Τελευταίες αναρτήσεις

30 Απριλίου 2017

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ - ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ


Μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ ασκήσει κάποια κριτική στην ΕΔΕΚ και προσωπικά στο Μαρίνο Σιζόπουλο, όχι γιατί ανήκω στο κόμμα αυτό, αλλά γιατί είχε σωστές θέσεις στο Κυπριακό και ήταν κάθετα εναντίον της τουρκικών προδιαγραφών και συμφερόντων και βρετανικής έμπνευσης λύσης στην βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ . Η προσυνεννοημένη όμως στάση του Σιζόπουλου με τον Νικόλα Παπαδόπουλο για να τον στηρίξει ως υποψήφιο του λεγόμενου κεντρώου χώρου στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ και εξηγώ γιατί πιο κάτω:

Τόσο ο Τασος Παπαδόπουλος (Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 με Ταλάτ) όσο και ο υιός Παπαδόπουλος είναι γνωστοί θιασώτες της ΔΔΟ. Τι γυρεύει λοιπόν μαζί τους ο Μαρίνος Σιζόπουλος; Που είσαι μεγάλε Βάσω Λυσσαρίδη να τραβήξεις το αυτί του πουλέν σου; Από τότε που άρπαξε τα ηνία του ΔΗΚΟ (Άλλως ‘’Της πόρνης της πολιτικής ζωής’’, η κατά το ηπιότερο και επίκαιρο ‘’Της εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσας γυνής’’) ο Νικόλας κάνει στείρα αντιπολίτευση στο ΔΗΣΑΚΕΛ και στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, πουλώντας μας το γνωστό παραμύθι της ΔΔΟ με το δήθεν σωστό περιεχόμενο. Και ρωτώ τον κατά τα άλλα συμπαθή μου Μαρίνο Σιζόπουλου, εξακολουθεί να είναι εναντίον της ΔΔΟ η όχι, και αν όχι, γιατί τότε προτείνει αυτόν τον παρορμητικό και επιπόλαιο νεανίσκο ως υποψήφιο για την Προεδρία, που αν δεν ήταν γιός του Τάσου Παπαδόπουλου ούτε καν θα τον ξέραμε; Μήπως για να έχουμε για μια ακόμη πενταετία τον Αναστασιάδη;

Είναι απαράδεκτο λίγες ημέρες πριν το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος να παρακάμπτει και να δεσμεύει τα συλλογικά όργανα του κόμματος του και να γίνεται νεροκουβαλητής του Νικόλα, χωρίς όρους, προκειμένου να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα και προσωπικές ατζέντες.

Πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη του ο Μαρίνος Σιζόπουλος υπερηφανεύτηκε ότι έχει νοικοκυρεύσει τα οικονομικά της ΕΔΕΚ και ότι το χρέος της έχει σημειώσει σημαντική μείωση. Με δεδομένο ότι από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος η ΕΔΕΚ το κόμμα του ταλανίζετε από διάσπαση και μείωση εκλογικών ποσοστών, μπορεί να μας δώσει κάποια στοιχεία, με ποιο τρόπο έχει μειωθεί σημαντικά το χρέος του κόμματος του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; 

Διαδίδεται ευρέως τελευταία ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος σκορπά το αμύθητο χρήμα του Μπαμπά και της Μαμάς για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες. Διαδίδεται επίσης από πολλούς ότι ο Νικόλας ελέγχει οικονομικά κάποια ΜΜΕ και χρηματοδοτεί αδρά δημοσιογράφους και στελέχη άλλων κομμάτων για να πετύχει το σκοπό του. Είναι συνεπώς επιβαλλόμενο ο Μαρίνος Σιζόπουλος να πείσει όσους πιστεύουν ότι μπορεί, τόσο το κόμμα του όσο και ο ίδιος ενδεχομένως να τα παίρνει από τον Νικόλα ότι, δεν ευσταθεί. Είναι επίσης παράδοξο ότι ενώ είναι γνωστό ότι το κόμμα του κ. Σιζόπουλου αντιμετώπιζε πάντα χρόνια οικονομικά προβλήματα, διεξήγε πρόσφατα στημένη δημοσκόπηση με δικά του έξοδα για να προωθήσει την υποψηφιότητα του Νικόλα, πώς το εξηγά αυτό;

Περάσαμε δυστυχώς από την χρηματοδότηση του Αναστασιάδη, του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ από τον υπόκοσμο(το ομολόγησε ο Χρίστος Πουργουρίδης από το ραδιοσταθμό κανάλι 6), από την FOCUS ( Πόρισμα Γενικού Εισαγγελέα) και από οργανισμούς και άτομα του εξωτερικού ( Πόρισμα GRECO για την Κύπρο), στο σκόρπισμα του αδιευκρίνιστου προέλευσης (Μιλόσεβιτς, Χρηματιστήριο, ξέπλυμα κ.λ.π) αμύθητου πλούτου της μαμάς και του μπαμπά από τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Μα τι ωραία που είναι η πολιτική ζωή στην κυπριακή Μπανανία!!!!!!!

Καλώ τον κ. Σιζόπουλο, καθώς επίσης και το Κίνημα Αλληλεγγύη και τους Οικολόγους, να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να δουλέψουν προς την κατεύθυνση της επιλογής ενός τίμιου και ικανού υπερκομματικού υποψηφίου που θα είναι ξεκάθαρα εναντίον της ΔΔΟ για να απαλλαγούμε από τους μειοδότες και δοσίλογους Νίκο Αναστασιάδη και ΔΥΣΑΚΕΛ και την σίγουρη τουρκοποίηση στην οποία μας οδηγούν. Τους καλώ επίσης  να δώσουν εξηγήσεις για τις σκοπιμότητες της στήριξης του υιού Παπαδόπουλου που οι πολίτες τους καταλογίζουν. Αν δεν το πράξουν να είναι βέβαιοι ότι θα μείνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι και θα με αναγκάσουν να τους ασκώ καθημερινά την ίδια σκληρή κριτική που έχω ασκήσει μέχρι τώρα και στα 3 μεγάλα και αμαρτωλά κόμματα εξουσίας.

Όμηρος ΑλεξάνδρουShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.