11 Μαΐου 2017

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ …ΕΧΑΣΕ Η ΓΑΛΛΙΑ

Στην Ελλάδα δεν φοβόμαστε την ακροδεξιά, γιατί …κυβερνάει η ακροαριστερά

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Τα ελληνικά κόμματα, πλην της “Χρυσής Αυγής”, ενθουσιάσθηκαν με την τελική επικράτηση του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, στο δεύτερο γύρο!

Ο “αριστερός” Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας, περιχαρής έγραψε στο twitter στον προσωπικό του λογαριασμό: “Η νίκη του Εμανουέλ Μακρόν είναι μια ανάσα για τη Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργασθούμε μαζί στενά, προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη, να εμπνεύσει ξανά τους λαούς της, να μην ξαναζήσουμε ποτέ τον εφιάλτη της Ακροδεξιάς”!

Είναι ή μεθυσμένος, αδαής ή τυφλός, ο Πρωθυπουργός… 

…για να λέει αυτά που λέει! Διαφορετικά, τα λέει γιατί γνωρίζει πως, προφανώς απευθύνεται σε χαχόλους, από την στιγμή που πιστεύει ότι τον ελληνικό λαό στο βάθος τον ενδιαφέρει η “δημοκρατική” άποψη του Αλέξη Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Γαλλίας, όταν αυτός ο πολιτικός, ως συνέχεια των προηγούμενων Πρωθυπουργών, έχει ως πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής του την κυβίστηση στα υπερβολικά και απάνθρωπα θέλω των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας, που καθημερινά ματώνουν όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού μας! Νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι, πίσω από αυτούς τους ανούσιους λόγους περί νίκης της “Δημοκρατίας”, θα κρύψει την ακραία και αντιλαϊκή πολιτική του, που είναι η παγιωμένη θέση της κυβερνήσεώς του, στην πιστή εφαρμογή των Μνημονίων που εξυπηρετεί τους ξένους τοκογλύφους και όχι τον ελληνικό λαό!

Το χαβά τους και τα άλλα κόμματα… 

…περί της νίκης της “Δημοκρατίας” που νίκησε την ακροδεξιά στη Γαλλία!
Ωστόσο, παραγνωρίζουν ότι, η πολιτική της Παγκοσμιοποίησης που εκπορεύεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, των Σόρος, Ροκφέλερ, Κίσινγκερ και λοιπών άλλων σταγονιδίων του κέρδους, είναι εκείνη που σιγά αλλά σταθερά αναγκάζει τους ευρωπαϊκούς λαούς να αναζητούν άλλες πολιτικές λύσεις, που για τους “Δημοκράτες” που επανδρώνουν τα “Δημοκρατικά” κόμματα, είναι ακροδεξιές, είναι φασιστικές! Προφανώς, όταν θα ξυπνήσουν από το λήθαργό τους, θα είναι πολύ αργά, αλλά ίσως και πολύ δραματικά για εκείνους!

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στο twitter, προφανώς αγουροξυπνημένος: “Νίκη της ελευθερίας, της Ευρώπης, των μεταρρυθμίσεων. Ήττα του δημαγωγικού εθνολαϊκισμού. Η νίκη Μακρόν δείχνει ότι το πολιτικό εκκρεμές στην ΕΕ αλλάζει φορά. Οι δυνάμεις του ρεαλισμού, της λογικής και της συνεργασίας επιστρέφουν”!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ Φώφη Γεννηματά, η οποία θεώρησε ότι η νίκη Μακρόν είναι μια …ανάσα για κάθε προοδευτικό ευρωπαίο!

Αυτό το “για κάθε προοδευτικό ευρωπαίο” μήπως εμπεριέχει ελαφρύ υπαινιγμό ρατσισμού εκ μέρους της κ. Γεννηματά;;

Ο Μακρόν είναι Πρόεδρος της διαμαρτυρίας! 

Όμως, αυτή είναι η αλήθεια, όπως δηλαδή μας την παρουσιάζουν οι απαξιωμένοι πολιτικοί μας;; Όχι βέβαια!

Γιατί, μπορεί τελικά ο Εμάνουελ Μακρόν, με ποσοστό 66,01 να βγήκε πρώτος στην εκλογική κούρσα της Γαλλίας για την Προεδρεία της, ωστόσο θεωρώ ότι νικήτρια από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, βγήκε η Μαρίν Λεπέν και η πολιτική της!
Γιατί θα ρωτούσατε;;

Πρώτα από όλα, η Μαρίν Λεπέν έπεισε να την ψηφίσουν πάνω από 10 εκατομμύρια πολίτες, το οποίο αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για το “Εθνικό Μέτωπο” και τα πολιτικά δρώμενα της Γαλλίας!

