Τελευταίες αναρτήσεις

3 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Το γράφαμε αρκετούς μήνες πριν τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο υπογράφων το παρόν κείμενο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα άλλαζε τον Κόσμο και θα ήταν ευλογία του Θεού η εκλογή του. Θα άλλαζε την πολιτική των ΗΠΑ, που επί δεκαετίες ακολουθούσαν όλοι οι Πρόεδροί της. Μια πολιτική που σκοπό είχε την Παγκοσμιοποίηση του Πλανήτη με κυρίαρχα πρόσωπα τους τραπεζίτες – χρηματιστές που καθημερινώς κέρδιζαν αμύθητα ποσά και μεγάλο μέρος αυτών τα επένδυαν προς αυτόν τον σκοπό. Έτσι, όλο το Σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων πριμοδοτούσε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον!

Γι΄ αυτό, ο πόλεμος που δέχτηκε η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν πρόστυχη, απάνθρωπη, λυσσαλέα! Ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα ο Μπάρακ Ομπάμα και οι περισσότεροι ηγέτες κρατών – μελών της Ευρωπαικής Ενώσεως είχαν ταχθεί στο πλευρό της συζύγου του Μπιλ Κλίντον, που ως Πρόεδρος των ΗΠΑ αιματοκύλησε τα Βαλκάνια!

Και ω του θαύματος, ο Αμερικανικός λαός, απέναντι σε όλη αυτή την ξετσίπωτη προπαγάνδα υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, στις 8 Νοεμβρίου 2016 δεν “μάσησε” και δείχνοντας ιδιαίτερη ωριμότητα, ψήφισε τον “γραφικό”, τον “φασίστα”, τον “γελωτοποιό”, τον “επικίνδυνο”, Ντόναλντ Τραμπ!!

Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, τρομοκράτες του Πλανήτη! 

Ο Μπάρακ Ομπάμα, ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της Συρίας με την ίδρυση και ενδυνάμωση του ISIS, μαζί με την επί χρόνια προστατευόμενή του Χίλαρι Κλίντον. Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, ευθύνεται για τη διάλυση της Λιβύης και τις σφαγές του Λιβυκού λαού. Αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για την ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου και την προώθηση στην Εξουσία του Ισλαμιστή της αδελφότητας των Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μόρσι με σκοπό να δημιουργήσει μια ισχυρή ισλαμική συμμαχία μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας!

Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, έστρεψε την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βοήθεια της φίλης του, Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελας Μέρκελ, σε σύγκρουση με τη Μόσχα!

Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, πρώην πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ (ευτυχώς), ως τελευταία πράξη της προεδρικής θητείας του, είχε να δυναμιτίσει τη Μέση Ανατολή προωθώντας την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε βάρος του Ισραήλ για τους εποικισμούς στην Παλαιστίνη, προκειμένου να εκδικηθεί τον άσπονδο εχθρό του, Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου!

Νέα δεδομένα στη Συρία! 

Έχουν περάσει 70 ημέρες από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ και μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μας έχει δείξει με όλες τις θεσμικές και πολιτικές κινήσεις του, ότι βάζει τέλος στην Παγκοσμιοποίηση! Γι΄ αυτό ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ και η πολιτική που θέλει να εφαρμόσει δεν μπορεί να νιώθει και να είναι ασφαλής. Επειδή τα πλοκάμια της Παγκοσμιοποίησης είναι τεράστια, είναι τόσο δολοπλόκα όπως της Λερναίας Ύδρας, που γεννούσε καινούργια!

Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει δείξει τα δείγματα γραφής της. Ένα δείγμα εξ αυτών ήταν η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson – την οποία θα την χαρακτήριζα ιστορική – σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου είπε ότι το τέλος της Προεδρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ θα το αποφασίσει ο συριακός λαός. Μια δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη με τη θέση της κυβερνήσεως του Μπάρακ Ομπάμα. Μια θέση που ταυτίζεται με τη ρωσική θέση στην περιοχή! Μια θέση που είχε εκφράσει λίγο πριν και η Νίκι Χέιλι, εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, όταν αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, ότι δεν είναι στις προτεραιότητες των ΗΠΑ για το πώς θα διώξουμε τον Μπασάρ αλ Άσαντ από τη χώρα του!

Αυτή η στροφή της Αμερικανικής κυβερνήσεως είναι ένα δυνατό χαστούκι προς τον Σουλτάνο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!!

Πολλαπλές οι καρπαζιές του Τραμπ προς την Τουρκία! 

Όπως, δυνατό χαστούκι προς τον Τούρκο Πρόεδρο ήταν η ανακοίνωση του τέλους της επιχείρησης “Ασπίδα του Ευφράτη” στα βόρεια της Συρίας. Αυτός ο τερματισμός αυτής της κομβικής τουρκικής επιχείρησης, έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Ερντογάν, αφού καταδεικνύει μια μεγάλη ήττα της Τουρκίας!

