Τελευταίες αναρτήσεις

26 Μαΐου 2017

Παιδιά: Σεξουαλικές διαστροφές και η “μοντέρνα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" για καταστολή του Πολίτη

Γράφει ο Λευτέρης


Το φαινόμενο και το έγκλημα της Παιδεραστίας ήταν ως επί το πλείστον άγνωστο για μας της κάποιας ηλικίας. Αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν επειδή είναι καινούργιο σαν φαινόμενο. Απλά ήταν πάντα κρυφό και αποσιωπούνταν (όπως ήταν και η ομοφυλοφιλία). 

Ίσως να προτιμούσαμε να μην αντικρίσουμε μέσα σε φως την γνώση μιας τέτοιας δυσώδους ασχήμιας. Όμως η αλήθεια των πραγμάτων κάποια μέρα αναδύεται... Αλλά και τώρα με το διαδίκτυο, “ουδέν κρυφόν” κάτω από τον ήλιο… Και παρατηρούμε τώρα ότι τέτοιες τραυματικές ανωμαλίες προωθούνται πια στα φανερά (και ξέρουμε από ποιούς και γιατί). Αλλά πιστεύω ότι οι πιο πολλοί δεν έχουμε ιδέα πόσο τρομερά διηθητικό και διαπεραστικό γίνεται το κακό.

Άκουσα σε μια συνέντευξη ενός Αμερικανού συγγραφέα ότι αναγκάστηκε να φύγει νύκτα και επειγόντως από την Νέα Ζηλανδία όπου είχε ζήσει για μερικά χρόνια. Είχε γράψει βιβλίο με θέμα την Παιδεραστία στην Κυβέρνηση. Δηλαδή παρατήρησε οτι αυτή η ιδιότητα ήταν ο κανόνας στα μέλη της κυβέρνησης αυτής της χώρας. Και βέβαια αυτή η ειδική επικράτηση σ’αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί να ηταν μια τυχαία σύμπτωση…  Και μετά, άκουγα περιοδικά ότι οι κυβερνήσεις στην Αυστραλία και Αγγλία δεν πήγαιναν και πολύ πίσω (παιδεραστία και ομοφυλοφιλία).

Είναι φανερό πια ότι η ανωτέρω κατάσταση είναι μια εκτεταμένη συνομοσία που εξυπηρετεί τους κυβερνώντες αλλά κι' αυτούς που τους διευκολύνουν για κυβερνητικές θέσεις  (δηλαδή αυτοί του "βαθιού κράτους”, ώστε να μπορούν να εκβιάζουν).

Κι’ έτσι είναι που αναπτύχθηκε μια επίμονη προπαγάνδα που γίνεται για να επιβληθεί η “μοντέρνα” (διαστροφική) σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών, ακόμα και από το νηπιαγωγείο. Σκοπός βέβαια είναι η βαθιά βλάβη και η σύγχυση της βασικής ψυχοσύνθεσης των παιδιών με τις επακόλουθες σοβαρότατες και χρόνιες ψυχοτραυματικές καταστάσεις  (ώστε η ανεξάρτητη βούληση του πολίτη να αποδυναμωθεί για να μην μπορεί ν’ αντιστέκεται στην υποδούλωση του).

Αυτή η προσπάθεια καταστροφικής δολιοφθοράς στα παιδιά φαίνεται να είναι ασταμάτητη, γιατί αυτοί που την προκαλούν είναι ηθικά πορωμένοι κι' έχουν τεράστια πολιτική δύναμη και οικονομικούς πόρους. Κι' όταν στο τέλος οι γονείς αντιδράσουν, θα είναι πολύ αργά, αφού η “μοντέρνα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" άρχισε ήδη να γίνεται ένα κύριο θέμα, με την ανάπτυξη πονηρών ειδικών βιβλίων και τηλεοπτικών και σχολικών προγραμμάτων (Και τελευταία, γίνεται και η προσπάθεια να απεγκληματοποιηθεί η παιδεραστία…).

Αν οι γονείς δεν κινητοποιηθούν το γρηγορότερο και να προλάβουν συλλογικά αυτήν την διαβολική επίθεση (που προκαλεί βαθύτατο κοινωνικό τραυματισμό), θα το πληρώσουν με πικρό και χρόνιο πόνο και με αφόρητες οικονομικές επιβαρύνσεις, όταν τα παιδιά τους (κι’ όλη η οικογένεια) θα εκδηλώνουν τις βαθιές ψυχολογικές ουλές σαν συνέπειες (και μάλλον χωρίς κατάλληλη κυβερνητική βοήθεια…).

ΛευτέρηςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.