Τελευταίες αναρτήσεις

3 Μαρτίου 2017

Οι μηχανισμοί της ΠΑΡΑ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ διώκουν τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ

Κουραστήκαμε τόσο καιρό να καταγγέλουμε παρανομίες και αυτοί αντί να στρέφονται κατά της διαφθοράς, ως ώφειλαν, να στοχοποιούν εμάς. 

Την ίδια τακτική που χρησιμοποιήθηκε για να τεθούν εκτός μάχης, όσοι επώνυμα και με στοιχεία, κατήγγειλαν πράξεις καταλήστευσης του Δημοσίου χρήματος, που αντί να επιβραβευθούν κυνηγήθηκαν ανηλεώς, μεθοδεύουν και εναντίον της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), λόγω των συνεχών αποκαλύψεών της που αγγίζουν τα υψηλά κλιμάκια της παρα-εξουσίας. 

Με ενορχηστρωμένες επιθέσεις και κατευθυνόμενους ελέγχους, μέσω κρατικών μηχανισμών που διαθέτουν, αντί να εξετάσουν σε βάθος την ουσία των καταγγελιών των ιδιωτών περί διαφθοράς, εστράφησαν κατά των καταγγελόντων που αποκάλυψαν τη λεηλασία του Δημόσιου πλούτου, στοχοποιώντας τους, με αποτέλεσμα άλλοι να εξοστρακιστούν και άλλοι να καταστραφούν ολοκληρωτικά, κατόπιν της απηνούς δίωξης που υπέστησαν. 

Η ΟΚΕ αποτελεί για τους κύκλους αυτούς άμεσο κίνδυνο, εξαιτίας της έντονης δραστηριότητας, που αναπτύσσει, στο μείζον ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων... που γίνονται αντί ευτελούς τιμήματος αλλά και σε πολλά άλλα φλέγοντα ζητήματα, που ταλανίζουν την χώρα και την καθημερινότητα του πολίτη. 

Στο από 15/12/2016 υπόμνημά της, προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η ΟΚΕ τονίζει, ότι “εδώ και είκοσι τρία, περίπου, χρόνια, έχουμε αποδυθεί σε έναν άνισο αγώνα κατά της διαφθοράς στην Δημόσια Διοίκηση, τόσο με τις απευθείας αναθέσεις έργων, όσο και με τις καταγγελίες μας, για κακοδιαχείριση στον Ειδικό Φορέα Δασών, οι οποίες κατέληξαν στην έκδοση δύο πορισμάτων, που δικαίωναν πλήρως τις απόψεις μας. 

Η μακρόχρονη ενασχόλησή μας με αυτά τα ζητήματα μάς πρόσφερε μια πολύτιμη εμπειρία, για το πώς αντιμετωπίζονται οι εκτρωματικές αυτές καταστάσεις και για το τι κρύβεται πίσω από αυτές τις διάφορες μεθοδεύσεις, των εμπλεκόμενων φυσικών προσώπων σε αυτού του είδους τις νοσηρές υποθέσεις. Σημαντικότατη «διδαχή» για μας, αποτέλεσε η συνεχής προσπάθεια, την οποία καταβάλουν τα κυκλώματα αθέμιτου πλουτισμού, προκειμένου να κατεβάζουν την τιμή των προς εκπλειστηρίαση αντικειμένων, ούτως ώστε να μένουν στα χέρια των ενδιαφερομένων, υψηλά χρηματικά ποσά, προς διανομή σε τρίτους”. 

Την ίδια τοποθέτησή μας επαναλάβαμε και προς την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς στο απο 31/1/2017 υπόμνημά μας, κατόπιν προσκλήσεως. Όμως και σε προηγούμενα έγγραφά μας, τόσο προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και προς την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στην Πρόεδρο της Επιθεώρησης  Δικαστηρίων, καταγγέλλουμε “παραλείψεις γύρω από το ζήτημα της εκποίησης Δημόσιας περιουσίας, από το ΤΑΙΠΕΔ, που θα έπρεπε, σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη  να έχουν ενεργοποιήσει τις διωκτικές υπηρεσίες, στην κατεύθυνση της τιμωρίας των εμπλεκομένων. Αντ' αυτού, συναντήσαμε απραξία και διάθεση μη επέμβασης, τη στιγμή, κατά την οποία εκτυλίσσεται το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, εις βάρος ενός Λαού, που πάσχει τα πάνδεινα, από επιλογές επίορκων πολιτικών. 

Παρακαλούμε να ελέγξετε την αλήθεια ή όχι των καταγγελόμενων, τα οποία σας γνωστοποιούμε, επ' ωφελεία του Δημοσίου Συμφέροντος, γιατί φρονούμε ότι είναι προς το συμφέρον των επερχόμενων γενεών οι διαδικασίες κάθαρσης, στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα να προχωρήσουν παραδειγματικά, νοηματοδοτώντας και το ήθος των επιγόνων”. 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.