Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές

     Με πολύ συγκίνηση επικοινωνώ μαζί σας, για να σας ανακοινώσω πως εκτύπωσα το νέο μου βιβλίο με τον τίτλο: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ. Πρόκειται για ιστορικές σελίδες του ΕΘΝΟΥΣ μας, που η δική μας γενιά διδάχτηκε και τίμησε, μα δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη νέα γενιά των Ελλήνων. Σήμερα στην κατοχική Ελλάδα η Ελληνική Ιστορία τείνει να εξαφανιστεί σαν μάθημα στα σχολεία και η νεολαία μας να μείνει αμαθής για το παρελθόν του ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
     Σας καλώ λοιπόν να παρευρεθείτε στην παρουσίασή του μικρού μεν σε μέγεθος βιβλίου, τεράστιου όμως σε περιεχόμενο, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ", όπου στον καταπράσινο κήπο του θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, τόσο για το θέμα του βιβλίου, όσο και για την θέση μας απέναντι στην απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που τείνει να εξελιχθεί σε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 
     Την Παρασκευή 26 ΜΑΙΟΥ 2017 στις 8 το βράδυ θα σας περιμένω  ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ επί των οδών Αγίας Λαύρας 18 και Γαλατσίου 23 Άνω Πατήσια, για να "αγγίξουμε" μαζί Ιστορικές σελίδες της πατρίδας μας.
     Η συμμετοχή σας στην παρουσίαση επαφίεται στην διάθεσή σας, αφού δεν θα υπάρχει κεντρικός ομιλητής - ως συνήθως - και όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν τον χρόνο τους για να εκφράσουν τις απόψεις τους.
     Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σας κερνάμε καφέ, αναψυκτικά, γλυκά κι όσοι φίλοι το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν την ζεστή βραδιά, για να απολαύσουν νόστιμους μεζέδες και να ψυχαγωγηθούν με ζωντανή ελληνική μουσική, όπως ο μαιτρ του είδους ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΒΡΑΝΟΣ γνωρίζει… αλλά και με άλλες ευχάριστες εκπλήξεις…
     Η παρουσία σας θεωρείται πολύτιμη και τιμητική για αυτή την φιλική συνεύρεσή μας και λίαν ενημερωτική για το δικό σας φιλικό περιβάλλον.

Με εκτίμηση
η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.