Τελευταίες αναρτήσεις

27 Απριλίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Δεν βάζουν μυαλό οι Γάλλοι… 

Αποτέλεσμα εικόνας για λεπεν
Ο σύμβουλος της Μαρίν Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του “κεντρώου” τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν, νικητή στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας!

Έτσι, για να υπενθυμίσει ότι, η προεκλογική εκστρατεία για το δεύτερο γύρο, μόλις ξεκίνησε!

«Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν είναι πατριώτης. Ξεπούλησε τις εθνικές εταιρείες, επέκρινε τη γαλλική κουλτούρα! Η Λεπέν και ο Μακρόν έχουν εντελώς διαφορετικά οράματα για το μέλλον της Γαλλίας»!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φιλιπό είναι αναπληρωτής πρόεδρος του FN!
Τις παραπάνω δηλώσεις τις έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV!

Ωστόσο, οι Γάλλοι θα εκλέξουν από ότι φαίνεται – εκτός απίθανου απροόπτου – νέο Πρόεδρό τους τον κ. Μακρόν!

Γιατί, προφανώς δεν έχουν βάλει μυαλό! Ούτε με την αθρόα λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών, ούτε με τα τόσα τρομοκρατικά χτυπήματα που δέχτηκαν, ούτε με την καταρρακωμένη οικονομία τους, ελέω ΕΕ!

Γιατί, επιτυχία δεν είναι μόνο να καταψηφίσεις τα πατροπαράδοτα κόμματα, που έφεραν τα αδιέξοδα στη Γαλλία! Επιτυχία είναι να καταψηφίσεις και τους διάφορους Λεβέντηδες, Θεοδωράκηδες, Καρατζαφέρηδες, ακόμη και το “Συνασπισμό” του 3% που έγινε στην Ελλάδα, κυβέρνηση!

Αυτή είναι “Αλλαγή”! Αυτή είναι “Επανάσταση”!! 

Η  χαρμολύπη του πλεονάσματος 3.9%! 

Αποτέλεσμα εικόνας για πλεονάσματος 3.9%!
Απορεί κάθε νοήμων πολίτης, ίσως και τα ίδια τα πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που η κυβέρνηση με περισσή ανειλικρίνεια δηλώνει ως επιτυχία το πρωτογενές πλεόνασμα  3,9% του ΑΕΠ για το 2016! Αναρωτιέται κανείς αν, η χώρα επέτυχε κάτι συγκλονιστικό ως προς την ενεργοποίηση αναπτυξιακών, παραγωγικών και επενδυτικών διαδικασιών, ώστε να δημιουργούν τέτοια ενεργητική κινητικότητα που συναγωνίζεται τις αναπτυγμένες οικονομίες!

Γιατί, είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι, η ανεργία, η μετανάστευση ανθρωπίνου δυναμικού στο εξωτερικό, η έλλειψη δυναμικών επενδύσεων, η έλλειψη ρευστότητας τραπεζών, λόγω μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό, τα capital controls, λες και η Πατρίδα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, τα λάθη του ΔΝΤ κατά παραδοχή των στελεχών του, μπορούν να δημιουργήσουν πλεόνασμα;;
Άρα, τι απομένει για να δημιουργηθεί πλεόνασμα;;

Και άλλη υπερφορολόγηση, άμεση και κυρίως έμμεση, αν και αμφισβητείται η απόλυτη είσπραξή της από το Γενικό Ταμείο του Κράτους;;

Εδώ να προσθέσουμε και τον εσωτερικό δανεισμό του κράτους μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων του Δημοσίου για να καλύπτεται το μηνιαίο έλλειμμα  ρευστότητας για την πληρωμή των συντάξεων 3 εκατομμυρίων συνταξιούχων και φυσικά την επιστροφή του κράτους, μεσοπρόθεσμα, των ποσών του δανεισμού μαζί με τους τόκους! Σε όλα αυτά δεν λαμβάνονται βέβαια, υπόψη οι ληξιπρόθεσμες οφειλές κράτους και ιδιωτών!

Έτσι, είναι φαινόμενο πως, η οικονομική επιστήμη δίνει τεράστιες λεκτικές δυνατότητες στον πολιτικο να χειρίζεται καταστάσεις οικονομικής χαράς και λύπης, αναλόγως με το τι θέλει να περάσει στους αφελείς πολίτες!! 

Έχει η ψωροκώσταινα για να ταΐζει τους… κανακάρηδες! 

26 Σεπτεμβρίου 1960: Επιστολή του Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας) στο γιο του Ανδρέα που ήταν ακόμη στην Αμερική: “Μου ετόνισε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Ξενοφών Ζολώτας ότι, είσαι φύση αντιπολιτική, πράγμα το οποίον για καλό και για κακό επιβεβαίωσα και εγώ στον Ζολώτα. Διευκρίνισα και το ύψος των αποδοχών σου, όταν θα έλθεις στην Ελλάδα. ο μισθός θα είναι 15 χιλιάδες δραχμές. Τα έξοδα παραστάσεως θα είναι, άλλα τόσα! Επίδομα συζύγου και τέκνων θα είναι 4.500 δρχ! Θα υπάρχει και ποσό για “αφανή” έξοδα! Και επιπλέον αυτών, ένα αυτοκίνητο”!!

Καταλάβατε πως λειτουργούσε το πολιτικό Σύστημα επί ολόκληρες δεκαετίες;;
Εις βάρος πάντα του λαού! Εις βάρος της Πατρίδος!

Αλλά δεν βαριέσαι! Έχει η ψωροκώσταινα για να ταΐζει τα παλικάρια της του διεφθαρμένου πολιτικού Συστήματος!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.