12 Μαρτίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Προβοκάτσια με τη σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης 

Στη πρόσφατη συγκέντρωση των αγροτών από την Κρήτη, στην Αθήνα, δεν διέλαθε της προσοχής μας ότι κάποιος προβοκάτορας αλλοδαπός λαθρομετανάστης ή κάποιος πράκτορας Μυστικών Υπηρεσιών ξένης χώρας που έχει συμφέρον η χώρα του, ύψωσε τη σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης μας.

Άλλωστε ο Κρητικός θεωρούσε και θεωρεί πάντα τον εαυτό του Έλληνα και ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό! Το αποδεικνύουν οι θυσίες που έχει υποστεί ο Κρητικός υπερήφανος λαός και οι Αγώνες του κατά των κατακτητών που θέλησαν κατά καιρούς να κατακτήσουν την Ελλάδα μας!

Αλλά αυτή η πράξη πρέπει να μας ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα να μας κρατάει εν εγρηγόρσει (σε επαγρύπνηση)! Γιατί, το έργο αυτό έχει παιχθεί κατά το παρελθόν πολλές φορές. Όπως στις αρχές του 2011, όταν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone παρουσία διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου πίσω από τον ηθοποιό της διαφήμισης εμφανιζόταν η σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης. Η οποία τελικά μετά την γενική κατακραυγή αποσύρθηκε και η διαφήμιση δημιουργήθηκε εκ νέου χωρίς τη συγκεκριμένη προβοκατόρικη σημαία. Αναγκάζοντας την εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ζητήσει συγνώμη!

Ωστόσο, Έλληνες γρηγορείτε, χάνεται η Πατρίδα μας!! 

Οι αριστερίζουσες ευρωπαίες λινάτσες 

Δημιουργούνται πολλά ερωτήματα από το επίδομα των 400 ευρώ που δίνεται στους λαθρομετανάστες και νομίζω εύλογα! Ποιος τελικά χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστες;;

Μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος;; Κι αν ναι ποιο είναι το συνολικό ποσό το οποίο προϋπολογίζεται;; Ποιος είναι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που λαμβάνουν αυτό το επίδομα;; Δίνεται σε οικογένειες ή σε κάθε μέλος μιας οικογένειας; Αν δεν χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος τότε ποιος τους χρηματοδοτεί; Μήπως κάποια ή κάποιες ΜΚΟ οι οποίες από που προέρχονται και από πού χρηματοδοτούνται για να μοιράζουν χρήματα σε λαθρομετανάστες;

Τίθενται τα παραπάνω ερωτήματα, γιατί όταν τα διαβάζει ένας Έλληνας άνεργος χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο γιατί γνωρίζει ότι αυτός παίρνει επίδομα ανεργίας το πολύ για 2 χρόνια. Το οποίο μάλιστα λαμβάνεται ως εισόδημα βάση του οποίου υπολογίζεται αν κάποιος δικαιούται ή όχι την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ 50%!!

Ωστόσο, θα πει κάποιος, ότι πρέπει να στηρίξουμε τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους που ο πόλεμος στη Συρία τους ξεσπίτωσε και πρέπει να φανούμε αλληλέγγυοι ως Έλληνες που είμαστε!!

Λοιπόν Έλληνες κυβερνήτες της ευρωπαϊκής αποικίας, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα μέτρα τα οποία έχετε λάβει ώστε να περιορίσετε τη φυγή 500 χιλ Ελλήνων που μετανάστευσαν σε άλλες χώρες; Μήπως τους δίνατε 400 ή ακόμη 100 ευρω που τους φανήκαν λίγα και γι΄ αυτο έφυγαν;

Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι μέτρα προστασίας πήρατε για τους μακροχρόνια ανέργους άνω των 3 ετών; Θα μου πείτε ...μα ο ΟΑΕΔ έχει δημιουργήσει προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες ανέργων!! 

