Τελευταίες αναρτήσεις

15 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ «ΑΜΑΡΤΙΕΣ» ΤΗΣ SIEMENS

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας χριστοφοράκοσ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Αλήθεια κ. Τσίπρα θέλετε τον Χριστοφοράκο;;; 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή για τη διαφθορά, αναφέρθηκε στο θέμα της δίκης της Siemens που ξεκινάει – Θεού θέλοντος – στις 24 Φεβρουαρίου 2017. Έτσι, απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη, τον ρώτησε εάν θα θέσει στην κ. Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχει μαζί της στο Βερολίνο, το θέμα εκδόσεως στην Ελλάδα του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens, του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Υπενθυμίζοντάς του ότι: «Έχω θέσει το θέμα της έκδοσης από την πρώτη συνάντηση που είχα με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να έρθει και να δικαστεί δίκαια στην Ελλάδα αλλά και για να μας πει όσα ξέρει για τις σχέσεις με τα πολιτικά κόμματα»!!

Αλήθεια κ. Τσίπρα, πιστεύετε πως είναι δυνατόν ο αρχηγός της ΝΔ να ζητήσει κάτι τέτοιο;; Από τη στιγμή που η “Αγία Οικογένεια” στην Ελλάδα, είχε σώγαμπρό της το Μιχάλη Χριστοφοράκο;; Όταν “πέταξε” σαν πουλάκι από την Ελλάδα με την “ευγενή χορηγία” της κ. Μπακογιάννη (Υπουργού Εξωτερικών), μόλις ξέσπασε το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της νεώτερης Ελλάδος;;;

Αλήθεια κ. Τσίπρα, θέλετε πράγματι να έλθει στην Ελλάδα ο κ. Χριστοφοράκος για να μας μιλήσει για τους πολιτικούς που λάδωνε η πολυεθνική γερμανική εταιρεία;;

Αλήθεια το θέλετε ή μπλοφάρετε πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα;;

Δεν σας πιστεύουμε κ. Τσίπρα!! Γιατί, έχετε στα χέρια σας τον Ηλία Γεωργίου!! Τον άνθρωπο που διαχειριζόταν τα “μαύρα ταμεία” της Siemens!! Τι να τον κάνετε λοιπόν τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος διαχειρίστηκε στην πορεία μια “κατάμαυρη” κατάσταση, αλλά δεν ήταν αυτός που τη δημιούργησε!!

Ο δημιουργός ήταν ο Ηλίας Γεωργίου!! Πάψτε λοιπόν κ. Τσίπρα να σφυρίζετε αδιάφορα!! Έλεος πια!!

για τον έρωτα της καρέκλας και της εξουσίας τα ξεπούλησαν όλα!! 

Περικλής Κοροβέσης: Η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση είχε αρχηγό τον ΤσίπραΟ πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Περικλής Κοροβέσης το 2009 άναψε μεγάλες φωτιές στην Αριστερά, όταν ισχυρίσθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, πως “η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού. Και το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της Οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά”.

Ο κ. Κοροβέσης είχε υποστηρίξει ότι “προκηρύχθηκε ένας διεθνής διαγωνισμός για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη”.

Εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί ο κ. Κοροβέσης δεν είναι στους μάρτυρες που θα εξετάσει το Δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία της Δίκης της Siemens!!
Μήπως γιατί μεταξύ των άλλων που έχει δηλώσει, έχει πει και το παρακάτω συναρπαστικό;;;

“Είναι θλιβερό να βλέπεις έντιμους αγωνιστές της Αριστεράς , που για τον έρωτα της καρέκλας και της εξουσίας τα ξεπούλησαν όλα”!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσή αυγή χριστοφοράκοσΓιατί δεν μιλάει η Χρυσή Αυγή;;

Μου προξενεί μεγάλη μα πάρα πολύ μεγάλη απορία, γιατί η Χρυσή Αυγή που κόπτεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεν αγγίζει το ζήτημα της Siemens. Και βεβαίως δεν μιλάω να το αγγίξει επιδερμικά. Αλλά να εισέλθει εις βάθος, εις μεγάλο βάθος!! Να ρίξει “βόμβες” μεγατόνων μέσα στη Βουλή και να δυναμιτίσει όλο το πολιτικό Σύστημα!! Ως κοινοβουλευτικό κόμμα και όχι μεμονωμένα με κάποιο Βουλευτή της!! Και εννοούν τι ακριβώς εννοώ!! Γιατί δεν το κάνει η Χρυσή Αυγή;;; Δεν γνωρίζει ότι γνωρίζουμε πολλά;;; Ότι έχουμε στοιχεία;;;

Όταν τότε που η Χρυσή Αυγή δεν ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, και ο κ. Μιχαλολιάκος χρειαζόταν κάτι, ήξερε που θα μας βρει;; Τότε βρε, στις συναντήσεις στο Βάρσο της Κηφισιάς!! 

