28 Μαΐου 2017

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Γράφει το σποράκι

     …ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ: "Το παραπονεμένο σποράκι σάς ανακοινώνει με πίκρα, πως ήρθε η στιγμή να κατεβάσει ρολά, όπως λέτε κι εσείς… Θα κλείσει τους λογαριασμούς μαζί σας, αφού η επικοινωνία είναι μονόπλευρη και άγονη. Θα βάλει τέλος στην σχέση σας, αφού μόνο απ' την πλευρά του έγιναν προσπάθειες, για να διατηρηθεί και να αποδώσει καρπούς…"
     Πήρατε το μήνυμα; Εξηγούμαι: Παρόλες τις προσπάθειες που έκανα για να ενεργοποιήσω την αποκοιμισμένη συνείδησή σας… απέτυχα οικτρά. Και το ομολογώ, γιατί πονάω για σας, που δεν πονάτε την πατρίδα σας. Βρίσκεστε ένα βήμα πριν τον… τάφο σας κι εσείς… πέρα βρέχει. Αχ να' βρεχε και μυαλό ο θεός σας, να σας μούσκευε, μήπως και ΞΥΠΝΟΥΣΑΤΕ. 
     Βιώνετε μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης! Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας, Παιδείας, ραγδαία ανάπτυξη πρωτοφανούς και επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στην πολιτισμική σας παράδοση. Κατ’ ουσία είσαστε υπό Κατοχή από τους δανειστές, που επέβαλλαν στους κρατικούς μηχανισμούς εξαρτημένες ΗΓΕΣΙΕΣ.
     Να σας θυμίσω πως και πόσες φορές σας έσωσαν οι καλοθελητές εθελοντές "σωτήρες" σας; Ακούστε το σποράκι σας με την μνήμη ελέφαντα. Εκχώρησαν την Εθνική σας Κυριαρχία! Κουρέλιασαν το Εθνικό σας Σύνταγμα, την Εθνική σας αξιοπρέπεια! Ισοπέδωσαν τα πολιτικά σας δικαιώματα! Υποθήκευσαν την Εθνική γη και τον Εθνικό σας ΠΛΟΥΤΟ! 
     Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας έχει αντιληφθεί, πως έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο ανυποψίαστος παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή καλοστημένη απάτη και τους "καρπούς" της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού, με την συστηματική επιδίωξη κατάλυσης και εξαθλίωσης του κοινωνικού ΙΣΤΟΥ. 
     Μα δεν αντιδρά ούτε στην έξαρση της εγκληματικότητας, ούτε  στην αύξηση αυτοκτονιών, ούτε στην δήμευση της ιδιοκτησίας του από Δημόσιο και Τράπεζες, ούτε στον "πλειστηριασμό" της Δημόσιας γης και ξεπούλημά της με πρόσχημα την έξοδο απ' το απεχθές χρέος, ούτε στην αύξηση της υπογεννητικότητας, αφού κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται αποτελεί "ΤΕΚΜΗΡΙΟ". 
     Δε νοιάζονται ούτε με την αλλοίωση του πληθυσμού σας από την μαζική (μπάτε σκύλοι ελεύθερα) μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών, που τους νομιμοποιούν κι αυτοί αυξάνονται και πληθύνονται… αφού ακόμα και σαν πρόσφυγες σε ξένη χώρα συνεχίζουν να γεννούν αμέτρητα λαθρόπουλα ακόμα και χωρίς βασική εγκατάσταση και με ανοιχτά τα ΣΥΝΟΡΑ. 
     Εσείς οι καημένοι καταθλιπτικοί, δυστυχείς και πτωχευμένοι ελληναράδες δυστυχώς έχετε προ πολλού απολέσει το ηρωικό σας συναίσθημα Αντίστασης, που σας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους σας. Αποδεχτήκατε σαν "πρόβατα για σφαγή" την κακή σας μοίρα, εναποθέτοντας το μέλλον της γενιάς σας σε εξαρτημένους και διορισμένους ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ.
     Φωνάζετε για Ανάσταση κι όμως τον θάνατο της Αγάπης υπηρετείτε. Ζείτε στην Ελλάδα και τους εχθρούς της ειρήνης σας προσκυνάτε. Την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα ποδοπατάτε. Μα μόνο όταν ενωθείτε για το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, ο Θεός θα σας ακούσει και θα σας  δυναμώσει πόδια, τα χέρια, την καρδιά με την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.
     Δεν φοβάστε να πείτε Σ' Αγαπώ, φοβάστε την απάντηση.  Συνήθως θεωρείτε πως η ευτυχία έχει πηγή το είναι σας, τον εαυτό σας. Μα αυτό είναι πλάνη, γιατί Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού σας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ σας, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Μόνο έτσι αυτή η θυσία, θα γίνει αιτία ανασυγκρότησης του ΕΙΝΑΙ σας, Ανάσταση και όντως ΖΩΗ. 
