Τελευταίες αναρτήσεις

7 Απριλίου 2017

Πολίτες ενός ψεύτικου κόσμου

Το κακό είναι παντού. Ο κόσμος είναι πλέον άναρχος.

Η διαβίωση στον πλανήτη-φυλακή δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως την ξέραμε.
Γύρω μας κυριαρχεί η Νέα Εποχή. Πλήθη ανθρώπων δοξάζουν την ύλη, το χρήμα και τη προσωπική δόξα. Όλοι εγωιστές και παράλογοι. Οι αμαρτίες έχουν κατακλύσει τις ανθρώπινες κοινωνίες. Κάθε είδους ανωμαλία προωθείται και νομιμοποιείται. Ότι διαστροφή έχει ο καθένας, πλέον γίνεται νόμος του Κράτους. Ο παραλογισμός έχει φθάσει στο ανώτερό του επίπεδο.

Μέσα σε αυτόν τον συννεφιασμένο, από την κακία και αμαρτία, κόσμο ζούνε άνθρωποι που δεν νιώθουν μέρος του. Εκεί μέσα ζούνε άνθρωποι αγνοί και φωτισμένοι. Άνθρωποι που έχουν μαζέψει γνώση για την πραγματική αλήθεια. Άνθρωποι που ξέρουν να δοξάζουν μόνο τον Δημιουργό τους. Τα άτομα αυτά δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στις νέες τάσεις, καθώς μέσα τους νιώθουν πως δεν ανήκουν σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο. Το matrix έχει αποκαλυφθεί και κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι.

Τα πλήθη των αμαρτωλών και των κοιμισμένων εκφράζουν την δυσαρέσκιά τους για αυτούς τους ''περιθωριακούς''. Τους θεωρούν κατώτερους, αμόρφωτους, συνωμοσιολόγους, ψεκασμένους, ακόμα και βάρβαρους. Αποκαλούν φασίστα και ναζί όποιον υπερασπίζεται τα εθνικά σύμβολα και πιστεύει στον Χριστό. Αυτοί οι υποκριτές, του lifestyle και των social media, επιδεικνύουν την ''ανωτερότητά'' τους την ώρα που υπερασπίζονται τον κοσμικό τρόπο ζωής τους. Τα πλούτη, η δημοσιότητα και η προσωπική τους εικόνα έχουν αποκτήσει υπόσταση θεότητας. Νοιάζονται μόνο για το σήμερα και δεν επενδύουν στη σωτηρία τους.

Την ώρα που οι κοσμικοί αυτοί τύποι ζούνε για το matrix, οι ''ψεκασμένοι'' μαθαίνουν για τον Χριστό. Μορφώνονται περαιτέρω διαβάζοντας και ψάχνοντας, ενώ μαθαίνουν να κρίνουν τις λανθασμένες πράξεις τους. Έτσι, όσο οι ''ψεκασμένοι'' ψάχνουν, οι κοσμικοί ''χτενίζονται''.

Όλοι μας είμαστε οι επιλογές μας. Αν βρεθείς στο δρόμο του Χριστού είναι γιατί εσύ ο ίδιος θα το έχεις επιλέξει. Αν από την άλλη διαλέξεις να ζεις ως πολίτης του matrix, τότε πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Όσοι ερευνούν τις Γραφές είναι μακάριοι. Η κατανόηση των λόγω του Σωτήρα είναι πηγή δύναμης και αντοχής. Μην φοβάστε να δείχνεται στον έξω κόσμο ότι είστε πατριώτες και πιστοί Χριστιανοί. Ο πραγματικός Έλληνας δεν φοβάται ούτε τον θάνατο, δεν δειλιάζει ποτέ και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Σηκώστε τη σημαία της επανάστασης και προχωρήστε στο δρόμο που άνοιξε ο Χριστός. Γίνετε στρατιώτες στον αγγελικό στρατό του Θεού. Μην δειλιάσετε. Μην φοβηθείτε. Μην υποχωρήσετε. Όλα είναι ένας απλός εφιάλτης που θα τελειώσει. Το ξημέρωμα δεν αργεί.

Γιώργος Κωστόπουλος

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.