Τελευταίες αναρτήσεις

5 Μαΐου 2017

Εθνικό έγκλημα η ελεύθερη είσοδος και παραμονή «προσφύγων» στα νησιά του Αιγαίου

Καμμένε και αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων πάρτε αμέσως τους μουσουλμάνους από τα νησιά μας.
Η συνειδητή έκθεση της χώρας σε εθνικούς κινδύνους αποτελεί «εσχάτη προδοσία». 
 
Ενώ η κυβέρνηση προστατεύει τους «πρόσφυγες» τίθεται το ερώτημα:
«Ποιος θα προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα από την κυβέρνηση»;
 
Όλοι οι Έλληνες πλέον γνωρίζουμε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ίσως και στην Κύπρο. 
 
Από τη στιγμή που ο Ρ.Τ. Ερντογάν αμφισβήτησε τη συνθήκη της Λωζάνης, αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε προεμπόλεμη κατάσταση, ή καλύτερα να πούμε σε εμπόλεμη που δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί. Είναι θέμα ολίγου χρόνου να προετοιμαστούν πλήρως οι Τούρκοι και να μας επιτεθούν, με όχι μικρή πιθανότητα νίκης επί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.  
 
Αυτήν την πιθανότητα την ενισχύει σημαντικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, με το πρόσχημα της προσφυγικής ιδιότητας. Ένα ψευδές πρόσχημα, επειδή ως προς την Ελλάδα, κανείς δεν έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα, ούτε καν οι Σύριοι. Πρόσφυγες θεωρούνται οι Σύριοι, που στην πατρίδα τους πραγματικά μαίνεται ο πόλεμος, μόνον στην πρώτη χώρα εισόδου τους, την Τουρκία.
 
Δηλαδή διατηρεί έναν εν δυνάμει εχθρικό στρατό στην πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας.
Αν οι Τούρκοι μπορέσουν να αποβιβάσουν στρατό σε Χίο και Λέσβο, το πρώτο επόμενο βήμα που θα κάνουν είναι να ελευθερώσουν και να οπλίσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Και τότε “ποιος είδε το Χάρο και δεν τον φοβήθηκε” και για το στρατό και για τον άμαχο πληθυσμό. 
 
Εκπονούν οι αρχηγοί των Ε.Δ. της Ελλάδος σχέδια άμυνας έναντι των τουρκικών Ε.Δ., αλλά ουδέν πράττουν για το εσωτερικό εν δυνάμει εχθρικό στράτευμα. Και παρότι ίσως ο Καμμένος φιλότιμα προσπαθεί ώστε να οργανωθεί μια σωστή άμυνα, η κυβέρνηση διά του “φιλάνθρωπου” κυρίου Μουζάλα, υποσκάπτει την ασφάλεια της χώρας και την άμυνά της. 
 
Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας το να εκκενωθούν αμέσως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και αυτοί να μεταφερθούν κατά μήκος του άξονα της Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Όχι κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Και είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας να μην επιτραπεί πλέον η απόβαση ούτε ενός μουσουλμάνου στα νησιά μας. 
 
Απαιτείστε τα από την κυβέρνηση γιατί ο λαός, αν κατακτηθεί μέρος της πατρίδος μας, το δικό σας κεφάλι θα απαιτήσει πρώτα και μετά θα πάρει τα άλλα συνυπεύθυνα. Οι ίδιοι οι κατώτεροι αξιωματικοί, αν δουν ότι αποδεκατίζεται ο ανθός των παλικαριών μας αλλά και οι ίδιοι, θα αντιδράσουν, ποιος ξέρει πώς. Κι ένας πόλεμος σίγουρα χάνεται αν το ηθικό πέσει και το στράτευμα διασπαστεί, πραγματικά ή ψυχολογικά. Πώς να υπακούει το στράτευμα σε μια ηγεσία ανίκανη να προβλέψει επικίνδυνες καταστάσεις και να το προστατεύσει από μια άδικη ήττα και μια άδικη σφαγή;
 
