

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας” 

Ετούτη την ώρα οργιάζουν οι φήμες για την “επένδυση” μέσω της αγοράς του λιμένα της Θεσσαλονίκης, τον γνωστό πια ΟΛΘ από την “φερόμενη” εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, Belterra Investments Ltd, σε συνεργασία με μια Γαλλικών και μία Γερμανικών συμφερόντων! Τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά, καθώς η εταιρεία στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Σαββίδη ως κυρίου μετόχου που έχει έδρα την Κύπρο, δεν εμφανίζει πουθενά το όνομα του Ιβάν Σαββίδη! 

Τα θέλει όλα ο Ιβάν! 

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλη μια “φούσκα” και αφορά την πιθανή συμμετοχή του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη ή του γιου του ως πιθανού υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές! Καθ΄ ότι ο “Ρώσος” πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού μετά τις παρασκηνιακές επιτυχίες που είχε με την ποδοσφαιρική ομάδα του Βορρά και την κατάκτηση του κυπέλλου, με την αναδυόμενη νέα “παράγκα” του ποδοσφαίρου, έβαλε πλώρη να μιμηθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το γνωστό δόγμα μιας κατηγορίας εφοπλιστών με την γνωστή ρήση “μια ομάδα, ένα μέσο, ένα κόμμα”! 

Αλλά, η “παράγκα” του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε κάποια χρόνια για να στηθεί από τον Σωκράτη Κόκκαλη και αφού ο ίδιος είχε μεγάλη παρασκηνιακή επιχειρηματική δράση με την Intracom, σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία Siemens! Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί και πιστεύει ότι, η δική του “παράγκα”, θα του προσφερθεί σε πολύ πιο λίγο χρονικό διάστημα από τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όμως τα πρώτα στοιχεία για τον “Πόντιο” δεν είναι τόσο θετικά και αυτό που θέλει να πετύχει, πολύ πιθανόν να αποτελέσει τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι και τις επόμενες δημοτικές εκλογές, μια ουτοπία ένα ψέμα! 

ΠΑΟΚ και Ποντιακός Ελληνισμός τα δυνατά χαρτιά του Ιβάν! 

Ήταν Αύγουστος του 2015 και σε μια εκδήλωση στο πλαίσιο της εορτής της Παναγιάς μας ξεκίνησε να γεννιέται η “νέα διαπλοκή” με μια συνάντηση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Ιβάν Σαββίδη, σε “ιδιαίτερο” γραφείο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά! Σε μία συνάντηση, όπου το “κρυφό” χαρτί και η ελπίδα για να γίνει ο Ιβάν το αφεντικό της νέας διαπλοκής, θα ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο  Ποντιακός Ελληνισμός! 

Σε μια συνάντηση στην οποία ο “Ρώσος” εξασφάλιζε το υπουργιλίκι στον Πάνο Καμμένο, στο Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας για δεύτερη φορά! Και ο ίδιος ο Ιβάν επιλέγοντας την Ελλάδα ως στρατηγικό πεδίο επενδύσεών του, με σύμμαχο την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Αλλά δεν ξέρουμε από που αντλούνται οι οικονομικοί πόροι και αρκούμαστε στο γεγονός ότι, ο “Πόντιος” θα δώσει μερικά εκατομμύρια στο υπό πτώχευση ελληνικό κράτος με αντάλλαγμα ακόμη και τον Δήμο της Θεσσαλονίκης! Άλλωστε, όλους τους προηγούμενους μήνες είναι συνεχής η παρουσία του σε εκδηλώσεις σχετικά με τους Ποντιακούς συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα! 

