Τελευταίες αναρτήσεις

7 Μαΐου 2017

ΑΕΝΑΗ ΣΠΟΡΑ ΕΝΔΟΤΕΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Γράφει το σποράκι 

     Επανήλθα όπως σας υποσχέθηκα, για να συμπαρασταθώ στο αέναο ταξίδι εμβάθυνσης στις ενδότερες αναζητήσεις σας. Το κριτήριο για την επιλογή σας είναι, πως έχετε γεννηθεί με το ελληνικό D.N.A. στο κύτταρό σας. Πως το γνωρίζω; Μα η πατριωτική σας αγάπη και η ΔΡΑΣΗ σας ενάντια στους κατακτητές σας, είναι η απόδειξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ. 
     Εσείς οι λίγοι μα εκλεκτοί κάτοικοι της Ελλάδας κατέχετε τα προνόμια και την ψυχοσύνθεση γνήσιων Ελλήνων. Μ' αυτό το κριτήριο σάς επέλεξα και σας "προσγείωσα" εκεί, όπου οι ανάλογες συνθήκες και η ατμόσφαιρα θα σας παρακινήσουν σε ενεργοποίηση. Θα σας υποδείξω τον τρόπο για να γνωρίσετε και να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας ΕΑΥΤΟ. 
     Φίλοι μου όσον καιρό επικοινωνούμε, σας έβλεπα να ζείτε σε ένα καθεστώς, όπου λίγοι από σας βρίσκονταν απόλυτα συνδεδεμένοι με τον εαυτό τους. Είχατε κάνει στην άκρη τις επιθυμίες σας και το πως θα θέλατε να ζείτε και βιώνατε μια τραγικότητα επιβαλλόμενη συνειδητά ή ασυνείδητα από άλλους. Έτσι όμως απομακρυνθήκατε απ' τον λόγο ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ. 
     Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής σας ήταν να μην μπορείτε να νιώσετε ευτυχείς και με ό,τι κι αν είχατε πετύχει. Μα ούτε και να μπορείτε να συνάψετε ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, αφού δεν τα βρίσκατε ψυχικά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας διέφευγε πως έπρεπε να "ακούτε" το βιολογικό σας ρολόι, που δεν λέει ποτέ ψέματα, γιατί δεν έχει λόγο να σας ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ.
    Ήταν πάντα εκεί και σας έδειχνε σημάδια, πως κάτι στο σώμα σας άρχιζε να μην λειτουργεί σωστά. Δεν σας έκρυβε την αρνητική επίδραση που είχε πάνω του, όταν εσείς αναγκαστικά κάνατε κάτι που δεν θέλατε. Κι ήταν θετική η επίδραση, όταν κάνατε κάτι που θέλατε, γιατί σας ευχαριστούσε. Δεν χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να το αντιληφθείτε. Μόνο να το ΑΚΟΥΤΕ! 
     Κάποιοι ξεπέρασαν και τα όριά τους, επιχειρώντας να συνδεθούν με τον εαυτό τους. Δεν το κατάφεραν όμως, γιατί δεν γνώριζαν, πως δεν ήταν θέμα κόπου… αλλά θέμα τρόπου… αυτόν που σκέφτηκα να εφαρμόσω (φυτικό μου χάρισμα), για να σας βοηθήσω. Εσείς δεν έχετε παρά μόνο να χαλαρώστε και να απολαύστε το ταξίδι στα… ενδότερα του ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.
     Ακούστε με σας παρακαλώ και μην αφήνετε χώρο στις αρνητικές σκέψεις σας, να καταλάβουν τον εγκέφαλό σας… ποτέ μια αρνητική σκέψη δεν οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα. Σας "βλέπω" να αναρωτιέστε, που μπορεί να είναι αυτό το βάθος… αφήστε με να σας εξηγήσω, χωρίς να με διακόπτετε για το καλό σας. Είναι άδικο κι ανώφελο να λέτε στον εαυτό σας ΨΕΜΑΤΑ. 
     Ο εσωτερικός σας εαυτός γνωρίζει πολύ καλά την Αλήθεια. Δεν είχε νόημα η προσπάθειά σας να τον ξεγελάτε. Το μόνο που καταφέρνατε ήταν, να σαμποτάρετε την όλη προσπάθεια, εμποδίζοντας έτσι την εξέλιξή σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναγνωρίσετε την Αλήθεια, να την αποδεχτείτε και να κοιτάξετε μπροστά. Μπροστά διαγράφεται το ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ. 
     Μια ευκαιρία είναι να κάνετε παρέα με αληθινούς φίλους, για να μην νιώσετε μοναξιά κι απομόνωση. Κι αυτοί οι φίλοι είναι εκεί, δίπλα σας, ταξιδεύουν μαζί σας στην αναζήτηση του δικού τους εαυτού, αφού κι αυτοί επέλεξαν να με "ακούσουν" και να κόψουν το εισιτήριό τους για αλλαγή της συνειδητότητάς τους. Γιατί αυτή θα επιφέρει σε όλους σας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ. 
