Τελευταίες αναρτήσεις

6 Απριλίου 2017

Τούρκους θα μας καταντήσουν, όσους θα θελήσουμε ή θα έχουμε το κουράγιο να παραμείνουμε στην Κύπρο!

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς 

Εγώ έχω μιαν απλοϊκή απορία: Έστω! Η δικέφαλη ηγεσία των αριστεροδεξιών του ΔΗΣΑΚΕΛ είναι πλέον ολοφάνερο πως είναι ορκισμένοι συνεργάτες των Τούρκων για επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η οποία να συμπεριλαμβάνει και την Κύπρο! Οι οπαδοί όμως αυτού του συνασπισμού, τι κάνουν; Και καλά το αριστερό μέρος! Αυτοί έχουν πεισθεί εδώ και χρόνια, αμέσως μετά την εισβολή όταν ο μεγάλος ηγέτης τους, ο Εζεκίας Παπαϊωάννου, ενώ ακόμα το αίμα των δολοφονημένων από τους Τούρκους βοούσε, τους επέβαλε και το πίστεψαν, πως «οι Τούρκοι είναι αδελφοί τους»! 

Οι άλλοι όμως; Οι αυτοαποκαλούμενοι «εθνικόφρονες»; Εκείνοι που με κάθε ευκαιρία αναπετάνε τις Ελληνικές σημαίες, εκείνοι που κάθε Κυριακή πλημμυρίζουν τις εκκλησίες παριστάμενοι σε μνημόσυνα Ηρώων της ΕΟΚΑ; Εκείνοι που ονομάζουν εαυτούς απογόνους και κληρονόμους των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ; Ακόμα και οι επιζώντες οι ίδιοι οι Αγωνιστές, εκείνοι που πολέμησαν δίπλα από τον Αυξεντίου και τον Μάτση; Τι γυρεύουν στο κόμμα του Αναστασιάδη και του Αβέρωφ Νεοφύτου; Πως και δεν ντρέπονται και συναγελάζονται μαζί τους;

Κατάλαβαν όλοι αυτοί τι συνέβη; Κατάλαβαν πως αυτό που επέβαλαν οι Τούρκοι στους ξεδιάντροπους του ΔΥΣΑΚΕΛ και το οποίο αύριο θα το περάσουν και από την Βουλή, είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού της Κύπρου; Αντιλαμβάνονται πως η αφορμή έχει την σημασία της; 

Αντιλαμβάνονται πως επιβλήθηκε και στην παιδεία των Ελλήνων της Κύπρου το Τουρκικό παραμύθι πως ο Αγώνας μας για Ένωση με την Ελλάδα, ήταν η αιτία που οι Τούρκοι και οι Εγγλέζοι αιματοκύλισαν την Κύπρο και όχι ο αγώνας των Τούρκων για επανάκτηση της Κύπρου; 

Αντιλαμβάνονται πως το παραμύθι που έφτιαξε και εκφωνούσε πάντοτε και παντού ο Ντενκτάς και μετά από αυτόν ΟΛΟΙ ανεξαίρετα ο Τ/Κ «ηγέτες», πως εμείς ξεκινήσαμε τα γεγονότα του 1963 και κατασφάξαμε δήθεν τους Τ/Κ, σήμερα βρίσκει δικαίωση μέσα στην Ελληνική Βουλή της ΚΔ;

Αντιλαμβάνονται τι θα συμβεί από δω και πέρα; Αντιλαμβάνονται πώς θα είναι η ζωή μας, ημών, των παιδιών και των εγγονιών μας στην Κύπρο, υπό το καθεστώς που θα δημιουργηθεί με την «λύση» που επιδιώκουν οι ΔΗΣΑΚΕΛ; Θα μας απαγορευτεί στην αρχή να είμαστε Έλληνες! 

Κάθε αναφορά στην Ελληνικότητα μας θα απαγορευτεί. Θα είμαστε κάποια όντα χωρίς ταυτότητα! Και σε ελάχιστο χρόνο, όσοι παραμείνουμε εδώ, αφού περάσουμε από κάποια στάδια λινοπαμπακισμού θα καταντήσουμε Τούρκοι! Επειδή εμείς θα είμαστε η τραγική μειονότητα μέσα στην πλημμυρίδα των εκατομμυρίων Τούρκων! Χωρίς κανένα απολύτως όπλο αντίστασης! Τούρκους θα μας καταντήσουν, όσους θα θελήσουμε ή θα έχουμε το κουράγιο να παραμείνουμε στην Κύπρο! 

Επειδή αυτά συμβαίνουν σήμερα! Πριν ακόμα βάλουμε την υπογραφή μας κάτω από την συμφωνία που φτιάχνουν οι ΔΗΣΑΚΕΛ με τους Τούρκους! Φανταστείτε τι θα συμβαίνει μετά! 

Και από πού αντλούν το θράσος αυτά τα ρεμάλια για να μας σέρνουν στον βέβαιο αφανισμό; Από πού αλλού, παρά από την υποστήριξη που τους δίνουν στις εκλογές οι αριστεροδεξιοί ανεγκέφαλοι οπαδοί τους! 

Αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ηγετίσκοι του λεγόμενου «Κέντρου»! Του χώρου όπου είναι ενταγμένη η μεγίστη πλειοψηφία των αληθινών Ελλήνων και πατριωτών της Κύπρου, οι οποίοι κρατούνται διασπασμένοι και ανήμποροι, από ανθρώπους χωρίς ίχνος πατριωτισμού και οράματος. Άνθρωποι που αδυνατούν να αντιληφθούν την δυναμική που θα αναπτυχθεί από ένα ενωμένο κέντρο και την απόλυτη ανατροπή που θα επέλθει!

Αν η συνένωση του Κέντρου γινόταν πριν από τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μάη και την πλειοψηφία στην Βουλή που προέκυψε την είχε ένα συμπαγές Κέντρο, πόση ευφυΐα χρειάζεται για να αντιληφθούμε πως τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν θα συνέβαιναν;
Θυσία λοιπόν η Κύπρος και ο Ελληνισμός της, από την μία στους τουρκοπροσκυνημένους και από την άλλη στους καπεταναίους του Κέντρου! Και Λαός;
Ο Λαός αραχτός στους καναπέδες και η νεολαία στα καφέ… 

Καλά ξυπνητούρια! 
*** 

Μας το απέστειλε ο κ. Πανίκος Ελευθερίου Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.