Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαΐου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΜΑΙΟΥ 2017

“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;; 

Προ ολίγων ημερών “γεννήθηκε” άλλο ένα πολιτικό κόμμα, μέσα στη γενικότερη πανσπερμία δημιουργίας νέων κομμάτων στην Πατρίδα μας! Που αυτό το φαινόμενο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Γιατί, στη χώρα που πλήττεται από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπου επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν συνεχώς σε καθημερινή βάση, τα νέα κόμματα “γεννιούνται” σαν τα μανιτάρια!

Έτσι, σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο “ανεξάρτητος” Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μας ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, το οποίο θα λέγεται “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”!

Εμείς, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αρνηθούμε τις όποιες καλές προθέσεις, που πιθανώς να έχει ο κ. Μαριάς, προκειμένου να αναγραφεί και εκείνος στους μεγάλους “σωτήρες” της Πατρίδος μας!

Γι΄ αυτό θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρξε “εκλεκτό τέκνο” του ΠΑΣΟΚ!
Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι συνεργάσθηκε με τον “νεροτσουλήθρα” της ζωής του τόπου μας, Πάνο Καμμένο και παρ΄ότι εξελέγη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευρωβουλευτής, δεν παρέδωσε την έδρα του, από τη στιγμή που η εκλογή του έγινε με λίστα!

Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!

Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;

Θα αναμένουμε την επίσημη αιτιολόγηση από τον κ. Μαριά!
Διαφορετικά! Διαφορετικά, κάτι ύποπτο τρέχει και ας είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς σωτήρες μας…

050516 LEPEN
Τι συμβαίνει με την “Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση”;; 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ιδρύθηκε το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ από γνωστούς εθνικιστές, οι οποίοι προέρχονταν από την ΕΠΕΝ, το ΛΑΟΣ και την “Χρυσή Αυγή”!

Αυτό το κόμμα, το οποίο είχε ως προμετωπίδα τον ακτιβισμό, έδειχνε ότι πήγαινε καλά και για το λόγο αυτό δημιουργούσε πονοκεφάλους στη “Χρυσή Αυγή”!

Όμως, μια επιστολή που έφτασε στα χέρια μας από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο με την “Αναγέννηση για τον Πύργο” και ενός εκ των πέντε που υπέγραφαν το καταστατικό  - ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, δείχνει ότι στη Λ.Ε.Π.ΕΝ το διαλύουν!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει αυτή η επιστολή: Όλα (5) τα ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ έχουμε παραιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε ζητήσει από τον κ. Ρήγα (σ.σ. ορισμένος Πρόεδρος) να αφαιρέσει τα ονόματα και τα προσωπικά μας στοιχεία από τις σελίδες (block και site) του πολιτικού φορέα…

Παρακάτω εξηγούνται οι λόγοι, που είναι αδύνατον να τους αναφέρω όλους! Θεωρώ όμως, χρήσιμο να αναφέρω τους εξής:

Κανείς μας (από τα 5 ιδρυτικά μέλη) δεν επιθυμεί, ούτε επιθυμούσε ποτέ να πιάσει “στασίδι” σε αυτή τη βρώμικη και εξευτελισμένη πολιτική σκηνή, από άκρο σε άκρο!

Η ίδρυση του πολιτικού φορέα είχε κυρίως το λόγο να συμβάλλει στην ΕΝΩΣΗ των Εθνικό-πατριωτικών δυνάμεων και τη δημιουργία ενός μεγάλου φορέα, που θα ήταν μπροστάρης στην αποκαθήλωση της Εθνοκτόνου κυβέρνησης των κουμουνιστοσυμμοριτών!

Η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ προς το παρόν σκοντάφτει στα ΕΓΩ και στους ΔΗΘΕΝ!
Άπαντες παραμένουμε απλοί μαχητές της Εθνικής Ιδέας και στρατιώτες, φίλοι, ενωμένοι και συναγωνιστές.

Η επιστολή φέρεται πως υπογράφετε και από τα πέντε (5) ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ!
Από πλευράς μου θα ήθελα να πω δυο λόγια! Επειδή, δεν περισσεύουν σε τούτον εδώ τον τόπο, οι Πατριώτες, να καθίσετε σε ένα τραπέζι και να δείτε τα πολλά που σας ενώνουν για το καλό της αγαπημένης μας Πατρίδος και να πετάξετε τα λίγα που σας χωρίζουν!
Από αύριο κιόλας!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.