31 Μαρτίου 2017

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Οι ντόπιοι Νεοταξίτες κατά του Τραμπ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Η αθωωτική δικαστική απόφαση όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση του Βατοπεδίου ήρθε να ταράξει τα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας.

Μέχρι αυτήν την απόφαση, είχαμε μια παραπαίουσα κυβέρνηση, της οποίας τα μέλη όπου και εάν πήγαιναν ανά την Επικράτεια, εισέπρατταν τη μήνη του αγανακτισμένου λαού που σημαίνει πως έχουν χάσει τη λαϊκή στήριξη και εντολή του!

Από την άλλη μεριά, είχαμε τη σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση σε όλες τις δημοσκοπήσεις να βρίσκεται στη θέση του οδηγού, καταγράφοντας διπλάσια ποσοστά από αυτά του ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε εκ του ασφαλούς επιτακτικά εκλογές, αφού πλέον ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν απολέσει τη στήριξη της κυβέρνησης της Γερμανίας, που είναι κυρίαρχη δύναμη στην ΕΕ και επί της ουσίας κάνει ότι της γουστάρει σε μια πτωχευμένη χώρα, όπως η Ελλάδα!

Ωστόσο, μέχρι πρότινος ο στόχος που επεδίωκε εν ευθέτω χρόνο η Γερμανία, ήταν όπως σας έχω γράψει πολλές φορές, μια δοτή κυβέρνηση στο στιλ της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, με Πρωθυπουργό, πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της Γερμανίας και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), όπως ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας ή ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Όμως, μετά την αθωωτική δικαστική απόφαση για το Βατοπέδι, τα δεδομένα άλλαξαν! Αυτή η απόφαση σηματοδοτεί την ολική επαναφορά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή! Που πρώτοι από όλους γράψαμε στην Ελεύθερη Ώρα στις 15 Ιανουαρίου 2017!

Η ξετσιπωσιά των Κουρήδων! 

Πλέον, όλος ο Τύπος και τα τηλεοπτικά μέσα αναφέρονται εκτενώς στην επανάκαμψη του Κώστα Καραμανλή! Ορισμένα δε, δημοσιογραφικά μέσα αφιερώνουν διθυράμβους με πηχυαίους τίτλους για τον πρώην Πρωθυπουργό!
Έτσι, αλλάζουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί των ΜΜΕ!

Πιο αναλυτικά, βλέπουμε η εφημερίδα Kontra News του δημοσιογραφικού συγκροτήματος των Κουρήδων, να είναι περισσότερο Καραμανλική από τον ίδιο τον Καραμανλή! Εκείνοι, που με την εφημερίδα “Αυριανή” βαυκαλίζονταν ότι διέλυσαν τον Καραμανλισμό! Εκείνοι που εγκαθίδρυσαν και επέβαλαν στην Ελλάδα τις “Κλαδικές” του σκληρού φασισμού του ΠΑΣΟΚ! Εκείνοι, που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία των σκληρών “Αυριανιστών”! Ναι αυτοί σήμερα, αφού τελειώνει ο Τσίπρας, προπαγανδίζουν ξετσίπωτα υπέρ του Καραμανλή!

Μαζί τους το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου (Real News, “Αγορά”, “Ειδήσεις” και Real Fm)! Γι΄ αυτό, άλλωστε, ο πρώτος που εξάγνισε το πρωτοπαλίκαρο του Κώστα Καραμανλή, το Θοδωρή Ρουσόπουλο, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και στο δελτίο ειδήσεών του, ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου!
Όπερ σημαίνει, ότι έχει την καθολική στήριξη του ιδιοκτήτη του σταθμού Μίνωα Κυριακού!

Οι υπόλοιπες συνιστώσες και ο Αλαφούζος! 

Ήδη λοιπόν, δημιουργούνται οι νέοι συσχετισμοί στήριξης της επαναφοράς Καραμανλή! Από κοντά και οι εφημερίδες “Παραπολιτικά”, “Ελευθερία” του Βαγγέλη Μαρινάκη, η “Δημοκρατία” του Φιλιππάκη κα.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Αλαφούζου, το οποίο στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και για τον λόγο αυτό ξέθαψε από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας τον Εφιάλτη της Ελλάδος και πρώην Πρωθυπουργό της, Κώστα Σημίτη!

Έτσι, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στον τηλεοπτικό δίαυλο ΣΚΑΙ οι “αμερόληπτοι” δημοσιογράφοι, Σία Κοσιώνη και Παύλος Τσίμας, τον κάλεσαν για μια στημένη “ανακρισούλα”! Για να μας καταθέσει την άποψή του, πως ο Τόπος χρειάζεται εκλογές!
Δηλαδή, μας μετέφερε την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Παρά ταύτα, δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως κλείνουν ιστορικές καθημερινές εφημερίδες και οι υπάρχουσες χάνουν συνεχώς αναγνωστικό κοινό, λόγω και της ανέχειας του λαού μας;; Εν τούτοις, ξεπροβάλλουν νέες εφημερίδες σαν τα μανιτάρια! Ποιος και γιατί τις χρηματοδοτεί;;;

Διαλύονται “Ποτάμι” και Ένωση Κεντρώων για ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ… 

…μια επιθυμία που προϋποθέτει την πιθανή αυριανή κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (όταν και εφ΄ όσον γίνουν εκλογές), από τη στιγμή που το ίδιο έργο έχει παιχτεί και στο πρόσφατο παρελθόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις προηγείται σταθερά! Η οποία όμως χρειάζεται ένα βολικό εταίρο που θα πρέπει να είναι περισσότερο ενισχυμένος εκλογικά για να μην έχουμε μια οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όπως συμβαίνει στη σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Έτσι, στόχος είναι η συνεχής ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ με “αίμα” από άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι μόνο! Με τελευταίο παράδειγμα την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του “Ποταμιού” του Βουλευτή Κ. Μπαργιώτα, που όπως όλα δείχνουν θα οδεύσει προς τη “Δημοκρατική Συμπαράταξη”!

