Τελευταίες αναρτήσεις

24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS, Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.apostoloupanos.gr 

Σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινάει – ξανά – η δίκη της Siemens των 64άρων κατηγορουμένων, που δυστυχώς έχει μετατραπεί σε δίκη των 59, αφού 5 εξ αυτών έχουν πεθάνει με τον άλφα ή βήτα τρόπο, παίρνοντας μαζί τους τα απόρρητα μυστικά τους.

Ξεκινάει λοιπόν – ευχόμαστε χωρίς άλλα τεχνάσματα και διάφορα κολλήματα – η δίκη για το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του αιώνα, όπου μέσω των “μαύρων” ταμείων της Γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, εξαγοράζονταν πολιτικά πρόσωπα που ασκούσαν Εξουσία, αλλά και πολιτικά κόμματα που μετείχαν σε διάφορες κυβερνήσεις και όχι μόνο!

Έχετε Γεωργίου και Μαυρίδη τι τον θέλετε το Χριστοφοράκο!! 

Όπως έχουμε αναφερθεί και σε άλλα δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας, το σκάνδαλο Siemens διατηρείται στην επιφάνεια πρωτίστως από εμάς, επειδή δεν το αφήσαμε ποτέ να αραχνιάσει, γι΄ αυτό θα πρέπει να πάψουν όλοι να αναζητούν το Μιχάλη Χριστοφοράκο, με πρώτο από όλους τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού έχουν στα χέρια τους (κατηγορούμενοι) τον Ηλία Γεωργίου και τον Πρόδρομο Μαυρίδη! Γενικούς Διευθυντές Τηλεπικοινωνιών στη Siemens. O πρώτος μέχρι το 1998 και ο δεύτερος επί της εποχής του Μιχάλη Χριστοφοράκου (ο Μαυρίδης αντικατέστησε τον Γεωργίου)!

Αυτοί οι δυο κατηγορούμενοι, θα πρέπει επιτέλους να αναγκασθούν να δώσουν ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, όσων η Siemens εξαγόραζε από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 μέχρι και την ημέρα αποκαλύψεως του σκανδάλου.

Άλλωστε, αυτόν τον χρηματισμό πολιτικών κομμάτων και πολιτικών προσώπων έχει επιβεβαιώσει ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Siemens, κ. Πάνος Ξυνής, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου (Νο 2 μάρτυρας στη δίκη) που πρόσφατα εμείς δημοσιεύσαμε φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται να μπαινοβγαίνει στη Siemens αφού όπως φαίνεται έχει ειδική άδεια “ελευθέρας” εισόδου!

Να αναγκασθεί να μιλήσει ο Γεωργίου!! 

Η περίοδος 1981 (του Θεοφάνη Τόμπρα, του Τάσου Μαντέλη, του Σήφη Βαλυράκη και λοιπών άλλων του πάλαι ποτέ σκληρού ΠΑΣΟΚ της μεγάλης του παντοδυναμίας) μέχρι το 1997 οπότε και είχαμε την υπογραφή των προγραμματικών συμφωνιών, είναι η περίοδος κατά την οποία ο κατηγορούμενος Ηλίας Γεωργίου γνώριζε τις στενές σχέσεις της Siemens με υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα, γνώριζε για το πώς συντελέσθηκε η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού το ’93 με την πτώση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, γνώριζε για τις υπόγειες επικοινωνίες με την “αλλαγή” στις τιμές των οικονομικών προσφορών την τελευταία στιγμή στα γραφεία του ΟΤΕ, υπέρ της Siemens και της Intracom (όπως πολύ καλά αναφέρει ο πάντα ενημερωμένος Τάσος Τέλλογλου στο βιβλίο που έγραψε), με την συνεργασία υψηλών στελεχών του ΟΤΕ, που σήμερα είναι κατηγορούμενοι, αλλά και άλλων που στοχευμένα δεν είναι ούτε μάρτυρες στη δίκη! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβελα γεωργιου οτε
Εδώ ο κ. Λάμπρου, πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ, σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τον εκ των κατηγορουμένων, Τσουκάτο!!

Να σπάσουν κάποιοι τη σιωπή τους!! 

Ελπίζουμε από τη διαδικασία της δίκης, κάποιοι γνωρίζοντες πολλά να κληθούν να καταθέσουν, αφού προς το παρόν βρίσκονται προστατευμένοι στο απυρόβλητο προς προστασία του χθεσινού πολιτικού Συστήματος, αλλά και του σημερινού!

Να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, να δώσουν τις γνώσεις τους, τα φώτα τους για να διευκολυνθεί η Δικαιοσύνη στο έργο της, περί της αποδόσεως της δικαιοσύνης.

