Τελευταίες αναρτήσεις

14 Μαρτίου 2017

Μέσω ΟΗΕ και .Ε.Ε. Θράκη, Ρόδος και Κως στους Τούρκους

ΣΧΟΛΙΟ
Εχουμε μιλήσει πολλές φορές για την ανθελληνική στάση της Ε.Ε. αλλά και του ΟΗΕ....

Αυτές οι 2 νεοταξίτικες ενώσεις συνεχώς δημιουργούν προβλήματα στην πατρίδα μας, αλλά και σε όποια χώρα δείξει ότι θέλει να αυτοκυβερνηθεί ελεύθερα....

Η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και μάλιστα του πυρήνα της ευρωζώνης, αλλά όπως θα διαπιστώσετε παράκάτω στην Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) που είναι μια οργάνωση υπό την αιγίδα της Ε.Ε. οι Τούρκοι έχουν πολύ δυνατότερη παρουσία και υποστήριξη....

Και από εκεί συνεχώς δέχεται πιέσεις η Ελλάδα για την μουσουλμανική αλλά και άλλες μειονότητες (φανταστικές και μη) που ζουν στην Ελλάδα....

Τα ανθελληνικά σιχάματα της FUEN φυσικά δεν αναρωτιούνται που είναι η ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης....
Ελπίζουμε το Υπουργείο Εξωτερικών να βάλει στην θέση τους όλους αυτούς τους τιποτένιους ευρωπαϊστές....

Αντε να δούμε πόσο χρόνο θα μας πάρει μέχρι να συνειδητοποιήσουμε σε αυτήν την χώρα ότι η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. μόνο κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό πόνο μπορεί να μας φέρει....

Να δούμε ως πότε θα εμφανίζονται πολιτικοί καραγκιόζηδες στην τηλεόραση και στον τύπο που θα μας πιπιλίζουν το μυαλό ότι είναι μονόδρομος η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας....

Να δούμε ως πότε το σιχαμένο, κατοχικό μπλέ λάβαρο της Ε.Ε. θα υψώνεται σε όλα τα δημόσια κτίρια, στα σχολεία μας και μέσα στην Βουλή των Ελλήνων....

ΘΑΝΟΣ

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) στην 34η συνεδρία του Συμβούλιου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η οποία πραγματοποιείται στην Γενεύη (27/2- 24/3) παρουσίασε, σύμφωνα με τα «τουρκικά νέα», δύο εκθέσεις σχετικά με τα θέματα της υποτιθέμενης «τουρκικής μειονότητας» δυτικής Θράκης αλλά και των «Τούρκων Ρόδου και Κω». 

Όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι πανηγυρίζοντας, η ΤΑG (Ομάδα Εργασίας Τουρκικών Μειονοτήτων της FUEN) σε συντονισμό με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) και το κόμμα DEB που εκπροσωπούν στην FUEN την υποτιθέμενηη τουρκική μειονότητας δυτικής Θράκης και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσων, έθεσαν στην επικαιρότητα τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουν δήθεν οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην Ελλάδα.

Όπως γράφουν επί λέξει τα «Τουρκικά Νέα»: 

«H FUEN στην έκθεση αναφέρει πως η πολιτική προκατάληψη και το μίσος κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης έχουν καταστεί τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής στην περιοχή, δημιουργώντας  ένα περιβάλλον πίεσης και απειλών και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι οι δικαστικές έρευνες και διώξεις που υφίστανται εκπρόσωποι της μειονότητας λόγω δηλώσεων και δραστηριοτήτων τους. Η FUEN ως δείγμα των δικαστικών διώξεων που υπάρχουν στην περιοχή, ανέφερε τις διώξεις σε βάρος των εκλεγμένων μουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης.

H FUEN ζήτησε να τερματιστεί η στρατηγική των απειλών και διώξεων και να επιδειχθεί σεβασμός στην ελευθερία έκφραση των μελών της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Η FUEN αναφέρει επίσης πως η αφομοίωση σε βάρος των Τούρκων Ρόδου και Κω συνιστά έναν σημαντικό κίνδυνο και ότι μετά από το κλείσιμο των δίγλωσσων (ελληνικά και τουρκικά) σχολείων το 1972, τα παιδιά που φοιτούν σήμερα σε δημόσια σχολεία, γνωρίζουν την μητρική τους γλώσσα την τουρκική μόνο σε αρχικό επίπεδο. Η FUEN καταγράφει πως το κλείσιμο των σχολείων που παρείχαν εκπαίδευση στην τουρκική γλώσσα (που είναι όχημα βασικής επικοινωνίας και έκφρασης των Τούρκων που ζούνε στα νησιά¨, είναι μια εσκεμμένη πρακτική της πολιτιστικής γενοκτονίας που εφάρμοσαν οι ελληνικές αρχές. Η FUEN ζητά να ανοίξουν τουλάχιστον δημοτικά σχολεία που θα παρέχουν δίγλωσση εκπαίδευση». 

Καταργούνται μέσω Ο.Η.Ε. όλα! Ο όρος «μουσουλμανική μειονότητα» γίνεται «τουρκική», παρακάμπτονται Πομάκοι και Ρομά, οι διορισμένοι μουφτήδες από το ελληνικό κράτος αντικαθίστανται από τους εκλεγμένους των Τούρκων, νομιμοποιείται η πρόθεση ανεξαρτητοποίησης της ελεύθερης Θράκης με στόχο την ένωση με την Τουρκία, ανακαλύπτεται τουρκική μειονότητα σε Κω και Ρόδο και επιβάλλεται στην Ελλάδα συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση! 

Τι λέει για όλα αυτά η Αθήνα; 

EL.GRShare

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

H KYBEΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-150000-ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΟΖΑΝΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ DNA.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ,ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΑΚΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.