Κύριε Καμμένε, δεν αρκούν οι προσπάθειές σου, αν δεν απαιτήσεις από την κυβέρνηση να δηλώσει στην Ε.Ε. ότι η Ελλάδα, μετά την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης από την Τουρκία βρίσκεται σε (προ)εμπόλεμη κατάσταση. Συνεπώς δε θα επιτρέψει την είσοδο ούτε ενός ακόμα μουσουλμάνου σε ελληνικό έδαφος. Η Ουγγαρία και άλλες χώρες το πράττουν, χωρίς να βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου και μάλιστα με μουσουλμανική χώρα. Πρέπει να υπάρξει προειδοποίηση ότι κάθε προσπάθεια απόβασης μεταναστών θα παρεμποδίζεται ακόμα και με τη χρήση όπλων.
 
Απάνθρωπο; Όχι. Γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα σκοτωθούν αν γίνει πόλεμος. Και αυτοί ίσως είναι οι Έλληνες. Κι έχουμε όλοι καθήκον να προφυλάξουμε τους ομοεθνείς και τον εαυτό μας από μια άδικη σφαγή. Ο πόλεμος δεν έχει οίκτο, ούτε ανθρωπιά. Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ. Και γιατί να με σκοτώσεις εσύ, που είσαι εν αδίκω, που έρχεσαι να καταλάβεις την πατρίδα μου και να μην προλάβω εγώ; Δυστυχώς αυτός είναι ο πόλεμος και μακάρι να μην υπήρχε επί του προσώπου της γης.
 
Και τα “ψόφια” περί φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού να τα αφήσουν τώρα στην άκρη οι “κύριοι” του ΣΥΡΙΖΑ. Πόλεμο έχουμε! Πρόδωσαν κατά πάντα το λόγο και την πατρίδα τους. Αν την οδηγήσουν και σε σφαγή, κάποιοι αψίθυμοι και γενναίοι θα τους στήσουνε καρτέρι, όσοι κι αν τους φρουρούν. 
 
Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για τη Θράκη. Εκεί βέβαια δεν μπορούμε να μετακινήσουμε τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Τον ελληνικό πληθυσμό, που η χρόνια προδοσία του πολιτικού κατεστημένου επέτρεψε στην Άγκυρα να τον μεταβάλει σε Τουρκικό , καλλιεργώντας του με πολλούς τρόπους τουρκική εθνική συνείδηση. Τη στιγμή που η συνθήκη της Λωζάνης είναι κατηγορηματική: δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Ελλάδα. Αυτοί που έμειναν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών είναι Έλληνες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
 
Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας (Δοξάστε τους! Και να τους ψηφίζετε μέχρι να μας αφανίσουν!) κατήργησαν πρώτοι τη συνθήκη της Λωζάνης, με το να επιτρέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στη Θράκη. Σιγά-σιγά σχεδόν την τούρκεψαν. Αυτή είναι η “κατάρα” που δέρνει την Ελλάδα: να γεννάει υπεράνθρωπους ήρωες, αλλά και υπάνθρωπους προδότες. Και επειδή δεν προφυλάσσονται από τους προδότες, χάνουν πάντα το παιχνίδι οι ήρωες. 
 
Τώρα στη Θράκη δεν υπάρχει άλλη λύση από παλλαϊκή άμυνα Ελλήνων πολιτών, τους οποίους πάραυτα πρέπει το κράτος να οργανώσει, να οπλίσει και να εκπαιδεύσει.
 
Βρέθηκαν εκεί κάποια όπλα, άραγε πόσα ακόμα υπάρχουν που δε βρέθηκαν; Είμαι όμως σίγουρη ότι η έκκληση απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων. Οπότε δεν απομένει παρά οι ίδιοι οι Έλληνες της Θράκης να αυτο-οργανωθούν, ώστε στοιχειωδώς να αμυνθούν, αν δεχτούν επίθεση από “εσωτερικούς εχθρούς”.  
 
Είπαμε ο πόλεμος δεν έχει ανθρωπιά.
Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ! 
 
Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.