Τελευταίες αναρτήσεις

9 Απριλίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΩΝ

Γράφει το σποράκι

 … Και ω του θαύματος! Το τελευταίο μου μήνυμα δεν πήγε στα… χαμένα. Ένας έστω και ένας ΑΝΕΡΓΟΣ μου απάντησε… τι χαρά για το άνεργο σποράκι σας… τι; Δεν το ξέρατε; Νομίζατε δηλαδή πως εργάζομαι και επί πληρωμή; Πού τέτοια τύχη επί των ημερών σας… Αφού δεν πληρώνεστε εσείς… το δυναμικό εργατικό προσωπικό της χώρας σας… θα πληρωθεί ένας "άφαντος" ΕΠΟΙΚΟΣ; 
     Τώρα τι σας λέω… αν εμένα που έχω τις καλύτερες διαθέσεις για σας με θεωρείτε έποικο… τότε πως θεωρείτε αυτούς τους χιλιάδες απρόσκλητους λαθραίους εισβολείς; Τουρίστες ας πούμε; Ας γελάσω… τι σχέση μπορεί να έχω εγώ που το' σκασα απ' το φυτοβασίλειό μου, για να έρθω κοντά σας για… συμπαράσταση; Όχι, πέστε μου, ειλικρινά με θεωρείτε ξένο στοιχείο ανάμεσά σας; Κι όχι ΦΙΛΟ ΣΑΣ;
     Ρητορικό το ερώτημα και μάλλον χωρίς απάντηση, την οποία θα πάρετε από μένα. Σας έχω αποδείξει πολλές φορές την φιλία μου, μα άλλη μία δεν βλάπτει. Ο άνεργος πατριώτης σας ήθελε να μάθει, τι εστί ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ και πως μπορεί να συμμετάσχει σ' αυτή την δράση και ο ίδιος. Μ'  αυτή την προς τιμή του επέμβασή του, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την σποραδική μου ΕΜΠΝΕΥΣΗ. 
     Φίλε μου γνωρίζοντας πως εσείς οι Έλληνες δεν φημίζεστε για την πειθαρχία σας, απευθύνομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, για να τον παρακαλέσω να με ακούσει προσεκτικά… ας πούμε πως μου δίνετε τον ΛΟΓΟ, για να σας απαντήσω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ένας απ' τους Ηγήτορές σας. Και όχι αναγκαστικά στον πολιτικό στίβο, αλλά έστω και σε κάποιο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.
     Θα σας έλεγα λοιπόν ότι ναι μεν πρέπει εξάπαντος να οργανωθείτε πατριωτικά, ενάντια στον κίνδυνο της Εθνικής σας εξαφάνισης, αλλά πριν απ' αυτόν προέχει η προσωπική σας οργάνωση. Δηλαδή ο Αγώνας της Απελευθέρωσης περνά πρώτα απ' τον ίδιο σας τον ΕΑΥΤΟ. Πρέπει ο καθένας σας ξεχωριστά να επιβληθεί στον εαυτό του και να ξεπεράσει τις αδυναμίες του. Και μη μου πείτε πως είστε ΔΥΝΑΤΟΙ σαν απόγονοι ΗΡΩΩΝ.
     Ας σοβαρευτούμε τώρα για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία για την οργάνωσή σας. Επιμένω όμως πως από σας εξαρτάται να καταφέρετε να πείσετε και τους άλλους για την σοβαρότητα των προθέσεών σας. Και εννοώ αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα ή και την διάθεση να κάνουν Αυτοέλεγχο και Αυτοκριτική, ώστε να απαλλαγούν από κάθε μορφής πολιτικής ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
     Ναι, σας βλέπω γελάτε… Αυτή η αντίδρασή σας δείχνει πόσο άγεστε και φέρεστε απ' τις αδυναμίες και τα πολιτικά σας πιστεύω, με τα οποία σας εξουσίαζαν οι εκάστοτε πολιτικοί κυβερνήτες σας. Αυτοί οι οποίοι ευθύνονται και για τη νέα Κατοχή σας. Εξαιτίας τους και μόνο έπρεπε να τους έχετε διαγράψει απ' την σκέψη σας, όπου κυρίαρχη θέση έπρεπε να κρατά η τυραννισμένη ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ. 
     Ελπίζω να έχετε αντιληφθεί τα αγωνιώδη καλέσματα ενημέρωσης των πατριωτικών Ελλήνων για κινητοποίηση, σε ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ στα επιβαλλόμενα φορομπηχτικά μέτρα και στις απαράδεκτες επεμβάσεις στην διακυβέρνηση της χώρας απ' τους αδίστακτους ψευτοδανειστές "συμμάχους" σας ευρωπαϊστές και μη, δολοφόνους εκτελεστές. Και πως πρέπει να προετοιμαστείτε για την πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
