21 Μαρτίου 2017

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Τα Βαλκάνια υπήρξαν το μέρος όπου ο Μουσουλμανικός κόσμος κατεύθυνε μια πολιτική επιθετικής επιρροής. Αρκετά μακριά από τους κινδύνους του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, η Αλβανία γνώρισε τα πρώτα σημάδια της επαν-ισλαμοποίησης η οποία έχει επηρεάσει όλες τις Μουσουλμανικές κοινότητες της περιοχής. Έχει έρθει αντιμέτωπη με μια νέα διαφοροποιημένη κρίση ταυτότητας μέσα από τις πολυάριθμες αιρέσεις και τα ιεραποστολικά κινήματα.

Ο επαναπροσδιορισμός του Αλβανικού Ισλάμ είναι λοιπόν ένα βασικό εσωτερικό πολιτικό στοίχημα, το οποίο έχει γίνει και διπλωματικό στοίχημα λόγω του αριθμού των Μουσουλμανικών κρατών που συμμετέχουν στην επαν-ισλαμοποίηση της χώρας.

Από την εποχή της κατάρρευσης του κομμουνισμού, οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί εκτέθηκαν στην επιρροή των “θρησκευτικών επενδύσεων” σε ξένες Μουσουλμανικές χώρες όπου οι παραδώσεις είναι πιο αυστηρές και προσηλυτιστικές.

Κίνδυνος από τον Μουσουλμανικό φονταμενταλισμό… 

Λαμβάνοντας όμως υπόψη τον αυξημένο τους ρόλο, ελλοχεύει πάντα ο φόβος, οι εθνικές αλβανικές θρησκευτικές αρχές να χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Παρ΄ ότι η πλειονότητα του πληθυσμού δείχνει απόμακρη, προς το παρόν, από τις φονταμενταλιστικές επιρροές της Μέσης Ανατολής και δείχνει να θέλει ένα Ισλάμ πιο φιλελεύθερο και ανεκτικό.

Ουδείς όμως μπορεί να αποκλείσει, η πολιτική εξουσία της Αλβανίας στο πλαίσιο του αλυτρωτισμού της να αποδεχτεί το φονταμενταλιστικό Ισλάμ. Ένα Ισλάμ που ως όπλο χρησιμοποιεί τον ιερό πόλεμο, δηλαδή τη Τζιχάντ, για την υπεράσπιση της ισλαμικής παράδοσης, αλλά και την επέκταση της ισλαμικής κυριαρχίας.

Άλλωστε, ο Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός είναι ιδιαίτερα δυναμικός και βίαιος και λογίζεται πλέον ως ιδεολογικό δύναμη του νεώτερου κόσμου!

Η Μουσουλμανική κοινότητα της Αλβανίας…

Η οργάνωση της Μουσουλμανικής αλβανικής κοινότητας δημιουργήθηκε επίσημα στις 23 Ιανουαρίου 1991. Η κεφαλή του είναι ένα γενικό συμβούλιο αποτελούμενο από 65 μέλη από όλη την Αλβανία. Εκλέγεται κάθε 5 χρόνια και συνεδριάζει μια φορά τον χρόνο. Το μόνιμο συμβούλιο περιλαμβάνει 11 μέλη και 2 εξωτερικούς συμβούλους. Ηγείται της οργάνωσης της καθημερινής ζωής της Αλβανικής Ισλαμικής κοινότητας.

Ο πληθυσμός της Sunni Muslim αποτελεί τη μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα στην Αλβανία και είναι η επικρατούσα ομάδα της Μουσουλμανικής κοινότητας.

Παραδοσιακά οι Sunni Muslim είναι παρόντες σε όλες τις θρησκευτικές και κοινωνικο-πολιτικές τάξεις της Αλβανίας και συνδέονται με τους Hanefit madhhad που ανήκαν στην πρώην Οθωμανική αυτοκρατορία!

Το Ισλάμ υπήρξε από τους στυλοβάτες του Αλβανικού κράτους. Σε ένα περιβάλλον όπου το αλβανικό μοναδικό αίσθημα ήταν χτισμένο πάνω στο αίμα, την τιμή και την θρησκεία.

Το Δημοκρατικό κόμμα (PDA)...

… Ιδρύθηκε το 1991 (;;;)! Κυριάρχησε από τα πρώτα χρόνια και ηγέτης του ήταν ο Sali Berisha από τους Sunni Muslim! Εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 1992 ο Σαλί Μπερίσα ήλεγχε από το Βορρά ως το Νότο όλα τα κλειδιά και τις περιοχές, το στρατό, την αστυνομία! Ο Bashkim Gazidede, σύμβουλος του Sali Berisha, μυήθηκε στο τέχνασμα της αλβανικής προόδου που περνούσε από την Ελλάδα και σε ένα νέο Ισλάμ!