     Όταν καθένας σας πιστέψει σε μια ανώτερη ΙΔΕΑ, τότε για αυτή την Ιδέα θα πολεμήσει. Το Ιδεώδες της Ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα στην τέφρα, από όπου γεννάται μετά από κάθε τραγωδία η Ελλάδα. Γιατί μπορεί να καταλυθεί η Ελευθερία, όμως το Ιδεώδες της να συνεχίσει να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην Ελευθερία του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. 
     Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του. Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση. Η ελευθερία του καθενός σας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια αυτοθυσία για να εκπληρώσει τον ανώτερο σκοπό της, πρέπει να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με επιθυμία να αποδώσει τους καρπούς της για αναζωογόνηση του κόσμου σας. Για να αναφωνήσετε με περηφάνια "Ελλάδα μας η αποκομμένη απ' το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ώρα ελύληθεν για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΜΗΝ! 
     Πάλι παρασύρθηκα απ' τα φιλάνθρωπα αισθήματά μου και απ' την βαθύτερη ανησυχία μου για το μέλλον σας. Όμως ήρθε και η δική μου ώρα για να σας αποχαιρετήσω, με πόνο καρδιάς έστω, μα δεν γίνεται αλλιώς. Βαρέθηκα να σας "μαλώνω" για την αδιαφορία σας, για την ΔΙΧΟΝΟΙΑ σας, για τον ατομικισμό σας, για τις βαρύγδουπες χωρίς ουσία κενές ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ… 
     Κι αφού εσείς δεν μου δώσατε την ανάλογη προσοχή, για να έχω το ενδιαφέρον να συνεχίσω τον αγώνα μου… θα κάνω αυτό που εσείς δεν κάνατε μέχρι τώρα παρά τις παροτρύνσεις μου. Θα κατεβώ σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εναντίον σας, αφού εσείς δεν κατεβαίνετε εναντίον των φορομπηχτηκών μέτρων, με τα οποία σας οδηγούν οι προδότες πολιτικοί σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ. 
     Φεύγω… κι αφήνω πίσω μου εσάς, που δεν θα σας άρεσε να ζείτε σαν σκλάβοι… μα σας αρέσει να ζείτε σαν αφέντες, χωρίς να έχετε αποδείξει πως το αξίζετε! Παίρνω των ματιών μου, να βρω άλλον λαό, που αγαπάει την πατρίδα του κι  αντιμετωπίζει θαρραλέα τους ψευδοπροφήτες της Νέας Τάξης, που διαιωνίζουν τις προφητείες τους για να ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ. 
     Γι' αυτό στήνουν αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ανύποπτους πολίτες για την αυτοσκλάβωσή τους και την καταπάτηση της γης τους από αλλόθρησκους λαούς. Γιατί έτσι νομίζουν πως θα κάμψουν το ηθικό τους, πως θα υποταχτούν και θα αναγκαστούν να παραδώσουν γη και ύδωρ αμαχητί, στις επεκτατικές απαιτήσεις των επίδοξων ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. 
     Έτσι πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας σας! Και είναι σίγουροι πως θα σας νικήσουν και θα σας υποδουλώσουν εύκολα. Πόσο λάθος όμως κάνουν! Γιατί οι Έλληνες κρύβουν βαθειά μέσα στην ψυχή τους τον ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ τους, που αργά ή γρήγορα θα τους οδηγήσει στον ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Γιατί ενωμένοι είναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ! 
     Όταν η πατρίδα τούς καλέσει, σίγουρα θα θυσιαστούν για την Ελευθερία της. Αρκεί να ξυπνήσουν έγκαιρα και να ενωθούν και σύσσωμοι να βρουν την έξοδο από την λήθη του ΜΑΤΡΙΞ. Γιατί έτσι θα αποφύγουν τον ολικό Εθνικό αφανισμό. Αφυπνιστείτε όσο έχετε χρόνο ακόμα. ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ! ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ! ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ! ΞΥΠΝΑ! ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ! 

το σποράκι 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.