Μπορείτε να μου πείτε αριστερίζουσες ευρωπαίες λινάτσες, αν το επιδοτούμενο πρόγραμμα των επιχειρήσεων μέχρι 500 ευρω που αφορούσε την πρόσληψη ανέργων άνω των 50 ετών που εξήγγειλε ο ΟΑΕΔ μετά βαΐων και κλάδων, το Φεβρουάριο του 2016 υλοποιήθηκε; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το πρόγραμμα διακόπηκε γιατί οι όροι συμμετοχής των επιχειρήσεων ήταν παρα πολύ σκληροί που οδήγησαν στη ματαίωση του!! Άρα ποια είναι η αλληλεγγύη σας για τους Έλληνες ανέργους αυτής της χώρας;

Γιατί τα χρήματα αυτά δεν επενδύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ώστε να διατηρηθεί το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό εντός της χώρας; Τι σας εμποδίζει να σκέφτεστε Ελληνικά κι Εθνικά;

Για σας όμως λέξεις, όπως Πατρίδα, Πίστη, Έθνος, ονομάζεται ρατσισμός και φασισμός.
Υποτιμάτε τη νοημοσύνη όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων!!

Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχετε συμβάλλει με τις πολιτικές σας στη σταθεροποίηση της ανεργίας άνω του 30% (ουδείς λογικός άνθρωπος θα πιστέψει τα δικά σας ποσοστά του 23%), στον ξενιτεμό του παραγωγικού δυναμικού της χώρας στο εξωτερικό που έχει σαν αποτέλεσμα την διόγκωση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος και στην οικονομική εξαθλίωση των ανήμπορων ανέργων εγκλωβισμένων πολιορκημένων στην αποικία της Ευρωπαϊκής Ελλάδος!! 

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων… 

Κανείς δε θα μπορούσε να φαντασθεί το εύρος των δικαιωμάτων, που χορήγησε η “σεβαστή” μας κυβέρνηση στα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι “βούλιαξαν” τη Χώρα μας. Τέτοια δικαιώματα και διευκολύνσεις ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να απολαύσουν οι Έλληνες πολίτες! Δείτε ένα πρόσφατο, άκρως σκανδαλιστικό, δικαίωμά τους: να σέρνουν τους Έλληνες στα δικαστήρια δωρεάν!

Με τον πρόσφατο ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα “ρατσιστικά εγκλήματα” μεταξύ των αδικημάτων, για τα οποία ο “παθών” απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση.

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου. Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη! Προφανώς το επόμενο δικαίωμα που θα τους δώσει η κυβέρνηση είναι να μπουκάρουν στα σπίτια τους και εμείς να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, διότι θα κατηγορηθούμε για… ρατσιστές!

Δύστυχη Πατρίδα, πως σε κατάντησαν!
(Από τον Ορθόδοξο Τύπο)!! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ των λαθρομεταναστών!

Μας ενημέρωσαν ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή νόμο όπου θα παρέχεται άμεσα το δικαίωμα ψήφου σε 580 χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι ήδη ελληνοποιημένοι!
Το γνωρίζει αυτό ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;;  

Ο ΣΥΡΙΖΑ… των ανθρωποφάγων!! 

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, επελέγη για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στα ΕΑΣ (Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων) προκειμένου να βάλει κόκκινες γραμμές συγκρουόμενος με μεγάλα κατεστημένα και να μην κάνει πίσω απ΄ αυτές. Ο οποίος έπρεπε να πάρει σκληρά μέτρα για να σώσει τα ΕΑΣ. Όλοι γνώριζαν ότι ήταν άνθρωπος με αρχές!

Δυστυχώς όμως, τον οδήγησαν σε παραίτηση. Γιατί οι ηθικοί σε αυτήν τη χώρα είναι κατά πολύ ολιγότεροι των ανήθικων!
Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, ξέρει να μας πει κάτι περισσότερο περί αυτού;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.