30 Μαΐου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2017

Το κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία… 

alafouzos_1_7-10-1993
Τα μεσάνυχτα της Κυριακής απεβίωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο την αναγγελία του θανάτου ενός τέτοιου πολιτικού προσώπου, να την συνοδεύει το “κλάμα” εχθρών και φίλων! Οι οποίοι λιβανίζουν τον εκλιπόντα, άσχετα αν κατά το παρελθόν, όταν ο εκλιπών ήταν εν ζωή,
του έκαναν τη ζωή του μαρτύριο με ανίερο και πολλές φορές αισχρό πόλεμο!    
Χθες λοιπόν, ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου “έκλαιγε” μα μαύρο δάκρυ για τον χαμό του πρώην Πρωθυπουργού. Θέλοντας με αυτό το λιβάνισμα να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας που έχει συνάψει στις ημέρες μας με τον γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργό της χώρας , Κυριάκο Μητσοτάκη!

Για το επαγγελματικό συμφέρον του Ομίλου, βεβαίως – βεβαίως!

Όμως, αυτός ο Όμιλος έριξε από την Πρωθυπουργία το 1993 τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Αφού η οικογένεια Αλαφούζου ήταν φανατική εχθρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η αιτία ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τις πανελλαδικές συχνότητες τόσο του ραδιοφώνου όσο και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο οποίος βρισκόταν στα σπάργανα!

Έτσι, διά μέσω της “Καθημερινής” και του ΣΚΑΙ χτυπούσε o Όμιλος Αλαφούζου ανελέητα την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Σε αυτήν την πολεμική, έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο κατ΄ εντολή οι δημοσιογράφοι Νίκος Κακαουνάκης και Γιώργος Τράγκας, που αποδείχτηκαν ως δυο από τους σφοδρότερους πολέμιους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Έτσι, από τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έκανε τα χατίρια στον Όμιλο Αλαφούζου, έπρεπε να πέσει! Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ποτέ δεν συγχώρεσε τον Αλαφούζο και επέμενε να μιλάει μέχρι την τελευταία στιγμή του για τα οργανωμένα και διαπλεκόμενα εκδοτικά συμφέροντα που έριξαν την κυβέρνησή του το 1993!

Ωστόσο, ας θυμηθούμε ότι τον Νοέμβριο του 2006, η επί 28 χρόνια γραμματέας και εκπρόσωπος των εταιρειών του Αριστείδη Αλαφούζου, στην εκπομπή “Κίτρινος Τύπος” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αποκάλυψε πως ο Όμιλος Αλαφούζου χρηματοδοτούσε τη ΝΔ και πιο συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Πιο συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει, πως τα χρήματα έμπαιναν σε τσάντες που παραλάμβανε από το γραφείο του Αριστείδη Αλαφούζου, ο οδηγός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Τα χρήματα τα έβαζε η ίδια μέσα στις τσάντες και ήταν συνήθως 30 εκατομμύρια δραχμές!

Δηλαδή, η απόλυτη επιχειρηματική διαπλοκή με την πολιτική! Μια σχέση αγάπης που μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο μίσος και τανάπαλιν, όταν δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα και των δυο πλευρών!

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε, όταν επιλέγετε η ενημέρωσή σας να γίνεται από τα βοθροκάναλα και τον κιτρινισμένο Τύπο;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβα κατά παπαδήμου
Περαστικά …και στον “τρομοκράτη” μας… 

Την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 στο κέντρο της Αθήνας έγινε τρομοκρατική ενέργεια κατά της ζωής του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου!

Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται και ιδιαίτερα καταδικάζουμε μια τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ζωής συνανθρώπων μας!

Όμως, μια τρομοκρατική ενέργεια, επί παραδείγματι στη Γαλλία και το Μπατακλάν ή η πρόσφατη στην Αγγλία (Μάντσεστερ), όπου σκοπός της ήταν η αφαίρεση αθώων ψυχών μέσω τυφλού χτυπήματος, έχει μεγάλη διαφορά από το τρομοκρατικό χτύπημα κατά ενός επωνύμου προσώπου!

