Τελευταίες αναρτήσεις

8 Απριλίου 2017

Οπως κάθε χρόνο εμφανίστηκε πάλι απατεώνας βουλευτής που τον ενοχλεί το Αγιο Φως!!!!

Γράφει αναγνώστης 

Δεν ξέρει από Ιστορία ο Μπαλαούρας και λέει ασυναρτησίες. Και δεν μπορεί το Άγιο Φως να το συσχετίζει με την Ολυμπιακή Φλόγα για να λέει δήθεν ότι είναι παγανιστικό μιάς και η Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων δεν είναι παγανιστικό έθιμο. 

Το Άγιο Φως δεν είναι ούτε ζωντανό, ούτε θεϊκό – όμως και η Ολυμπιακή Φλόγα δεν είναι «ιερή» φλόγα, αλλά αντιμετωπίζεται «ως τέτοια». 

Δε βλάπτει λοιπόν η μεταφορά στην Ελλάδα για το Άγιο Φως και καλό είναι να μη «σκανδαλίζονται» μερικοί, που μάλλον άλλα πράγματα τους ενοχλούν και τα βάζουν με το Άγιο Φως… 

Σίγουρα δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε και την Εκκλησία να υποδέχονται με τιμές κράτους το άγιο Φώς (ασχέτως εάν υπάρχουν και αυτοί που δεν το πιστεύουν) αρκεί να μην εμποδίζεται καθόλου η μεταφορά και το αεροπλάνο που θα προσγειωθεί μαζί και με κόσμο μαζί κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η μεταφορά με το αεροπλάνο για το άγιο Φώς μετά από έρευνα που έκαναν και από ότι λένε είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ κάποιου ανώνυμου ιδιώτη ή κάποιας ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας κάθε χρόνο και δεν κοστίζει καθόλου στο Ελληνικό δημόσιο! 

Όμως δεν έβγαλαν ΠΟΤΕ και καθόλου άχνα από το στόμα τους ο Μπαλαούρας και η "ένωση αθέων" για τα λεφτά (περίπου πάνω από 1.000.000 ευρώ) που θα δώσει το Κράτος για το Τζαμί που τώρα χτίζεται στο Βοτανικό! 

Να τους θυμίσω ακόμα πως το δικό μας Κράτος που πάει να κτίσει το Τέμενος, ποτέ δεν έκτισε Χριστιανικές Εκκλησίες! Όταν θα γυρίσει ο Μπαλαούρας τα €300 του "13ου μισθού" που πήρε από το κράτος, τότε να μας ξαναπεί για σπατάλες. Πιο μεγάλη σπατάλη από την βουλευτική του αποζημίωση πάντως δεν μπορεί να είναι με τίποτα! 

Επίσης ο Μπαλαούρας και ο κάθε μπαλαούρας βουλευτής όταν είναι να πάρουν το χρηματικό ΔΩΡΟ Χριστουγέννων και Πάσχα τα παίρνουν ευχαρίστως! Εάν είναι έτσι να τα αρνηθούν τα χρήματα αυτά αλλά εκεί δεν λένε τίποτα και τα τσακώνουν τα χρήματα γρήγορα και αμέσως!! 

Τους πείραξε ο Χριστός και το Αγιο Φως αλλά όχι οι σαπιοκοιλιάδες και πολιτικοί απατεώνες! 

Γιατί το κρύβουν και δεν λένε Πόσο ακριβώς στοιχίζει πια αυτή η περιβόητη πτήση και η τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός που βγήκαν πάλι κάποιοι να ειρωνευτούν και να στηλιτεύσουν; Εδώ χοντροί σαπιοκοιλιάδες, πολιτικοί απατεώνες, βασανιστές της κοινωνίας και ψευταράδες πετούν με τα λεφτά του ελληνικού λαού δεξιά κι αριστερά ή κάνουν δεξιώσεις για να φάνε οι γερμαναράδες. Το Αγιο Φως και ο Χριστός πάλι τους πείραξαν;Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διώχνουν το Χριστό Από την Ελλάδα, καταλύοντας το σύνταγμα στα μουλωχτά https://youtu.be/Rf4oQ8Buho8 ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν'ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.