Τελευταίες αναρτήσεις

13 Απριλίου 2017

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ...

(Του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Ορους, Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου).

Ο Θεός, όταν δημιούργησε τον αισθητό παράδεισο, ούτε στην Ευρώπη τον έστησε, ούτε στην Αμερική, αλλά στην Ανατολία. Πως σήμερα από την πάμπλουτη αυτήν χώρα έχουμε πρόσφυγες στην Ελλαδίτσα; Και αυτό φαίνεται με μια ματιά που τους ρίχνεις. 

Κινητά της τελευταίας τεχνολογίας, η χανούμισσα ...κολάν παντελόνι, τσεμπέρι και τσιγάρο. Δυστυχώς στην εποχή του Μωάμεθ, δεν υπήρχε το μακιγιάρισμα, για να το απαγορεύση, και σήμερα καλοφροντισμένες εμφανίζονται στον χώρο μας. Περισσότερο από εξακόσια χρόνια οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν, να διώξουν τον μουσουλμανισμό και να διώξουν τα τζαμιά. Και σήμερα πλησιάζει ο καιρός που θα είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι στην χώρα μας, από τους ορθοδόξους χριστιανούς. 

Από αιώνες ο Θεός μοίρασε τα έθνη και στο καθένα έδωσε το κομμάτι του. Δεν πάω στην πατρίδα τους να τους πολεμήσω, αλλά δεν τους θέλω στην χώρα μου. Δεν είναι σωβινισμός αυτό. Οι καμπάνες κάνουν ηχορρύπανση· ο χότζας που σε λίγο θα φωνάζη στα τζαμιά τρεις φορές την ημέρα δεν θα ενοχλή; Μισούν την πίστη μας, μισούν τον Σταυρό, τον Χριστό και την Παναγία. 

Και δυστυχώς κινούνται επίσκοποι και αρχιεπίσκοποι προς τις σκηνές τους, βγάζοντας το εγκόλπιο και τον Σταυρό, για να μην ερεθίζουν τα τέκνα του Μωάμεθ! 

Και σιγά-σιγά, οι σκηνές γίνονται πελώρια ξενοδοχεία και οικοδομές, που αρπάζουν οι τράπεζες από τους δύστυχους Έλληνες. 

Αυτοί που κυβερνούν και τους κουβάλησαν εδώ με τις δυνάμεις του σκότους, δεν ρίχνουν μια ματιά στα συσσίτια και στα άστεγα και ταλαίπωρα παιδιά της Ελλάδος; Και το πιο σπουδαίο απ’ όλα, στα άνεργα παιδιά, που τα πιο γερά μυαλά φεύγουν προς δυσμάς, για να επιβιώσουν; Είπε ο Χριστός αγάπη, αλλά είπε και το κάθε έθνος στα όριά του και να μην εισέρχεται στο άλλο έθνος. 

Η μίξη των Ελλήνων με τους μουσουλμάνους, που δεν έχουν ιερό και όσιο, που δεν έχουν καμιά ηθική, αλλά όλα είναι απόλαυση, δεν θα του αλλάξη το ήθος και το ύφος και την ταυτότητα αυτού του αγίου τόπου;

Βρε, δεν ακούτε που τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας; Δεν φτάνουν στα αυτιά σας τα βογγητά και οι καημοί των προγόνων μας στο παιδομάζωμα; Αυτό είναι ένας καινούργιος τρόπος παιδομαζώματος, μίξεως και συγχύσεως. 

Από τους απογόνους του Ισλάμ, καταστράφηκε όλη η λατρεία του αληθινού Θεού και η Ρωμιοσύνη αφανίστηκε. Δυό μεγάλους εχθρούς συνάντησε στον δρόμο της η Ορθόδοξη Εκκλησία, τον παπισμό και τον ισλαμισμό. Και αυτοί σήμερα σφιχταγκαλιάζονται για να κατασβέσουν την λαμπάδα του κόσμου, που είναι η Ελλάδα. 

Αφήστε τις «φιλανθρωπίες» και ελάτε στα συγκαλά σας. Εάν τους προγόνους μας έκαψαν, έσφαξαν, τηγάνισαν, εμάς γιατί θα μας φερθούν καλύτερα; Επειδή τους δεχθήκαμε στην χώρα μας; 

Φαινόμενο μεγάλης παράνοιας υπάρχει σ’ αυτήν την μικρή χώρα. Χρόνια τώρα δεχόμαστε απειλές απ’ το Ισλάμ. Που θα πας; Που θα περπατήσης και δεν θα κλάψης; Οι πρόσφυγες που ήρθαν απ’ την Μικρά Ασία και τον Πόντο ήρθαν ξυπόλητοι, γυμνοί, πεινασμένοι, ακρωτηριασμένοι. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι κατακτητές, είναι οι ρώθωνες του διαβόλου. 

«Θεέ μου, Θεέ μου, ινατί εγκατέλιπές μας;» 

Ξωμάντρι του διαβόλου κατήντησε η Ελλάδα και κάθε άθεος και αντίχριστος και διεφθαρμένος, βρίσκει καταφύγιο στην χώρα αυτή των μαρτύρων και των Αγίων.

Υπάρχει λύσσα καταστροφής αυτού του πανάρχαιου λαού που λέγεται Ελληνισμός και της Ορθοδοξίας. Ποιος θα απαντήση στο κακό; Οι άθεοι κρατούντες, η ο πάπας που έχει γίνει -αλλοίμονο - το μεγάλο προσκύνημα των ορθοδόξων; Δυστυχώς όπως καταντήσαμε και όστια θα φάμε και κοράνι θα κρατάμε. 

Γρηγόριος ο Αρχιπελαγίτης

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.