Δεύτερον, ανάγκασε όλους τους πολιτικούς της αντιπάλους και κυρίως των μεγάλων παραδοσιακών κομμάτων (όπως είναι εδώ η ΝΔ και το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ) που τις τελευταίες δεκαετίες μονοπωλούσαν την Εξουσία στη Γαλλία και οι οποίοι δεν “πέρασαν” στο δεύτερο γύρο, να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους υπέρ του “άγνωστου” και “νεαρού” Εμάνουελ Μακρόν! Μια συσπείρωση που δεν εκφράζει αυτήν την ψήφο στον Μακρόν, ως ψήφο στον καταλληλότερο, αλλά ως ψήφο για να μην εκλεγεί Πρόεδρος η Λεπέν! Δηλαδή, με άλλα λόγια ο Μακρόν είναι ένας Πρόεδρος διαμαρτυρίας και αυτό δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα για την Γαλλία! Το οποίο – εκτιμώ – πως θα φανεί στο άμεσο χρονικό διάστημα!

Προσθέστε επίσης, πως, το 1/3 των Γάλλων ψηφοφόρων είτε δεν πήγε να ψηφίσει, είτε βρήκε λύση στο “άκυρο - λευκό”! Εκτιμάται πως, 16 εκατομμύρια ψηφοφόρων συγκαταλέγονται σε αυτές τις κατηγορίες!  

Παρά ταύτα, το διακύβευμα για τους Γάλλους θα είναι οδυνηρό!
Δείχνουν ότι, παρά τα όσα βιώνουν τα τελευταία χρόνια από την τρομοκρατία, δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτε! Έτσι, σύντομα θα αποδειχτεί πως, ο νέος τους Πρόεδρος θα νοιαστεί να περιφρουρήσει τα κεκτημένα των “αφεντάδων” του τραπεζιτών και θα αδιαφορήσει – όπως οι προηγούμενοι – για τις αθώες ψυχές που θα “θυσιαστούν” εν ονόματι ενός ακήρυκτου πολέμου!

Ο γαλλικός Τύπος δεν θριαμβολογεί! 

Όλος ο γαλλικός Τύπος ήταν επιφυλακτικός στην εκλογή Μακρόν! Η ανησυχία είναι έντονη και δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες! Απλά εκφράζεται μια βαθιά προσωρινή ανακούφιση, σαν αυτή που εξέφρασαν οι πολιτικοί μας! Οι οποίοι πήραν – έτσι θεωρούν – βαθιά ανάσα, της μη αποκαθήλωσης της ΕΕ!  

Ωστόσο, θα σταθώ στη “δεξιά” εφημερίδα Le Figaro που “στέκεται” στην υψηλότερη αποχή ψηφοφόρων από το 1969! Προβλέποντας ότι, οι βουλευτικές εκλογές θα είναι Μαραθώνιος για τον Εμάνουελ Μακρόν, από τη στιγμή που για πρώτη φορά δεν θα τύχει καμιάς περιόδου χάριτος, από τη στιγμή που η ψήφος των παραδοσιακών κομμάτων, ήταν μια ψήφος διαμαρτυρίας κατά της Μαρίν Λεπέν!

Οι δυσκολίες στη Γαλλία, μόλις ξεκίνησαν!! 

Στα δικά μας! 

Στην Πατρίδα μας, που στενάζει υπό τον ζυγό των νέων της κατακτητών, που σε πολύ λίγα χρόνια, στα χρόνια των Μνημονίων, οι Έλληνες φτωχοποιήθηκαν σε αφάνταστο βαθμό, οι πολιτικοί μας, της διαπλοκής, της διαφθοράς και της ρεμούλας, ζουν στο δικό τους κόσμο! Προκαλούν σε καθημερινή βάση, όταν τα νεώτερα στοιχεία έρευνας, ομιλούν για 1,5 εκατομμύριο ‘Ελληνες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας και άλλοι τόσοι βρίσκονται στα όρια της φτώχιας!

Έτσι, το 2016 το ποσοστό ακραίας φτώχιας είναι στο 13,6% του πληθυσμού, όταν το 2009 πριν η χώρα εισέρθει στην περίοδο των Μνημονίων, το ποσοστό ήταν στο 2,2%! Να θυμίσουμε επίσης πως, η Ελλάδα θα βρίσκεται για 3-5 χρόνια σε εποπτεία και μετά το 2018!

Έτσι, στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχουμε κανένα φόβο από την ακροδεξιά! Από τη στιγμή που μας κυβερνά η ακροαριστερά και δυστυχώς, τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως έχουν αναπτύξει μια τέτοια ακροαριστερή φιλοσοφία σε όλα τα μεγέθη της!  

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρ'ον ΕΕ
Ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας σε παραλία γυμνηστών!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.