Το 1992 ο Sali Berisha τον διόρισε επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να πετύχει ειδικές σχέσεις με τις αραβικές και τις ιρανικές υπηρεσίες και ενθάρρυνε τους Αλβανούς να έρθουν κοντύτερα στον Μουσουλμανικό κόσμο!

Η ιδεολογική επανάσταση του PDA και η εξωτερική πολιτική του είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Κατά τη διάρκεια της εξουσίας του ο Sali Berisha έρχεται πιο κοντά στον Μουσουλμανικό κόσμο. Αφού στις 2 Δεκεμβρίου του 1992 γίνεται μέλος στη συνεδρίαση των Μουσουλμανικών Οργανισμών (ICO)!

Έτσι η Αλβανία έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα στον Οργανισμό!
Κάτω από την Προεδρεία του Sali Berisha, εκατοντάδες από τα τζαμιά επιδιορθώθηκαν και χτίστηκαν, πολλά νέα σχολεία άνοιξαν προπαγανδίζοντας τον Μουσουλμανισμό, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εφημερίδες με κατεύθυνση τον άκρατο Μουσουλμανισμό!

Το Σοσιαλιστικό κόμμα (PSA)… 

Στις εκλογές του ’97, οι Σοσιαλιστές του Fatos Nano ήρθαν στην εξουσία. Είχαν ήδη καταρρεύσει οι δομές της διοίκησης, με έναν λαό οπλισμένο που ασκούσε βία.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα επανακαθόρισε τον θρησκευτικό ρόλο της Αλβανίας και δημιούργησε πολλές θεσμικές αλλαγές.

Ωστόσο, η διανομή των θέσεων διακυβέρνησης της χώρας έγινε σύμφωνα με θρησκευτικά κριτήρια. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαλείψει από τη δημόσια ζωή το πρόσωπο των Sunni Muslim, δρώντας με τα χαρακτηριστικά των παλαιών άθεων κοινοτήτων, αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσει τη δογματικότητα σαν πολιτικό εργαλείο.

Η σοσιαλιστική δράση τονίζει μια αντι-μουσουλμανική και αντι-αραβική αντιμετώπιση!
Σ΄ αυτό το κόμμα ανήκει και ο σημερινός Πρωθυπουργός της Αλβανίας Edi Rama!

Προπύργιο οι Ισλαμικοί Οργανισμοί και τράπεζες… 

Δεκάδες Ισλαμικών οργανισμών και ανθρωπιστικών συλλόγων, σήμερα, ασκούν προσηλυτισμό στην Αλβανία. Η οικονομική βοήθεια είναι ουσιαστικά ο φορέας του προσηλυτισμού και η άσκηση πίεσης προς τον αλβανικό πληθυσμό!

Οι αλβανικές οικογένειες δέχονται πιέσεις για να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολεία εκμάθησης του Κορανίου και τα κορίτσια να μάθουν να φορούν φερετζέ!

Η πολιτική των μεικτών γάμων μεταξύ Αλβανίδων και Αράβων, επιδιώκεται προκειμένου να επιτευχθεί η δημιουργία Ισλαμικών οικογενειών!

Αυτή η πολιτική οργανώνεται από Αλβανούς ειδικούς και επιχορηγείται (;;;) από την Κομισιόν! Μεταξύ των πιο ισχυρών οργανισμών είναι:
  • Ο Σαουδικός οργανισμός ο οποίος λειτουργεί στη βόρεια και κεντρική Αλβανία!
  • Ο Ιρανικός οργανισμός “Κατασκευή της Jihad”!
  • Ο οργανισμός Muwafaq ο οποίος είναι ενεργός κυρίως στις βόρειες περιοχές!
  • Το ιρανικό ίδρυμα Sandi Shirazi ο οποίος λειτουργεί σαν προέκταση της Ιρανικής Πρεσβείας και του οποίου η στρατηγική σε μερικά θέματα μόρφωσης, υγείας και κουλτούρας συνδέεται με οικονομικούς και πολιτικούς σκοπούς!
Για όλους τους παραπάνω οργανισμούς υπάρχουν ισλαμικές τράπεζες στην Αλβανία, όπως:
  • Ισλαμική τράπεζα ανάπτυξης!
  • Ισλαμική και Αραβική και Αλβανική τράπεζα!
  • Διεθνής τράπεζα εμπορίου με Μαλαισιακό ενεργητικό!!

Έχουν γνώση οι φύλακες;;; 

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Τα γνωρίζει όλα αυτά η κυβέρνησή μας;;
Έχουν γνώση τα κόμματα της Αντιπολίτευσης;;
Τι έχουν κάνει οι Μυστικές Ελληνικές Υπηρεσίες, από τη στιγμή που τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω η πηγή μας, είναι δυνατόν να έχουν εκείνες άγνοια;;
Γιατί, εν κατακλείδι η Αλβανία είναι μια άθεη χώρα, που η πολιτική της νομενκλατούρα χρησιμοποιεί τη Θρησκεία κατά το δοκούν!

