Τελευταίες αναρτήσεις

12 Απριλίου 2017

Νέα Τάξη Πραγμάτων vs Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων: Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη 
 
Επειδή τα γεγονότα πλέον τρέχουνε πολύ γρήγορα και όταν τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα,, ξεχνάμε συνήθως να δούμε το τι συμβαίνει παγκόσμια (the big picture) και ασχολούμαστε μόνο με τα μεμονωμένα γεγονότα που τραβούν την προσοχή μας, θυμίζω με δύο λόγια τα εξής.
 
1. Παντού κάθε Χριστιανός διώκεται. Τόσο στις μουσουλμανικές χώρες, όσο και στην Ευρώπη και την Αμερική και την Ασία και την Αφρική, Μουσουλμάνοι σκοτώνουν Χριστιανούς, όχι σε πόλεμο μεταξύ στρατών, αλλά ανύποπτα μέσα στους δρόμους στα σπίτια και τις εκκλησίες.
 
2. Κάθε χριστιανική άποψη περί ηθικής βάλλεται και άρχισε να απαγορεύεται δια νόμου, ενώ επίσης διά νόμου (αντιρατσιστικός νόμος), οι Χριστιανοί, απαγορεύεται να ασκούν κριτική στους διώκτες τους.
 
3. Επιβάλλονται δια νόμου, νέα ήθη, αντίθετα από αυτά του Χριστιανισμού με μία κοινωνία LGBTQI, σύμφωνα συμβίωσης διαφορετικά από αυτά της εκκλησίας, υιοθεσίες παιδιών με τρόπο που δεν συμφωνεί η εκκλησία κτλ.
 
4. Τα παιδιά ξεκάθαρα δεν ανήκουν πλέον στους γονείς, ή στον εαυτό τους, αλλά στο κράτος. Πρέπει υποχρεωτικά να πάρουν την παιδεία, δηλαδή να ακούσουν για έντεκα τουλάχιστον χρόνια την προπαγάνδα της νέας τάξης επί έξη ώρες κάθε μέρα, ώστε μετά να γίνουν υπάκουα γρανάζια που εξυπηρετούν την  λειτουργία του κράτους. Όταν ένα παιδί δεν πάει στο σχολείο, προσάγεται στο σχολείο δια της βίας. (αν δεν το ξέρετε, ενημερωθείτε).
 
5. Εξαφανίζεται μέσα από πολύ ψηλούς φόρους, κάθε κομπόδεμα, μικρό ή μεγάλο που είχανε οι άνθρωποι, αφού όλοι τρώνε τώρα τα τελευταία έτοιμα λεφτά. Είτε τα τρώνε οι ίδιοι, είτε δίνουν στα παιδιά και στους γονείς τους. Σε μερικά  χρόνια από τώρα, όλη η προηγούμενη μεσαία τάξη, σε όλο τον πλανήτη θα έχει μπει στην τάξη των φτωχών.
 
Ολόκληρη αυτή η προσπάθεια, εντάσσεται, στο να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της μορφής της ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ της λεγόμενης Μαύρης Αδελφότητας και να ολοκληρωθεί, αυτό που λέμε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Είναι αυτό που λαϊκά θα ονομάζαμε, το τελικό "μεγάλο ντου", που ψηφίστηκε και στο υποχείριο της νέας τάξης, στον ΟΗΕ με την AGENDA 2030.
 
Την τελευταία σχεδόν στιγμή, η παλιά τάξη των πραγμάτων, που για ιδεολογία έχει τον Χριστιανισμό, την Oικογένεια και το Έθνος, κατόρθωσε να βάλει τον Τραμπ σαν πρόεδρο στον Λευκό Οίκο, για να φρενάρει αυτή την τελική προσπάθεια της νέας τάξης.
 
Ωστόσο, η νέα τάξη, από ότι φαίνεται κάνει τα αδύνατα δυνατά, να πάρει τον Τραμπ με το μέρος της, ή να τον σκοτώσει, ή να τον αχρηστεύσει, βάζοντάς τον να κάνει πράγματα που θα τον αποδυναμώσουν στα μάτια των οπαδών του, όπως για παράδειγμα το χτύπημα στην Συρία.
 
Θα πρέπει να ξέρετε, ότι η κυβέρνηση Τραμπ,  προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να μπορέσει να πάρει τον έλεγχο των ΗΠΑ, που δεν τον έχει ακόμη.
 
Κάθε υποδομή και κρατικό διοικητικό συμβούλιο, είναι απόλυτα σχεδόν ελεγχόμενο από την νέα τάξη.
 
Κάθε ένα γρανάζι της κρατικής μηχανής των ΗΠΑ, έχει πάρει εντολή να αμυνθεί μέχρις εσχάτων και να βάζει προβλήματα ώστε να μην εφαρμοσθεί η πολιτική που ο Τραμπ υποσχέθηκε προεκλογικά.
 
Ο αγώνας που γίνεται μεταξύ παλιάς και νέας τάξης γύρω από τον Τραμπ, έχει ως εξής:
 
1. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ έδωσε εντολή να μην περνάει κανένας νόμος του, ή αν περνάει να παρεμποδίζεται με κάθε τρόπο η εφαρμογή του.
 
2. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ έδωσε εντολή, να επηρεάζεται το περιβάλλον του Τραμπ με κάθε τρόπο, ώστε να παίρνει και να εκτελεί αποφάσεις,  που θα δυσαρεστούν τους ψηφοφόρους του, για να χάσει το λαϊκό του έρεισμα, όπως το χτύπημα στη Συρία.
 
3. Η ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ, μέχρι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά της κρατικής διοίκησης των ΗΠΑ (μιλάμε για πολλές χιλιάδες ατόμων), θα πρέπει να παίξει την γάτα με το ποντίκι με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ, βάζοντας τον Τραμπ να διαπραγματεύεται μαζί της και να δίνει και να παίρνει. Για το λόγο αυτό, θα δούμε την κυβέρνηση Τραμπ να κάνει και πράγματα που υποσχέθηκε προεκλογικά και πράγματα που θα έκανε ο Ομπάμα, αλλά και κάθε προηγούμενος Αμερικανός πρόεδρος.
 
Μην νομίζετε ότι όλοι εκείνοι που στηρίζουν την ιδεολογία της νέας ή της παλιάς τάξης, είναι όργανα κάποιων αδελφοτήτων. Τα καλύτερα τσιράκια είναι οι απλοί φανατικοί ιδεολόγοι. Ιδεολόγοι εθνικιστές, ή ιδεολόγοι αριστεροί.
 
Το ποιος θα ελέγξει τον Τραμπ τελικά, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε.
 
Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα, υπάρχει πάνω στον πλανήτη μόνο ένας ισχυρός πόλος ισχύος και ονομάζεται Πούτιν.
 
Η ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που στηρίζει την Ρωσία και θέλει να πάρει και τον έλεγχο στις ΗΠΑ, αν δει ότι χάνει το παιχνίδι και τελικά ο Τραμπ απέτυχε και συνεχίζει η δημιουργία του άθεου, υλιστικού, παγκόσμιου, αριστερού κράτους, με τους ανθρώπους να είναι άβουλες μαριονέττες, θα κάνει παγκόσμιο πόλεμο.
 
Για το πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, δεν γνωρίζει κανείς, γιατί πλέον, οι μεγάλοι και ισχυροί, ούτε σχέδια δεν μπορούν να κάνουν έτσι όπως έχουν μπλέξει τα πράγματα.
 
el.grShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.