Αλλά και η “δημιουργία” τέτοιων πολυάριθμων  εκδηλώσεων, αποδεικνύουν ότι,  οι βλέψεις του Ιβάν δεν είναι μόνο η απόκτηση περισσότερου πλούτου, είναι και η εγκαθίδρυση μιας νέας πιθανής διαπλοκής! Να σημειωθεί ότι, τις εκδηλώσεις αυτές είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει ο πρώην Βουλευτής και νυν υποψήφιος των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο οποίος ταυτόχρονα ηγείται του μεγαλύτερου συλλόγου των Ποντίων στη Βόρεια Ελλάδα! Έτσι, τι καλύτερο θα ήταν για έναν επενδυτή, να παρουσιάσει σε μια κυβέρνηση ότι έχει τις ευκαιρίες, έχει τον κόσμο, έχει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και με τη συμμετοχή του στα “κοινά” της Θεσσαλονίκης, ώστε να έχει το κίνητρο να είναι ο άρχοντας της “νέας διαπλοκής” που έχουν αποφασίσει από κοινού να δημιουργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ;; 

Σανίδα σωτηρίας για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Ιβάν! 

Ο άνθρωπος λοιπόν που πήρε την ΣΕΚΑΠ επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, έρχεται ως άλλος “απεσταλμένος” του Πούτιν να παρουσιάσει τον εαυτό του ως “σωτήρα” σε μία χώρα που η εναλλαγή των διαπλεκομένων είναι απαραίτητος όρος για την επιβίωση όλων των κομμάτων της Βουλής ή και του ίδιου του πολιτικού Συστήματος! Ο Ιβάν ο “τρομερός” δεν εμφανίστηκε μόλις προχθές να κάνει πολιτικές δηλώσεις ή να δίνει συνεντεύξεις με πολιτική απόχρωση, καθώς και παλαιότερα είχε ασκήσει σκληρή κριτική εναντίον του Γιωργάκη Παπανδρέου! Ακολούθησε αυτή της περασμένης εβδομάδας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ο “Πόντιος” πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκθείασε τις ηγετικές ικανότητες του Τσίπρα, ο οποίος του θύμισε μάλιστα και τον Βλαδιμίρ Πούτιν στις πρώτες μέρες εξουσίας του Ρώσου Προέδρου! Μια, αν όχι αλαζονική δήλωση γλειψίματος, είναι μια φοβερή βλασφημία! Εδώ, ο Ιβάν Σαββίδης λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα για έναν Πρωθυπουργό παγιδευμένο σε Μνημόνια και στους δανειστές – τοκογλύφους εταίρους μας στην ΕΕ! Έριξε μελάνι σαν τη σουπιά, λέγοντας πως βοήθησε – εξαγόρασε Βουλευτές άλλων κομμάτων! Θα πρέπει για να είναι αξιόπιστος να μας πει ποιους Βουλευτές “βοήθησε” και πως! 

Υποκινητές της νέας πολιτικής διαφθοράς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 

Πάντως, κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα έκανε αγώνα δρόμου για να κερδίσει την υποψηφιότητά του ή κάποιου δικού του αχυρανθρώπου (σ.σ. Μόραλης στον Δήμο Πειραιά) σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, γιατί άλλο πράγμα είναι επενδυτής και άλλο πράγμα είναι να είσαι “μεγαλοπαράγοντας” της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προς τούτο, φέρεται να  διακηρύσσει πως, έχει αρκετές επαφές με βουλευτές της Μακεδονικής κοινωνίας και ότι, έχει βοηθήσει αρκετούς από αυτούς! Και δυστυχώς για όλα τα παραπάνω δεν έχει βρεθεί ακόμη ένας Εισαγγελέας να ερευνήσει άλλη μια υπόθεση πιθανής διαφθοράς, αυτήν την φορά με αριστερό πρόσημο και υποκινητές τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ιβάν σαββίδης και πανοσ καμμενοσ στην παναγιά σουμελά
Πάλι στο προσκήνιο το τηλεοπτικό μοίρασμα! 

Γι΄ αυτό πιστεύουμε, πως μετά τα όσα έχουμε προαναφέρει, ήταν στάχτη στα μάτια των πολιτών η τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απαλλαγή του προστίμου των 38 εκατομμυρίων ευρώ, για την αγορά της ΣΕΚΑΠ! Οι δηλώσεις του, υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (μακριά από εμάς η υπεράσπισή του) είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ αυτήν την χρονική στιγμή επιχειρεί να κάνει το δικό του μπαμ, γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η βούληση της κυβέρνησης για το νέο τηλεοπτικό τοπίο που δεν είναι τίποτα άλλο από τον ορισμό της νέας διαπλοκής!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.