Γι΄ αυτό επιμένω, πως η Αλβανία είναι ο αόρατος εχθρός μας, αντίθετα από την Τουρκία που είναι ο ορατός εχθρός μας!!



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα λόγω της επικράτησης δυτικών προτύπων που επιβάλλονται από την διεθνιστική-σιωνιστική νέα τάξη έχει τρομερή υπογεννητικότητα με αποτέλεσμα σε μερικές γεννιες​, ο πληθυσμός να αποτελείται αποκλειστικά από γέροντες. Σε εξέλιξη από τους διεθνείς σιωνιστές βρίσκεται το γνωστό πλέον σχέδιο Καλλέργη, με αποτέλεσμα ρεαλιστικά αν το δούμε, η Ελλάδα ακολουθώντας και την τύχη των άλλων ευρωπαϊκών εθνών, να είναι μία έγχρωμη χώρα, που οι νέοι θα είναι αποκλειστικά νέγροι, βορειαφρικανοι, ινδοπακιστανοι, τσιγγάνοι, κ.α., τελείως διαφορετική σε οτιδήποτε ζούμε ή έχουμε ζήσει. Οπότε οι Αλβανοί καθώς και άλλοι λευκοί μετανάστες που είναι κυρίως από βαλκανικές και άλλες ανατολικές-σλαβικές χώρες, δεν αποτελούν το πρόβλημα αλλά την λύση. Σκληραγωγημένοι, μη πολιτικά ορθοί, χωρίς να έχουν δηλητηριαστεί από τις πολιτικές ιδέες της Δύσης, είναι οι μόνοι φυσικοί μας σύμμαχοι στον φυλετικό πόλεμο που έρχεται.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οταν προκειται για επιβίωση των Ελληνων η μόνη λυση ειναι η ενίσχυση της γεννητικότητας των Ελλήνων....
Είναι τραγικό να ελπίζουμε να σωθούμε από Αλβανους και Σλαβους (ειδικα τους πρωτους οι οποίοι αποτελουν διαχρονικούς εχθρούς των Ελλήνων)....
Δεν μας ενδιαφερει η επιβίωση της λευκής φυλής στην Ελλάδα...
Μας ενδιαφερει η επιβίωση των Ελλήνων ως φυλής και Εθνους.

Και η επιβίωση περνάει μόνο από το κλείσιμο των συνόρων και την εκδίωξη όλων των λαθρομεταναστών από όπου κι αν προέρχονται....
Το έκανε η Ουγγαρία, ακολουθούν και άλλα κράτη.... πρεπει να το κανουμε κι εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, απλώς αν το δούμε ρεαλιστικά είναι δύσκολο να γίνουμε πατριώτες και εθνικιστές σαν τους Ούγγρους, λόγω της μεγάλης δύναμης της αριστεράς και του κεντροφιλελευθερισμου στην Ελλάδα. Οπότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε έναν νέο πόλεμο λαθρομετανάστες ισλαμοκανιβαλους μαζί με αντιφα του σορρος, όποτε αναγκαστικά θέλουμε συμμάχους άμεσα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η αριστερα αποτομα κατερρευσε.... οσο για τον κεντροφιλελευθερισμο οπως τον αποκαλεις προσωπικα νομιζω οτι εχει ηδη καταρρευσει προ πολλού... Μην ακους τις στημενες δημοσκοπήσεις.
Ο εθνικισμός είναι μέχρι εδώ στάσιμος....
Απομενει λοιπον ΜΟΝΟ η άνοδος του πατριωτισμου.... του ακομματιστου πατριωτισμου.
Ο πολεμος οπως λες ερχεται αλλά οι συμμαχοι δεν μπορουν να ξεπηδησουν από ορκισμένους εχθρούς του ελληνισμού.... Τουρκους κι Αλβανους εκ πρωτοις....
Εξαλλου στην Ελλάδα οι "ελληνες" αντιφα του Σορρος ειναι φιλοτουρκοι και φιλοαλβανοι.... οπως εχει αποδειχτει.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστεύω σχετικά με τους αντιφασίστες στην Ελλάδα, ότι υπακούουν στο αίμα τους, προφανώς ένα μέρος του πληθυσμού στην χώρα μας, έχει ίδια καταγωγή με τον σορρος, καθως και με αλλες φυλές, όποτε είναι φυσικό υπακούοντας στο αίμα τους να πράττουν εναντίον των Ελλήνων, και να επιθυμούν τον αφανισμό τούς.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνώ, γι αυτο άλλωστε το έγραψα το "έλληνες" με μικρό ε και μεσα σε εισαγωγικά αναφερομενος σε αυτούς....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.