Να διευκολυνθεί ειδικότερα ο άξιος Πρόεδρος της δίκης!
Στην αντίθετη περίπτωση, ενδεχομένως η σιωπή τους να αναγκάσει μάρτυρες της δίκης να τους οδηγήσουν στο σκαμνί των κατηγορουμένων! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβελα γεωργιου οτε
Στο μέσον ο κ. Λάμπρου, μετά την υπογραφή Σύμβασης στα γραφεία του ΟΤΕ, δεν έχει κληθεί ούτε ως μάρτυρας!!

Τον απέλυσαν αλλά τον προσέλαβαν εκ νέου!! 

Επανερχόμενοι στον Ηλία Γεωργίου και θεωρώντας ότι είναι το μεγάλο χαρτί της δίκης, αφού ο έτερος “Καπαδόκης” Χρήστος Καραβέλας, υφιστάμενος του Γεωργίου και θεωρούμενος “κομιστής”, πέταξε στην ελευθερία όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα απόσπασμα “Σύμβασης για παροχή ανεξαρτήτων υπηρεσιών” του ιδίου με την εταιρεία Siemens, εν έτει 1998, και αμέσως μετά τη λήξη της Σύμβασης εργασίας του με τη Siemens για την πολυετή προσφορά του, από την οποία λήξη της Συμβάσεως αποζημιώθηκε αδρά, ώστε να μην έχει πρόβλημα για το υπόλοιπο της ζωής του!

Ωστόσο, το παράδοξο και το οξύμωρο δεν είναι ότι μια εταιρία αποζημιώνει με πολλά εκατομμύρια ένα στέλεχός της. Το παράδοξο και το οξύμωρο είναι ότι αμέσως μετά τη λήξη της πολυετούς συνεργασίας τους, η Siemens τον κάνει “συνεργάτη” της και έτσι ο Ηλίας Γεωργίου εξασφαλίζει για άλλα δυο χρόνια την ουσιαστική παραμονή του στην εταιρεία! Εξασφαλίζοντας, άλλο ένα προσοδοφόρο Συμβόλαιο!

Υποχρέωση εχεμύθειας!! 

Σε αυτό το νέο Συμβόλαιο αξίζει να σταθούμε στην 3η σελίδα όπου αναφέρονται οι όροι “υποχρέωσης εχεμύθειας”:

«Ο επαγγελματίας… δεν θα αποκαλύπτει σε οποιοδήποτε τρίτο, ούτε θα κάνει χρήση με οποιοδήποτε τρόπο, οποιασδήποτε πληροφορίας ή στοιχείου σχετικών με την επιχείρηση, τις εργασίες, τα προϊόντα, τις επιχειρηματικές, διοικητικές και οικονομικές μεθόδους και πρακτικές… εμπορικά απόρρητα, λογαριασμούς και οικονομικά στοιχείαπου περιήλθαν σε γνώση του λόγω της συνεργασίας του με την εταιρία ή άλλως, και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εμποδίσει την περιέλευση τέτοιων πληροφοριών σε τρίτους…»!

Χρήσιμη σημείωση!! 

Ο Ηλίας Γεωργίου παρέστη στη δίκη Μαντέλη όπου είναι και εκείνος κατηγορούμενος, δηλώνοντας πως είναι άφραγκος και μη δυνάμενος να καλύψει τα έξοδα δικηγόρου για την υπεράσπισή του!

Είναι σωστή η πληροφορία μας;; Τι νομίζετε, θα πρέπει να τον λυπηθούμε και να τον ελεήσουμε;;; 

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται από τα αριστερά, ο κ. Bernhard Dombek Γενικός Διευθυντής της SIEMENS Ελλάδος, προϊστάμενος των Γεωργίου Καραβέλα, δεν είναι ούτε μάρτυρας και κάποιοι διαδίδουν ότι έχει πεθάνει!
Δεύτερος από τα αριστερά, ο κ. Jurgen Hinkmann, προκάτοχος του Ludwig Jasper (κατηγορούμενου) που πρόσφατα βρέθηκε νεκρός. Ο κ. Hinkmann υπεύθυνος οικονομικών της Siemens Γερμανίας, δεν είναι ούτε μάρτυρας!
Στο μέσον ο τότε Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Μπαμπανάσης, ο κ. Λάμπρου και ο κ. Κόκκαλης (βρίσκεται στο απυρόβλητο, ωσάν να μην ήταν στις συμβάσεις με τον ΟΤΕ το άλλο 50%)!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβελα γεωργιου οτεShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.