     Στο "νησί" της αλλαγής σας βρίσκεστε με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ΠΙΣΤΕΥΩ και ΙΔΑΝΙΚΑ. Είναι όλοι ένθερμοι Έλληνες, που διακατέχονται από πατριωτική αγάπη και διάθεση να απαλλάξουν την χώρα σας, πρώτα απ' τους δοσίλογους πολιτικάντηδες και στην συνέχεια απ' τα διεφθαρμένα αφεντικά τους. Να την απελευθερώσουν και να την ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ. 
     Είναι δηλαδή συνοδοιπόροι σας, μα δεν σας «αναγκάζουν» να δείχνετε κάτι άλλο απ' αυτό που είστε. Είστε απολύτως ελεύθεροι να λειτουργείτε όπως σας οδηγεί το "μέσα" σας κι όχι με τα "πρέπει", τα οποία σας καθόριζαν μέχρι τώρα. Θα είσαστε εσείς και μόνο εσείς υπεύθυνοι για τις επιλογές σας. Θα είναι η δοκιμασία σας για να εκτιμήσετε δεόντως τον εαυτό σας, να τα βρείτε μαζί του και στη συνέχεια να γίνετε οι καλύτεροι ΦΙΛΟΙ. 
     Βέβαια γνωρίζω πως έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις, που απαιτούν τον χρόνο και την ενέργειά σας κι αυτό είναι σεβαστό. Είναι όμως διαφορετικό απ' το να ακολουθείτε όλα τα «πρέπει» άθελά σας, αυτά που σας έχουν φορτώσει οι γύρω σας, η κοινωνία, ο σύντροφός σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Εκεί δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε, που να σας απομακρύνει απ' την ηρεμία του εσωτερικού σας εαυτού κι απ' την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
     Εκεί θα είστε προστατευμένοι απ' τις φυσικές ανατροπές που δημιουργούν οι ανάλγητοι Ηγέτες των Κρατών με τις πολεμικές συρράξεις εναντίον αναίτιων λαών. Αυτές τις φρικαλεότητες που εξοντώνουν αμέτρητο πληθυσμό κι οδηγούν στην καταστροφή της Φύσης και σε απώλεια της διατροφής σας. Γι' αυτές τις αρνητικές συνέπειες είναι δυστυχώς υπεύθυνοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 
     Επομένως δεν μπορείτε να επικαλείστε την σωτηρία σας στηριζόμενοι μόνο σε ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Δεν έχει κανένα νόημα το να προσεύχεστε και να παρακαλάτε τον Θεό να σταματήσει την κατηφόρα του πλανήτη, αφού εσείς οι ίδιοι τον οδηγείτε προς την εξαφάνισή του. Έλιωσε πια η καραμέλα που πιπιλούσατε "Τι Θεός είναι αυτός που δημιούργησε άσπλαχνο κόσμο;"
     Μα οι άνθρωποι δημιούργησαν την αντιπαλότητα, την απάτη, τον διαχωρισμό, την διαφθορά και την απαξίωση. Αυτοί σπέρνουν τον θάνατο σε κάθε γωνιά της γης και με το γελοίο πρόσχημα «καταπολέμησης της τρομοκρατίας". Αυτής που δημιούργησαν σκόπιμα οι λίγοι "ισχυροί" δυνάστες και την συντηρούν οι ίδιοι, γιατί έτσι αυξάνουν τα ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ. 
     Αχ σας τα είπα και ξαλάφρωσα… πολύ καιρό τα κρατούσα μέσα μου και κόντευα να σκάσω… ένεκα καλής ανατροφής δηλαδή δεν εκδηλωνόμουν, αλλά ως πότε; Όσο άντεχα και να η απόδειξη: Μόλις ένιωσα πως δεν πάει άλλο η ανεκτικότητα… να' σου και το μήνυμα που περίμενα απ' τον καιρό του… Νώε που λέτε κι εσείς, για να με βγάλει απ' την φυτική ΑΔΡΑΝΕΙΑ. 
     Αυτό το σωστικό για την ύπαρξή σας και την σωτηρία του Έθνους σας μήνυμα επεδίωκα να σας μεταδώσω, αλλά εσείς αλλού τυρβάζατε. Δεν με ακούγατε καν κι απόδειξη πως δεν έπαιρνα καμιά απάντηση στα γραπτά μου μηνύματα, που σας έστελνα μέσω… κινητής μου αφωνίας. Λες και σας ζήτησα να μου απαντήσετε με χρέωση δικής σας στο ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. 
     Εσείς με οδηγήσατε να σας… απαγάγω απ' την ρουτίνα σας μεταφέροντάς σας νοερά στο νησί της πλήρους απεξάρτησής σας απ' τις ψεύτικες υποσχέσεις των προδοτών που ψηφίσατε. Και εκεί θα σας κρατήσω όμηρους, έως ότου αποτοξινωθείτε απ' τις προσωπικές σας διαφορές και δείξετε τα πρώτα σημάδια της ΕΠΑΝΑ-ΣΤΑΣΗΣ σας. Φυσικά θα σας παρακολουθώ "αοράτως" ευχόμενο να γίνετε αυτεξούσιοι με πνευματική ΑΝΑΠΛΑΣΗ και ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ! 

το σποράκι 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.