Τελευταίες αναρτήσεις

29 Απριλίου 2017

Αντιγερμανική πλειοψηφία

Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια μηχανή, ένα νεοταξικό πολιτικό εργαλείο, που χρησιμεύει για την προώθηση της κυριαρχίας της γερμανικής ελίτ στην Ευρώπη, για την αλλαγή του πολιτισμικού χαρακτήρα της γηραιάς ηπείρου και τον εξισλαμισμό της, αλλά και για την εξαθλίωση των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι, αντί για κανονική εργασία με αξιοπρεπή μισθό, θα λαμβάνουν, για εξοντωτική... ημιαπασχόληση, χαρτζιλίκια και επιδόματα.

Γερμανία, Ισλάμ, φτώχεια. Με αυτές τις τρεις λέξεις συνοψίζεται το ευρωπαϊκό όραμα, το οποίο ταΐζει εκείνους που το υπερασπίζονται, πείθοντας τα θύματα των παγκοσμιοποιητικών σχεδιασμών ότι ευνοούνται από την περιθωριοποίηση και τον εξανδραποδισμό τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των εθνικά ευαίσθητων και υπερήφανων Ευρωπαίων το αισθάνεται και οι Γάλλοι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και οι προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων - εκ των οποίων οι περισσότεροι δήλωναν την πρόθεσή τους να περιορίσουν ή και να μηδενίσουν την επιρροή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (δηλαδή της Γερμανίας) στην πατρίδα τους.

Στον «τελικό» για την προεδρία προκρίθηκαν ένας «συνειδητός Ευρωπαίος», ο Εμανουέλ Μακρόν, και η εθνικίστρια, ηγέτιδα μορφή του γαλλικού πατριωτισμού και αντιγερμανισμού Μαρίν Λεπέν. Οι ηττημένοι μπορεί να νιώθουν αρκετά μεγάλη και συνάμα αδικαιολόγητη πολιτική αυταρέσκεια και αυτοπεποίθηση και να υποβάλλουν την ιδέα στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον Μακρόν «για να μη βγει η Λεπέν».

Ωστόσο, ο καταποντισμός των παραδοσιακών κομματικών σχημάτων και το αίσθημα χειραφέτησης από την «πολιτική γραμμή» που δείχνουν να έχουν αναπτύξει οι Γάλλοι ψηφοφόροι μπορεί να αποτελέσει τη σχάσιμη ύλη για την αναπόφευκτη έκρηξη, που όλοι αναμένουν.

Οι υπάλληλοι του Βερολίνου, είτε γαλλόφωνοι είτε ελληνόφωνοι είτε ιταλόφωνοι, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Το μέγα ζήτημα είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή κοινωνική, αντιγερμανική και εθνοκεντρική πλειοψηφία και στην Ευρώπη και στο σύνολο του δυτικού κόσμου, όπως απέδειξαν και η εκλογή Τραμπ και το Brexit. Οταν αποφασίσει να εκδηλωθεί αυτή η κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα μπορέσουν να τη σταματήσουν οι εκατομμυριούχοι τηλεαστέρες και οι πολιτικοί.

Πηγή "Δημοκρατία"
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.