Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαρτίου 2017

ΧΘΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑ... ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Γράφει:Ο Θανάσης Τσόκας ,
Μαθηματικός – Ερευνητής 
e-mail: tsokasmath@gmail.com 

Αγαπητοί μου Φίλοι 
Χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα με επισκέφθηκε ο ιός... της αϋπνίας!!!. Απεφάσισα λοιπόν να παραμείνω ακόμη λίγο στο γραφείο μου να ασχοληθώ με τα Μαθηματικά που με ηρεμούν και με χαλαρώνουν. Δεν πέρασε πολύ ώρα και η χαλάρωση μου ήταν τόση, που από εκεί και πέρα μου συνέβησαν ένα σωρό πράματα και θάματα!!! Αισθάνθηκα μια αόρατη δύναμη να μου λέει. Άνοιξε την τηλεόραση!!! Και εγώ μέσα στη βαθιά μου χαλάρωση, πιστά έκανα αυτό που άκουσα, καίτοι δεν είμαι φίλος της TV. 

Με το άνοιγμα της τηλεόρασης αυτά που είδα, μου φαίνονταν απίστευτα!!!. Όλα τα κανάλια ήταν συνδεδεμένα με τη Βουλή! Τον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα να ομιλεί από το Βήμα της Βουλής και πέριξ αυτού να βρίσκονται χαμογελαστοί όλοι οι Αρχηγοί και των επτά κομμάτων!!! 

Εστίασα την προσοχή μου στην ομιλία του και αυτά που τον άκουσα να λέει προς όλους τους Βουλευτές δεν τα χωρούσε ο νους μου!!! Από τα χείλη του κ. Τσίπρα βγήκαν τα παρακάτω λόγια: 

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εμεις και οι οχτώ Αρχηγοί των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής αποφασίσαμε ομόφωνα: Να αποχωρήσουμε από τη Γερμανοελεγχόμενη Ε.Ε των πολλών ταχυτήτων και επομένως και από το ευρώ και να ενταχθούμε ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΑΓΓΛΙΑΣ, ακολουθώντες τις αρχές του Προέδρου Τραμπ που είναι θιασώτης του Έθνους -Κράτους και ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ότι θα πεινάσουμε όταν γυρίσουμε στο Εθνικό μας νόμισμα και ότι τα ράφια των super-market θα είναι άδεια,γιατί ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ της χώρας μας από το 2014 είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!! 

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ το Δημόσιο Χρέος, γιατί θα κάνουμε μια ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ στην οποία θα συμμετέχουν ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ, οι οποίοι Οίκοι θα υπολογίσουν ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, που προκάλεσαν τα μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια στην Κοινωνία και την Οικονομία, οι οποίες ζημιές κατά τους Ειδικούς ξεπερνούν τα 200 δισ. ευρω. Οπότε η Ελληνική Κυβέρνηση από μόνη της ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ το Χρέος κατά 200 δισ.!!! Και ένα μεγάλο μέρος από το Χρέος που θα μας μείνει επειδή είναι για εμάς παράνομο και επονείδιστο, θα καταφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και όσο διάστημα εκκρεμεί η υπόθεση, η Χώρα μας θα κάνει στάση πληρωμών του Δημόσιου Χρέους!!! 

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ την επιστροφή μας στο Εθνικό μας νόμισμα, γιατί αυτό έχει ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΜΗΜΑ! 

Θα είναι ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!. Οπότε στις Διεθνείς Αγορές συναλλάγματος θα είναι ένα άγνωστο νόμισμα όσο διάστημα εμείς σαν Κυρίαρχο Κράτος ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στις αγορές αυτές!!!. Κατά συνέπεια οι Διεθνείς κερδοσκόποι που θα παίξουν τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια? Πάνω σε ένα άγνωστο νόμισμα γι αυτούς? 

Έτσι, για 2 με 3 χρόνια μέχρι να ανακάμψει η Οικονομία μας το Εθνικό μας νόμισμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στις Διεθνείς αγορές Συναλλάγματος , οπότε το Εθνικό μας νόμισμα στο χρονικό αυτό διάστημα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!!! 

Όταν δε η Οικονομία μας αποκτήσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και το νόμισμα μας γίνει ΙΣΧΥΡΟ τότε θα το αφήσουμε να πωλείται ελεύθερα στις Διεθνείς αγορές συναλλάγματος! Και μη ξεχνάτε κ.κ Βουλευτές ότι για τις ανάγκες μας ως προς ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αφού ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, όπως παραπάνω σας τόνισα είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!!

Αγαπημένοι μου Φίλοι Βλέποντας όλα αυτά τα απίστευτα αλλά ευχάριστα γεγονότα να συμβαίνουν στην Ελληνική Βουλή, γεμισμένος από ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ανέκραξα: ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Και στο σημείο αυτό ΞΥΠΝΗΣΑ!!! 

Από την πολύ χαλάρωση μου, με την ενασχόληση μου με τα Μαθηματικά και την κόπωση της ημέρας είχα αποκοιμηθεί στην Πολυθρόνα του Γραφείου μου!!! 

Και όλα αυτά που σας περιέγραψα, είναι όλα αυτά που είδα σε ένα ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, στο διάστημα που είχα αποκοιμηθεί στην Πολυθρόνα μου!!! 

Εδώ ταιριάζει για την ταπεινότητα μου, Αγαπητοί μου Φίλοι, η λαΪκή παροιμία: 
Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!!

πηγήShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το όνειρο αλλά με αυτά τα οκτώ πουλημένα τομάρια δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.