Τελευταίες αναρτήσεις

7 Απριλίου 2017

Η άλωση γίνεται εκ των έσω!

Της Χριστίνας Σαλεμή

Είναι «πολλά τα χρήματα Άρη» (όπως έλεγε και στην γνωστή ταινία ο αείμνηστος Σ.Καλογήρου στον Ν. Κούρκουλο) κύριε Μουζάλα και συν τω αυτώ υπόλοιπα κατακάθια βο(υλευτές μας) για να τα προσπεράσετε.

Πουλήσατε, πουλάτε και θα συνεχίσετε αν δεν σας σταματήσει κάποιος ή κάποιοι.
Όμως ξεχνάτε κάτι όλοι εσείς κύριοι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Με ποίο δικαίωμα κύριοι το κάνετε αυτό; Ποίος σας το έδωσε;
Εκλεχθήκατε (αν δεν έχει γίνει και κει στις εκλογές καμιά νοθεία) για να κυβερνήσετε συνετά και σεις λειτουργείται λες και σας ανήκει το κάθε τι εδώ μέσα. Δεν είναι το σπίτι σας κύριοι η πατρίδα μου, δεν σας ανήκει, έχει να λαμβάνει από εσάς εκείνη – όσα της κλέψατε και την λεηλατήσατε- και όχι εσείς από αυτήν.

ΑΠΑΙΤΩ να την σέβεστε κύριοι όλοι εσείς, την πατρίδα μου. Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των γηγενών κατοίκων της και όχι με βάση τα πόσα θα τσεπώσετε από τους Ευρωπ(ε)ους φίλους σας.

Πουλημένοι και Ανθέλληνες είστε όλοι σας. Οι Ευρωπαίοι ανέκαθεν λεηλατούσαν την πατρίδα μου. Όταν λεηλατήθηκε η Βυζαντινή αυτοκρατορία το 1204 από τους Φράγκους ότι χρυσό υπήρχε και χρήμα έφυγε στην Δύση. Με αυτά μπόρεσε και ορθοπόδησε, κόσμησε τα μουσεία και τις εκκλησίες της και έφτιαξε τις πρώτες τράπεζες της και μας κουνάει σήμερα το δάκτυλο, για να μην αναφερθώ στα αίσχη στα οποία προέβησαν οι Φράγκοι απέναντι στο λαό της Κων/πολης και στον κλήρο. Αιμοσταγείς δολοφόνοι είναι ο Ευρωπαίοι φίλοι μας. Όλοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους όπως και τώρα.

Έχετε βάλει μέσα τον κάθε τυχάρπαστο, τον κάθε ασεβή προς την θρησκεία μου, προς τα ήθη και έθιμα της χώρας μου λαθροέποικο και με το έτσι θέλω προσπαθείτε να μου τον σβερκώσετε. Με ρωτήσατε κύριοι; Η χώρα αυτή ανήκει στους Έλληνες. Προσπαθείτε να σβήσετε την χιλιόχρονη ιστορία μας, την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά και προσπαθείτε να μας κάνετε χωνευτήρι «ανόμοιων ειδών». Γιατί μόνο ως «είδος» μπορείς να αποκαλέσεις όλους αυτούς που βρίσκονται έγκλειστοι στα hot spot.

Αυτό το είδος ανθρώπων δεν έχει καμία σχέση με μας, δεν θέλουν να γίνουν σαν εμάς. Και για να σας προλάβω κύριοι δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν γουστάρω όμως ούτε το τσαντόρ, ούτε την εξευτελιστική μπούρκα, ούτε το Νικάμπ, ούτε το Χιτζάπ. Και για όσους εξακολουθούν να είναι υπέρμαχοι της άποψης αυτής και καλά, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ατόμου να επιλέγει την ένδυσή του, ας ζητήσει να μάθει γιατί απαγορεύεται, έστω και να κυκλοφορεί με τα ράσα του (ένδυμα εργασίας;) ένας ορθόδοξος, καθολικός (ή και εβραίος) κληρικός, στις χώρες της Αραβικής χερσονήσου! Ρωτήστε αν μπορούν να φορούν τα σύμβολα της θρησκείας τους π.χ τον Σταυρό στο λαιμό; Γιατί εγώ δηλ. να πρέπει να συμβιβαστώ με την νέα αναχρονιστική αυτή πραγματικότητα και αυτοί όχι.

Αυτοί κύριοι δεν θέλουν να γίνουν σαν εμάς και δεν μας βλέπουν ως «ισότιμους» τους.Αν και αμφιβάλλω αν ξέρουν και τι σημαίνει η λέξη ισότιμος. Είμαστε άπιστοι γι αυτούς αλλόθρησκοι… άρα προς τέρψιν του φιλοθεάμων κοινού τους είμαστε άτομα για αποκεφαλισμό οι άνδρες και ως αντικείμενο βιασμού το λιγότερο εμείς οι γυναίκες.

Δεν γουστάρω λοιπόν κύριοι ούτε αυτούς, ούτε τους Μιναρέδες τους, ούτε τον Μουεζίνη τους να τον ακούω να βγαίνει και να φωνάζει πρωί, πρωί και να επικαλείται τον Αλλάχ.

Γουστάρω κύριοι πρωί, πρωί να με ξυπνάνε η γλυκόλαλες καμπάνες της ενορίας μου και όχι ο Μουεζίνης. Είδα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πάει και έχουν εγκατασταθεί τι προβλήματα έχουν προκύψει.
Γιατί δεν πάνε στην Σαουδική Αραβία να μείνουν;

Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης το γνωρίζετε;

Με το εν λόγω βραβείο έχουν βραβευτεί αρκετοί Ευρωπαίοι ηγέτες όπως ο Van Rompuy, η Angela Merkel και άλλοι. Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.

Αυτά και άλλα πολλά που θα μπορούσα ως ερωτήματα να παραθέσω τα ξέρουμε κύριοι όλοι μας πλέον και σας λέμε Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

Σχόλιο από τη Χριστίνα στην ανάρτηση: 
Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’! Στα νησιά μας!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.