Η οποία Τουρκία, σε αντιπερισπασμό προσπάθησε να δεσμεύσει περιοχή στα νότια του Καστελόριζου, προκειμένου να διεξάγει στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά! Την οποία – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – ακύρωσε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, στέλνοντάς του το μήνυμα, πως πρέπει “να κάτσει στ΄ αυγά του”!

Έτσι, βλέπουμε μετά από πολλές δεκαετίες μια κυβέρνηση των ΗΠΑ να βάζει στη γωνία την Τουρκία! Να δηλώνει ο Πρόεδρος αυτής της κυβέρνησης, πως αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Και θεωρώ, ότι αυτές οι αναφορές δεν είναι μόνο λόγια. Γιατί, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και πράξεις που θα έχουν να κάνουν με την περιοχή του “Μπάμπουρα” της Θάσου! Νεώτερα ευελπιστώ να σας δώσω το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!!

Αλλού γι΄ αλλού η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 

Από την άλλη μεριά, αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία αποτελεί ένα γρανάζι της μηχανής της ΝΤΠ και η οποία μετείχε του παιχνιδιού εξαπλώσεως και εγκαθίδρυσης της Παγκοσμιοποίησης, δεν έχει καταλάβει ότι τα πράγματα άλλαξαν!

Έτσι, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύεται την γεωπολιτική στροφή των ΗΠΑ, αλλά δημιουργεί προβλήματα συνεργασίας με τις ΗΠΑ από το πουθενά!

Πιο συγκεκριμένα:

Οι αμερικανικές εισαγγελικές αρχές - ειδικότερα η αμερικανική κυβέρνηση - είναι πολύ ανήσυχες και προβληματισμένες με την αιφνίδια παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς κ. Ελένης Ράικου. Η οποία διερευνούσε το μέγα οικονομικό σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, που ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής από του βήματος της Βουλής το χαρακτήρισε: “πιο μεγάλο από το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Siemens”!

Να σημειωθεί ότι η κ. Ράικου είχε ανακαλύψει πολλά αξιόλογα στοιχεία από την διερεύνηση της υποθέσεως Novartis και γι΄ αυτό – πιθανώς - η ίδια είχε χαρακτηρίσει το σκάνδαλο, ως την “κορωνίδα της διαφθοράς”!

Έχει βεβαίως ιδιαίτερη αξία, οι καταγγελίες της στην επιστολή παραιτήσεώς της όπου ομιλεί για σχέδιο της ηθικής εξόντωσής της από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αλλά και από το ίδιο το Δικαστικό Σώμα, όταν συνάδελφός της Ανακρίτρια, μιλάει για παραλήψεις της σε υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων!

Είναι λοιπόν φανερό, ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου είχε μπει στο στόχαστρο, όλων εκείνων που δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Novartis! Όπως ακριβώς και για το ίδιου μεγέθους σκάνδαλο της Siemens, στο οποίο μπορεί να εμπλέκονται ακόμη και πρώην Πρωθυπουργοί!

Διότι πίσω από την αποκάλυψη του σκανδάλου της Novartis είναι οι ΗΠΑ και κατά μια πληροφορία μας, ο φαρμακευτικός αμερικανικός κολοσσός Merck. Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας, της οποίας η Novartis είναι αθέμιτη ανταγωνίστρια.

Ως εκ τούτου τίθενται πολλά ερωτήματα… 

…Τι ακριβώς κρύβει η παραίτηση Ράικου;;
Ποιες πιέσεις δέχτηκε και ως που ακριβώς έφθασαν αυτές, προκειμένου να σταματήσει η εξονυχιστική έρευνα και διαλεύκανση του νέου μεγάλου σκανδάλου;;

Γιατί, φράζεται η άμεση διενέργεια του σκανδάλου Novartis και εμμέσως πλην σαφώς και η επιθυμία των ΗΠΑ για την εις βάθος εξιχνίαση της υπόθεσης;;

Όταν έχουμε την πληροφόρηση, εξ Αμερικής, ότι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι είναι πρώην Υπουργοί Υγείας των κυβερνήσεων της ΝΔ;;

Τι ρόλο άραγε μπορεί να παίζει ο “αριστερός” δημοσιογράφος Βαξεβάνης που καταγγέλλεται από την κ. Ράικου, πως αποσκοπούσε με το δημοσίευμά του στην εφημερίδα “Docoumento” στην ηθική της εξόντωση;; Όταν είναι ηλίου φαεινότερο, πως με το “φάγωμα” της κ. Ράικου “εξυπηρετούνται” οι ενδεχομένως εμπλεκόμενοι Υπουργοί της ΝΔ;; Με ποιον είναι λοιπόν ο κ. Βαξεβάνης;; Ποιων το παιχνίδι έπαιξε;;

Πάντως πέραν του γεγονότος, ότι οι διπλοί πράκτορες στις κινηματογραφικές αμερικάνικες ταινίες είχαν συνήθως κακό τέλος, η αμερικανική κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα χολωμένη με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!!

Μετά ταύτα επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.