Τελευταίες αναρτήσεις

1 Μαΐου 2017

Αξιολογούν την Ελλάδα με οικονομικά μνημόνια και η Ιστορία τους ¨αξιολογεί ¨ με επερχόμενα πυρηνικά μνημόσυνα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

«Δεν θα προφτάσουν»
κρατήστε αυτή την φράση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού γιατί ενεργεί στις μέρες μας.

Τελικά παίζουμε μέσα στον χρόνο της παράτασης για την αξιολόγηση της Ελληνικής οικονομίας από τους δανειστές μας μέχρι να μπει το καταστροφικό γκολ στα δίχτυα της Βόρειας Κορέας ή της Συρίας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής από το Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο- Μεσοποταμία, την στιγμή  μάλιστα που κάποιοι ανεγκέφαλοι γείτονες στα βόρεια σύνορα μας προπονούνται στα πέναλτι.

«Όλα είναι έτοιμα για προληπτικό πλήγμα από τις ΗΠΑ καθώς εγκαταστάθηκε το THAAD στην πόλη  Seongju της Νότιας Κορέας ενώ το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Michigan (SSGN 727) που φέρει 154 πυραύλους κρουζ Tomahawk απέπλευσε από το λιμάνι του Busan χτες το απόγευμα για να «ασκηθεί μόνο του» 

«Μια ενδεχόμενη αμερικανική πυραυλική επίθεση με πυρηνικά όπλα στην Βόρειο Κορέα «θα είχε απολύτως κατακλυσμιαίες και καταστροφικές συνέπειες», προειδοποίησε ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα.

Ο Max Baucus, ο οποίος ήταν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα επί προεδρίας  Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι «δεν πρέπει να αποκλειστεί » ότι ο Πρόεδρος Ν.Τραμπ είναι ικανός να διατάξει μια επίθεση στο αυταρχικό κράτος της Βορείου Κορέας.» Του Βασίλη Καπούλα http://www.pentapostagma.gr/ 30 Απριλίου 2017

Ο όγδοος στύλος της Ρωσικής γης, η Μεγάλη Αγία των ημερών μας που εορτάζει στις 2 Μαίου η Οσία Ματρώνα η Αόμματη που όμως διέβλεπε καλά, οριοθετούσε με τις προρρήσεις της τις σκοτεινές μέρες μας.  

«Επισκέφθηκα την Ματρώνα τις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής (1952), λίγο πριν πεθάνει.

Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι και θα σηκωθούμε αλλιώς"
"Πώς αλλιώς;" την ρωτάω.
"Να, - μού λέει -, θα γυρίσουμε στο "ξύλινο"...
"Μάτουσκα, της λέω, τί σημαίνει το "ξύλινο;"
"Ξύλινο αλέτρι, μού λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε..."
"Και πού θα πάνε τα τρακτέρ πού τώρα έχουμε;..."

Ώ, - λέει -, άσε τα τρακτέρ... Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και ή ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τούς καιρούς. Εσύ όμως δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε και θα τα δεις όλα αυτά...

"Πόλεμος, συμπλήρωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ... (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο πού ξέραμε μέχρι τώρα).
Χωρίς πόλεμο θα πεθάνετε όλοι. Θα πέσουν πολλά θύματα. Όλοι οι νεκροί θα ξαπλώσετε επάνω στην γη.... 
Θα σάς πω και κάτι άλλο: αποβραδίς όλα θα είναι (όρθια και καλά) πάνω στην γη, και
όταν θα σηκωθείτε το άλλο πρωί, όλα θα μπουν (θα ταφούν) μέσα στην γη» 
(αποσπάσματα από το βιβλίο "Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας") 

Και ενώ από Κίνα –Ρωσία-ΗΠΑ όλοι οι μεγάλοι ομιλούν καθαρά για πυρηνική εμπλοκή στην Άπω Ανατολή, στην στενή γειτονιά μας κάποιος γνωστός ως σουλτάνος  έχει αναλάβει την διαχείριση της  απαλλοτρίωσης περιοχών των δυτικών Βαλκανίων για περάσουν ενεργειακοί  αγωγοί προς τας Ευρώπας.

Ουσιαστικά ο σουλτάνος προβληματίζεται αν η ΗΠΑ  ή η Ρωσία θα του δώσουν καλύτερη αντιπαροχή για να διέλθουν από την άξονα Κόμβος Κωνσταντινούπολης-Στενά- Αν.  και Δυτική  Θράκη –Μακεδονία-Σκόπια-Αλβανία-Στενά Οτράντο οι πολύπαθη ενεργειακοί αγωγοί.

Να γιατί ο σουλτάνος πριν το 2013 από την Κεσάνη   έλεγε «Όταν εμείς λέμε Θράκη εννοούμε και τη Θεσσαλονίκη το Kircaali και Deliorman της Βουλγαρίας ακόμα και περιοχές έως τα Σκόπια και την Βοσνία.» 

Και ξαφνικά τα Δυτικά Βαλκάνια πήραν φωτιά διότι εδώ και τώρα πρέπει να αποφασιστεί αν ο Turkish Stream κυρίως ρωσικών συμφερόντων ή ο  καταριανός αγώγος που ήδη μεταφέρει αίμα μαρτυρίου θα πρέπει ή ο ένας ή ο άλλος να τροφοδοτήσουν την ΕΕ πριν η κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας αρπάξει φωτιά από τον Αρκτικό κύκλο μέχρι τα στενά του Σουέζ-Ιράν –στενά Ορμούζ.

Το  παίγνιο  της αδικίας με τις ψυχές των  σημερινών Ελλήνων που παίχτηκε εδώ και 7 χρόνια και ολοκληρώνεται στις μέρες μας είναι όχι μόνο πολύπλοκο αλλά δαιμονιώδες και κακόγουστο.. αλλά θα διακοπεί ξαφνικά με τέτοιες  ιστορικές ανατροπές που και ο ιστορικός του μέλλοντος θα αναρωτιέται πως οι άνθρωποι της περιόδου αυτής άντεξαν.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.