Όταν μάλιστα, αυτό το πρόσωπο και η κυβέρνησή του συμμετείχαν στη φτωχοποίηση ενός λαού μέσω του επονείδιστου Μνημονίου της υποταγής στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους μας” της ΕΕ και των ΗΠΑ! Όταν ο τραπεζίτης, άνθρωπος της Goldman Sachs Λουκάς Παπαδήμος ως Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας “ψήφισε” το επονείδιστο και προδοτικό PSI, τον Φεβρουάριο του 2012, με το οποίο η Ελλάς “παραιτήθηκε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ από τις ασυλίες της Εθνικής της Κυριαρχίας”! Όταν έπαψε, δηλαδή, η Ελλάς να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος! Όταν οι εντολείς του ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε στους λίγους μήνες της θητείας του ως δοτός Πρωθυπουργός, τον αντάμειψαν κάνοντάς τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών (Φεβρουάριο 2014)!

Παρά ταύτα του ευχόμαστε, αυτή η περιπέτεια να είναι περαστική!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρέας παπανδρέου γιωργος παπανδρέου
Ο ολετήρας …Γιώργος Παπανδρέου! 

Η Κρήτη λόγω της θέσης της έχει τεράστια στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρώπη, την Αφρική, την Μέση Ανατολή και την Ασία καθώς και τις θαλλάσιες οδούς εμπορίου, τα πετρέλαια της διώρυγας του Σουέζ!

Στο υπογάστριό της υπάρχει τεράστια φλέβα ορυκτού πλούτου, που σύμφωνα με ειδικούς μπορεί να “θρέψει” για πολλά χρόνια όλη την Ευρώπη!

Έτσι, εδώ και κάποια χρόνια μυστικοί και περίεργοι κύκλοι ομιλούν για την Ανεξαρτησία της Κρήτης από τη Μητέρα Ελλάδα!

Μετέρχονται θεούς και δαίμονες προκειμένου να ενεργοποιήσουν το στόχο τους! Όπως πολύ καλά θα ενθυμείσθε τη διαφήμιση της πολυεθνικής τηλεφωνικής εταιρείας Vodafone, που μαζί με την ελληνική σημαία μας παρουσίαζε την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης!

Που μετά από μεγάλες αντιδράσεις, αντικατέστησε την εν λόγω διαφήμιση! Ωστόσο, ο σκοπός είχε επιτευχθεί, αφού το μήνυμα είχε περάσει!

Σε αυτό το αντεθνικό παιχνίδι μετείχε και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρέου! Ο οποίος τον Νοέμβριο του 2011 στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αναφέρθηκε στην Κρήτη σαν να ήταν άλλο κράτος! Είπε συγκεκριμένα:

“Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο, με το μουσουλμανικό κόσμο και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους”!

Δηλαδή, μια περιφέρεια της Ελλάδος θα ομιλήσει με ανεξάρτητα κράτη;;
Όχι η Ελλάδα συνολικά σαν χώρα – κράτος;;
Να γιατί αυτός ο πολιτικός από το ειδυλλιακό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε την υποταγή μας στα Μνημόνια!

Αυτός ο ίδιος περίεργος πολιτικός, όλα δείχνουν, πως έχει πάρει εντολές να παίξει πάλι σημαντικό ρόλο στο διαμελισμό της Ελλάδος!

Ας προσέχουμε για να μην θρηνήσουμε αύριο, επί των ερειπίων που οι ίδιοι θα δημιουργήσουμε με τις επιλογές μας!

Πάντως, σε επόμενα άρθρα θα ασχοληθώ με την Οικογένεια Παπανδρέου που κατέστρεψε την Ελλάδα! Την οποία μισούσε και εξακολουθεί να μισεί!! 

Αλιεύοντας το διαδίκτυο...




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.