26 Μαΐου 2017

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ …Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πρωτοστατεί στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής 21 Μαίου 2017 με τίτλο: «ΝΑΤΟ και Δύση πίσω από τη “Μεγάλη Αλβανία”», προανήγγειλα πως, σύντομα θα προβώ σε ηχηρές αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΝΑΤΟ στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!! 

Από αυτό το άρθρο μου, το οποίο πιστεύω ότι έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση, κρίνοντας και από τη μεγάλη αποδοχή που έτυχε στα social media, αλλά και τις ηλεκτρονικές σελίδες του διαδικτύου, θα αναδημοσιεύσω μερικά πολύ χρήσιμα στοιχεία, των όσων αναφέρει στην επιστολή του, ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι, την 27η Ιανουαρίου 2004! Το περιεχόμενο της επιστολής απευθυνόταν στην τότε ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη!

Όλες οι κυβερνήσεις γνώριζαν και είναι όλες υπεύθυνες...

Κάποια αποσπάσματα λοιπόν, αυτής της απόρρητης επιστολής!
- Στην Αλβανία συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα δράσης όλων των αλβανικών κομμάτων, ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα αυτό-δραστηριοποιούνται, με σκοπό την ενοποίηση “όλων των Αλβανών που ζουν σε Αλβανικές περιοχές” (σ.σ. τα 4 αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ, σήμερα, αποτελούν κατά εντολή του Έντι Ράμα, την “Αλβανική πλατφόρμα” που συνεργάζεται με τους σοσιαλιστές νικητές στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 στην ΠΓΔΜ και ήδη πήραν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ)!

- Στις αρχές του 2003 σχηματίσθηκε το “Αλβανικό Εθνικό Ταμείο” με έδρα τη Ζυρίχη, ως όργανο για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του “ΑΝΑ".

Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια στην Αλβανία!

- Ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Ταμείου είναι Σαουδάραβας υπήκοος ιδιοκτήτης της δήθεν ανθρωπιστικής οργάνωσης “Καραβάνι”, που έχει την έδρα της στα Τίρανα.

- Οι Αλβανοί εξτρεμιστές δεν εκτέλεσαν ποτέ ένα χτύπημα εναντίον αμερικανικών συμφερόντων! 

Πρώτα η αυτονομία στα Σκόπια και μετά η απελευθέρωση της “Τσαμουριάς”! 

Είναι επίσης χρήσιμο για τη συνέχεια να αναφέρω και πάλι άλλο ένα προηγούμενο άρθρο μου: «Επόμενος στόχος της Αλβανίας η “Τσαμουριά”», στο οποίο παρέθετα ολόκληρη την ομιλία υψηλοτάτου Αλβανού αξιωματούχου, στην αλβανική Βουλή, στα μέσα του Καλοκαιριού του 2001! 

«…Ο “Στρατός Απελευθέρωσης Τσαμουριάς” (UCC) είναι έτοιμος για δράση, αλλά πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αυτονομία των ομοεθνών μας στα Σκόπια (σ.σ. προσπάθεια που γίνεται σήμερα, με τα γεγονότα στα γειτονικά Σκόπια), με την κατάλληλη επεξεργασία του ζητήματος από τα “κανάλια” του εξωτερικού (σ.σ. δεν εννοεί τηλεοπτικούς σταθμούς)! 

Απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ… 

…δημοσιεύουμε σήμερα (απόσπασμα), το οποίο αποτελεί τεράστιο ντοκουμέντο του ρόλου που πάντα έπαιζε το ΝΑΤΟ εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας (σχ. 1)!

Σε αυτό το απόσπασμα (9 Αυγούστου 1999) καταδεικνύονται οι περιοχές ελέγχου που δραστηριοποιείται η αλβανική Μαφία (σχ. 2)! Αποδεικνύοντας ότι, την Αλβανία “κυβερνούσε” και “κυβερνά” πάντα η αλβανική Μαφία! Εμείς παρουσιάζουμε σήμερα το χάρτη της Αλβανίας που εμπεριέχεται στην απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ (σ.σ. Άρα σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ γνωρίζει πως υπάρχει αλβανική Μαφία, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει και τις περιοχές στις οποίες δρα)!

Σε άλλον ένα χάρτη που σήμερα σας παρουσιάζουμε από την απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ, καταγράφονται οι αλβανικές εγκληματικές δραστηριότητες κατά περιοχή! 

Παρακάτω, αυτός ο χάρτης που σημειώνει τα σημεία στην Αλβανία, όπου γίνεται - διεξάγεται:
  • Λαθρεμπόριο τσιγάρων  
  • Παράνομη μετανάστευση
  • Λαθρεμπόριο καυσίμων
  • Κυκλοφορία κλεμμένων αυτοκινήτων
  • Χημικά απόβλητα
  • Λαθρεμπόριο όπλων
  • Διακίνηση πορνείας
  • Διακίνηση ναρκωτικών

(σ.σ. Άρα το ΝΑΤΟ γνωρίζει τις έκνομες – παράνομες – εγκληματικές πράξεις της Αλβανίας και όμως δρα κατά των συμφερόντων μιας χώρας - της Ελλάδος - που από το 1952 επί κυβερνήσεως Νικολάου Πλαστήρα, αποτελεί μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας!

Ωστόσο, αξίζει πάλι να θυμηθούμε τι έλεγε στην επιστολή του ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι: “Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια στην Αλβανία”!

Έτσι, μέχρι πότε οι κυβερνήσεις μας θα εθελοτυφλούν, θα στρουθοκαμηλίζουν και θα αφήνουν να δρουν ελεύθεροι όσοι επιβουλεύονται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα;;

Πάντως, να γνωρίζουν όλοι, πως η όποια επιπρόσθετη καθυστέρηση εφησυχασμού, σημαίνει πως θα έχουν διαπράξει Εσχάτη Προδοσία κατά της αγαπημένης μας Πατρίδος!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.