Και φυσικά η εκτίμησή μου είναι, πως σύντομα θα πλαισιωθεί και από άλλους Βουλευτές του “Ποταμιού” αλλά και της Ενώσεως Κεντρώων!

Πανσπερμία νέων κομμάτων! 

Ανακοινώθηκε ο νέος πολιτικός σχηματισμός στην κεντροαριστερά με τον τίτλο: “Ωρ.Α”, δηλαδή, “Ώρα Αποφάσεων για το επόμενο κύμα Προόδου”, θέτοντας ως προτεραιότητα τη συσπείρωση δυνάμεων απέναντι από τον εθνικο-λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, του παρασιτισμού και της συντήρησης!

Δημιουργοί της νέας πολιτικής κίνησης, τα πρώην μεγαλο-στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Ραγκούσης. Οι οποίοι στον κατάλληλο χρόνο θα γίνουν συνιστώσα της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, γι΄ αυτό και κράτησαν ανοικτά τα περιθώρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ!

Τέτοιες κινήσεις δημιουργίας νέων κομμάτων αποβλέπουν στην πολυδιάσπαση της ψήφου και ακολούθως χωρίς να έχουν την έγκριση των ψηφοφόρων τους, οδηγούν το φορέα τους εκεί που πραγματικά ανήκει. Είναι μια νέο-γκεμπελίστικη πολιτική των πολιτικών βαμπίρ που δηλητηρίασαν τη ζωή μας επί δεκαετίες!

Η επανεμφάνιση λοιπόν, του Κώστα Σημίτη και του νέου κόμματος Διαμαντοπούλου – Φλωρίδη – Ραγκούση, αυτή τη χρονική στιγμή, έχει ως σκοπό την ανατροπή της ολικής επαναφοράς του Κώστα Καραμανλή!
Και εδώ προκύπτει το ίδιο ερώτημα!
Ποιος και γιατί χρηματοδοτεί αυτά τα νέα κόμματα;;; Από πού αντλούν χρήματα για να καλύπτουν τα λειτουργικά τους έξοδα;;

Ο Τραμπ αποφασίζει… 

Ξεχνούν ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούσαν να τα παίξουν από τη στιγμή που το πάνω χέρι στις εξελίξεις στην Πατρίδα μας τις είχε η Άγκελα Μέρκελ με τις ευλογίες του Μπάρακ Ομπάμα!

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν! Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ!
Ο οποίος σκοπό έχει να τελειώσει την παντοδυναμία της Μέρκελ, στέλνοντάς της συνεχώς μηνύματα στήριξής του προς την Ελλάδα και γενικότερης απαξίας προς την ίδια! Θέλει τον Καραμανλή, γιατί τον θεωρεί πιο αξιόπιστο από όλους τους άλλους. Θεωρεί ότι πρέπει να έχει στην Ελλάδα έναν έμπιστο συνομιλητή!

Και αυτή η προτίμησή του θα υλοποιηθεί μέσω Εθνικής Κυβέρνησης! Όχι μέσω εκλογών!!

Τρέχουν όλοι να προλάβουν… 

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, βλέπουμε να δηλώνουν την αφοσίωσή τους στον Κώστα Καραμανλή πολλοί πολιτικοί, προεξάρχοντος του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Άλλωστε, θεωρεί ότι το πολιτικό του μέλλον θα βρει ξανά ζωή μέσω του Κώστα Καραμανλή! Η Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ήδη συνάντηση με τον του Κώστα Καραμανλή, διαβλέποντας την επαναφορά Καραμανλή! Το ίδιο έπραξε γρήγορα-γρήγορα και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης!

Προσπάθεια ανατροπής του Τσίπρα;; 

Αδιασταύρωτη πληροφορία μέχρι αυτή τη στιγμή μιλάει για πολιτική κίνηση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, για ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα! Απώτερος σκοπός, η επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που φέρεται να έχει λάβει πρόκριμα για την αρχηγία του νέου ΣΥΡΙΖΑ! Η μοναδική που θα μπορέσει να αντιταχθεί στον Καραμανλή και το νέο ΠΑΣΟΚ!

Σημειώστε, όταν στις 15 Ιανουαρίου 2017 έγραφα για ολική επαναφορά Καραμανλή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, ελάχιστοι ήταν αυτοί που με πίστευαν. Σήμερα όλα τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν. Ας κρατήσουν λοιπόν, μικρό καλάθι όλοι οι “καλοθελητές” και ας τοποθετήσουν αυτή την πληροφορία στο πίσω μέρος του μυαλού τους!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.