Τελευταίες αναρτήσεις

30 Απριλίου 2017

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΠΟΡΑΣ

Γράφει το σποράκι

     Σας ομιλεί ο προσωπικός σας παρατηρητής… εδώ το καλό σποράκι σας που όλα τα παρατηρεί αφ' υψηλού, όλα τα γράφει στην άκρη του μυαλού, όλα τα "βλέπει" όσα γίνονται αλλού, όλα τα φυτρώνει και τα ξεφυτρώνει κι όλα τα πληρώνει, χωρίς κανέναν να πληγώνει. Δώστε προσοχή στο ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. 
     Σας παρακαλώ αναθεωρείστε τον τρόπο σκέψης σας και την συνηθισμένη νοοτροπία σας, για να έχετε την ευκαιρία σας στην ελπίδα σας για την σωτηρία της πατρίδας σας. Ήσαστε ο λαός που οι προγονοί σας έδωσαν τα ΦΩΤΑ του Πολιτισμού στους απολίτιστους λαούς. Ήσαστε το ΕΘΝΟΣ, που μεγαλούργησε σ' όλους τους πολέμους, όταν αντιστάθηκε ΕΝΩΜΕΝΟΣ. 
     Τι σας εμποδίζει και τούτη την κρίσιμη για το μέλλον σας εποχή, να ξαναγράψετε ένδοξη ΙΣΤΟΡΙΑ; Ήσαστε προνομιούχοι σαν λαός και σαν χώρα κι έχετε αμύθητο υπόγειο πλούτο και γεννημένοι με το κύτταρο της Ελευθερίας στο αίμα σας. Τι σας λείπει και δεν έχετε καταφέρει ακόμα να ομονοήσετε; Έχετε όλα τα χαρίσματα του Θεού και τα αφήνετε ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ; 
     Είναι δυνατόν εσείς να στερείστε την Ελευθερία σας και να μένετε στο περιθώριο της Ιστορίας; Εσείς που αν Αφυπνιστείτε, θα γίνετε πάλι κοσμοκράτορες, σαν τον Αθάνατο πρόγονό σας τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ; Εσείς που είστε από την ΦΥΣΗ σας παραγωγικοί κι απελευθερωμένοι από επεκτατικές βλέψεις απέναντι σε άλλους λαούς;  Εσείς οι τόσο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ; 
     Στην διαδικασία της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ θα εισχωρήσετε μόνο αν πρώτοι εσείς δείτε το ΦΩΣ. Αν βγείτε απ' την ΑΓΝΟΙΑ και την ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ξεπερνώντας τις προσωπικές, επαγγελματικές και κομματικές σας διαφορές… αν βρείτε τα κοινά ενδιαφέροντά σας για το ΕΘΝΟΣ σας, που ξανακαλείται απ' την ΙΣΤΟΡΙΑ να φωτίσει ολόκληρη και την σημερινή ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 
     Πώς θα δείτε όμως το ΦΩΣ το ΑΛΗΘΙΝΟ αν δέχεστε παθητικά τις απειλές των ΑΘΕΩΝ κυβερνητών σας, ενώ εσείς επικαλείστε τον Θεό μόνο στις δυσκολίες σας; Πως θα μείνετε ανεπηρέαστοι απ' τον προπαγανδιστικό βομβαρδισμό των διαπλεκομένων καναλιών, αν είναι η μόνη πηγή ενημέρωσής σας; Πως θα επανέλθετε στον δρόμο της παράδοσής σας, αν παραμείνετε καταναλωτές και χρήστες ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ; 
     Πιστεύω πως ο σκοπός σας σαν ανθρώπινα πλάσματα σ' αυτόν τον πλανήτη, είναι κοινός για όλους και πρέπει να εκδηλώσετε όλη την δυναμική σας, για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Οι δυνατότητές σας είναι ανεξάντλητες και ίσως η τεχνητή κρίση που σας φόρτωσαν, είναι η ευκαιρία, για να τις συνειδητοποιήσετε και να τις ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. 
     Σας χρειάζεται σίγουρα ένα μεταβατικό στάδιο χαλάρωσης, για να καθαρίσει το μυαλό σας απ' τα τόσα προβλήματα, που σας έχουν συσσωρευτεί στο μυαλό απ' την παρούσα τραγική κατάσταση της πατρίδας σας. Εννοώ ένα ευχάριστο διάλειμμα ψυχαγωγίας που θα παίξει τον ρόλο του διακομιστή, απ' το σκοτάδι που σας περιτυλίγει στην αναγκαία ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ. 
     Τι καλύτερο δώρο απ' το φιλικό σας σποράκι, απ' το να σας ταξιδέψω σ' ένα παραδεισένιο μέρος, με φυσικές ζωγραφιές, όπου η μαγευτική ατμόσφαιρα θα ανεβάσει στην ψυχολογία σας, ώστε αφεθείτε στην… αφαίρεση; Ένα απρόσμενο ταξίδι διακοπών απ' το άγχος για την επιβίωση, αλλά και για το άγνωστο μέλλον που σας επιφυλάσσουν οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ; 
     Αφεθείτε στην "ονειρική" περιγραφή μου σ' ένα φανταστικό νησί, που θα γινόταν και αληθινό, αν εσείς το αποφασίζατε, για μια καλύτερη ζωή όλων των Ελλήνων. Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και γίνετε ένα με την οργιώδη βλάστηση, που βλέπετε να καταλαμβάνει την έκταση ξηράς και μοιάζει σαν να ξεπετάχτηκε απ' τα βάθη του ωκεανού, για να σας υποδεχτεί και να σας ξεναγήσει σε μονοπάτια ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. 
     Η ζωή εδώ είναι τέλεια οργανωμένη από μια αόρατη δύναμη, που έχει φροντίσει για την δίκαιη κατανομή τόσο των γεωγραφικών εδαφών όσο και των διατροφικών αναγκών των τυχερών κατοίκων. Εδώ δεν υπάρχουν ούτε εξουσιαστές ούτε εξουσιαζόμενοι πολίτες, γιατί απλά ο καθένας εξουσιάζει τον εαυτό του και λειτουργεί σύμφωνα με κανόνες της ΗΘΙΚΗΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Είναι απολύτως σεβαστά τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 
     Εδώ επικρατεί απόλυτη ΙΣΟΤΗΤΑ στις κοινωνικές δράσεις χωρίς ταξικούς ή οικονομικούς διαχωρισμούς στα επιλεγμένα μέλη της κοινότητας. Εδώ σας αφήνω να απολαύσετε την ηρεμία του περιβάλλοντος και να γευτείτε μια ζωή χωρίς μικροψυχία και περιττά υλικά ΑΓΑΘΑ… Εδώ θα δοκιμάσετε όσες χαρές της ζωής στερηθήκατε και… ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ! 

το σποράκι 

(της Μαίρης Καρά)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.