     Έχετε καταλάβει όμως το βαθύτερο νόημα αυτών των καλεσμάτων; Τι σημαίνουν για σας και την επιβίωσή σας πρακτικά; Έχετε ρωτήσει τον εαυτό σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε απ' την χούντα των κομμάτων, αν θέλετε να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να δικάσει τους δοσίλογους, αν θέλετε μια πραγματική Δημοκρατία, μια νέα Ελλάδα βασισμένη στα ΙΔΑΝΙΚΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;
     Αν θέλετε να επιβιώσετε σαν Έλληνες πολίτες και να διαιωνίσετε το φημισμένο ΕΘΝΟΣ σας… ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!  Κι αφύπνιση σημαίνει συνειδητοποίηση του ηρωικού ρόλου, που κληθήκατε να αναλάβετε για την υπεράσπιση της πατρίδας σας. Από σας και μόνο από σας εξαρτάται η απαλλαγή της απ' τους δοσίλογους πολιτικάντηδες, που υπηρετούν τόσο δουλικά τους απάνθρωπους δανειστές τους… γιατί αυτοί δανείστηκαν για δικό τους όφελος και φόρτωσαν τα χρέη στον ανύποπτο λαό σας. Συνέλθετε κι αναλάβετε τις ευθύνες σας, ενωθείτε και ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ! 
     Τώρα πρέπει να δείτε όλοι πολύ σοβαρά το θέμα της Οργάνωσής σας στον κοινό σκοπό. Μέσα σας το νιώθετε πως είναι η πιο θεμελιώδης ΑΛΗΘΕΙΑ για τον αγώνα της Απελευθέρωσης. Ίσως κάποιοι τρομάζετε στην ΙΔΕΑ της δύσκολης οργανωτικής δράσης, που πρέπει να αναλάβετε και διστάζετε. Αυτή όμως δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. 
     Για να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε σημαντικά αυτό τον φόβο, θα σας παρακαλέσω να ενημερωθείτε για τις μορφές οργάνωσης και σε ποια μπορεί ο καθένας σας να συμμετάσχει. Υπάρχουν γύρω σας ομάδες πατριωτών, που ενημερώνουν και προσφέρουν την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να ενεργοποιηθούν και να ΔΡΑΣΟΥΝ! 
     Εάν είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε τον ρόλο που σας ανήκει, για την σωτηρία της πατρίδας σας, θα είστε και έτοιμοι να δημιουργήσετε την δική σας οργάνωση. Γιατί η οργάνωση στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια, οδηγεί στην ενημέρωση του περιβάλλοντός σας για πράξη, για μαζική προετοιμασία και ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. 
     Γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, να ξεφύγετε απ' το στάδιο της αγανάκτησης και της κατάθλιψης και να γίνετε μέλη μιας πανεθνικής Οργάνωσης. Μόνο έτσι θα δώσετε την ευκαιρία σε όλους να συνειδητοποιήσουν, πως τα χρονικά όρια στένεψαν και δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν αμέτοχοι. Πρέπει να Αντισταθούν στους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. 
     Αυτά θα σας έλεγα αν είχα επιρροή στον λαό σας με κάποια ανθρώπινη ιδιότητα. Όμως ποιος θα έπαιρνε στα σοβαρά ένα ασήμαντο σποράκι; Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας αρχηγίσκοι, θα σκεφτόσασταν. Ξεφύτρωσε τώρα κι ένας… φυτικός, ξεπερνώντας σε πατριωτισμό και Έλληνες πολίτες; Φυσικά, καθένας ανάλογα με την ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ. 
     Όμως επειδή για σας τους Χριστιανούς αρχίζει η εβδομάδα των Παθών του Χριστού σας, δεν θα σας κάνω πιο εκτενή ανάλυση τώρα. Θα αποσυρθώ διακριτικά στο φυτικό βασίλειό μου, για να γιορτάσετε όπως συνηθίζετε.  Όταν θα είστε χορτασμένοι με τους αμνούς και τα κόκκινα αυγά σας… ξαναφυτρώνω. Το ενημερωμένο σποράκι σάς αφήνει μετά ΒΑΙΩΝ και ΚΛΑΔΩΝ να υποδεχτείτε την Μεγάλη Εβδομάδα και σας εύχεται ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

Το σποράκι

(της Μαίρης Καρά)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.