Τελευταίες αναρτήσεις

21 Απριλίου 2017

Ενά τεράστιο γιατί για την εμμονή στα Χιούι (HUEY) ώστε να χάσουμε ζωές.

Δυστυχώς ημέρα πένθους όμως και περισυλλογής και ενός "γιατί" αυτής της εμμονής μεταφοράς με τα Χιούι.
 
Είναι αυτά τα Χιούι που μεταφέρουν το μισό ΚΥΣΕΑ ανά την Ελλάδα.
Τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων. 
 
Η προανακριτική έρευνα δεν πρέπει να σταματήσει πουθενά και να δώσει το πόρισμα που αξίζει. 
Δεν μπορεί με αυτά τα σαπάκια από το Βιετνάμ να μεταφέρεται προσωπικό και να υπάρχει θανατηφόρο.
Το 2012 είχε δημοσιευθεί ότι για κάθε τρία Xιούι που θα επιστρέφουμε για απόσυρση στις ΗΠΑ θα μας δίνουνε ένα Blackhawk.
 
Εδώ δεν υπάρχουν Τούρκοι και σύνορα για να κατηγορηθούν για ηλεκτρονικές παρεμβολές και να αφήνουν αναπάντητα σενάρια. 
Δεν παίζει το σενάριο της Κίναρου. Δεν παίζει το σενάριο των Ιμίων.  
Εδώ πρέπει να γίνει κάθαρση. 
 
Γιατί επιβιβάστηκαν στο Χιούι. 
Τί επίτασσε την έκτακτη μετάβαση στην παραμεθόρια Κοζάνη που η Στρατιά αν θυμάμαι καλά καταργήθηκε. Στην Κοζάνη που κινδυνεύει από την Αλβανία μέλος του ΝΑΤΟ, από τη Βουλγαρία μέλος της Ε.Ε. και από τα Σκόπια και το Κόσσοβο που στέλνεις τους νοσοκόμους για έφοδο και επαναφορά της άρχουσας τάξης σε περίπτωση εχθρικής απειλής;
 
Είναι αυτά τα Χιούι στα οποία μεταφέρεται η ηγεσία του ΚΥΣΕΑ, πολιτική και στρατιωτική σε καιρούς ιδιαίτερης τριβής με την γείτονα χώρα και ένα μηχανικό σφάλμα μπορεί να έχει αγνοούμενη την Ηγεσία της Ελλάδας για ώρες τουλάχιστον και την χώρα ακυβέρνητο καράβι σε περίπτωση επίθεσης, όπου κανείς δεν θα μπορεί εκ των πραγμάτων να αναλάβει την ευθύνη απόκρουσης εισβολής. Τότε που τα δευτερόλεπτα μετράνε.
Και μη μου πείτε πως τα λέω τώρα, αλλά τα φωνάζω εδώ και χρόνια που γίνεται αυτό το πανηγύρι με τα Χιούι.
 
Βγαίνουν παλιοί στρατιώτες από τα τέλη του 90 και λένε για τη θητεία τους αν θα γινόταν νυχτερινή άσκηση με τα απάτσι ή με τα φέρετρα, εννοώντας τα Χιούι.  Τα Χιούι που τα απέσυρε από την παραγωγή ο Αμερικανικός Στρατός από το 2004, 13 χρόνια μετά μεταφέρουν προσωπικό και ΚΥΣΕΑ.
 
Τα σχόλια δικά σας.
 
Αποδεικνύεται ότι οι διαταγές όταν δίδονται εκτελούνται, ακόμη κι όταν είναι σίγουρο πώς κάποια στιγμή θα βαφούν με αίμα. Γιατί αυτό πρέπει να πράξει με αυταπάρνηση, όμως η Πολιτεία πρέπει να τον προστατεύσει και να μην τον βάλει να πετάξει με μία αντίκα που φήμες λένε ότι αμφισβητούνταν από στρατιωτικούς κύκλους η ασφαλής πλοήγησή τους.
 
Οι στρατιώτες δεν είναι play-mobile ούτε πλαστικά μίας χρήσης για να χαλάνε και να τους αλλάζουμε ή να τους φτιάχνουμε.
 
Και πάλι τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και στις χήρες που προνόησε ο νομοθέτης να μείνουν χωρίς σύνταξη ή αποκατάσταση έστω.
 
Λάρισα, 19.04.2017
Με θλίψη
Αβέλλας Ν. Μιχαήλ
Αστυνομικός - Αν. Δημ. Σύμβουλος Δ. Τεμπών  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.