Επίσκεψη της Siemens στο Υπουργείο Οικονομικών!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπουργείου Οικονομικών siemens
Μας ενημέρωσαν ότι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 – μετά από πολύ καιρό – πέρασε το κατώφλι του Υπουργείου Οικονομικών αντιπροσωπία της Siemens με τον επικεφαλής Ιταλό Νομικό Σύμβουλο της Siemens Spa, από τη στιγμή που πλέον η Siemens της Ελλάδος είναι υπό την ηγεμονία της Siemens της Ιταλίας, προκειμένου να επισκεφθεί την κ. Παγώνη!! Την κ. Παγώνη, εκείνο το διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, που ορίσθηκε από τον τότε Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα ως επικεφαλής της Εποπτικής Αρχής του Υπουργείου για την τήρηση του κατάπτυστου Εξωδικαστικού Συμβιβασμού του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens!! Ενός Εξωδικαστικού Συμβιβασμού που δεν τηρείται από τη Siemens σε κανένα σημείο του!! Παρόλα ταύτα η κ. Παγώνη χαίρει της εκτιμήσεως και του Υπουργού Οικονομικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Ευκλείδη Τσακαλώτου!!

Παράδοξο θα πείτε, μυστήριο θα πείτε, έτσι όμως έχει το πράμα!! Και όλοι εμείς περιμένουμε να λάμψει κάποτε η αλήθεια, για το ποια πολιτικά πρόσωπα έβαλαν βαθειά το χέρι τους μέσα στο βάζο με το μέλι της αμαρτίας!!
Αλλοίμονο!!

Γιατί κ. Νικολακέα;; 

Η κ. Νικολακέα ήταν η Ανακρίτρια της διερεύνησης του σκανδάλου της Siemens. Η οποία παρέδωσε το πόρισμά της χωρίς να καλέσει για κατάθεση τον πλέον ουσιώδη μάρτυρα, τον Ευάγγελο Σέκερη (μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου), ενεργό ακόμη διευθυντικό στέλεχος της γερμανικής εταιρείας και τον οποίο η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της Siemens τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πλέον αξιόπιστο μάρτυρα της πολύκροτης αυτής υποθέσεως!!

Ωστόσο, η κ. Νικολακέα επέδειξε αυτή την “περίεργη” στάση, αφού είχε καλέσει εγγράφως, για κατάθεση μάρτυρα τον κ. Ευάγγελο Σέκερη στις 17 Μαίου 2010 και όλως περιέργως μετά από λίγες ημέρες, ένα “αόρατο χέρι” προφανώς, της υπαγόρευσε (;;;) την προφορική άρση της κλήτευσής του, με τηλεφώνημα που έγινε προς τη διευθύντρια του γραφείου Χριστοφοράκου, της κ. Κατερίνας Τσακάλου (μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου).

Αλλά σήμερα θα θέσουμε άλλο ένα ερώτημα που νομίζουμε πως έχει μεγάλη αξία!!

Σε μια από τις εφόδους της Εισαγγελίας Αθηνών στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι έγινε παραλαβή κάποιων σημαντικών για την υπόθεση φακέλων, παρουσία των Robert Sikellis (ισχυρού άνδρα της Siemens την εποχή εκείνη – πρωτεργάτη του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού) και του βοηθού του – υπεύθυνου Ασφαλείας της Siemens, πρώην αξιωματικού του Αμερικανικού Στρατού – Νικολάου Χειμάρρα!!

Αυτοί οι φάκελοι επιστράφηκαν στη Siemens;;;
Σε αυτούς τους φακέλους, μήπως υπήρχαν πολύ γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και της δημοσιογραφίας;;

Οι οποίοι μπαινόβγαιναν στα γραφεία της Siemens και κάποιοι εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να μπαινοβγαίνουν;;

Αποτέλεσμα εικόνας για κουιζ
Νο 1 

Ποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens τη δεκαετία του ’90 μετέφερε με χρηματαποστολές “μαύρα” σακούλια από τη Θεσσαλονίκη στον Ηλία Γεωργίου και στον Χρήστο Καραβέλα στα γραφεία στο Μαρούσι;;

Νο 2 

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος μπαινόβγαινε και εξακολουθεί να μπαινοβγαίνει στα γραφεία της Siemens «μασκαρεμένος» και τυγχάνει να είναι μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου;;
Ο οποίος είναι Νο 2 στη σχετική λίστα μαρτύρων;;
Όταν το Νο 1 στη λίστα είναι ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Γιάννης Παπαγιάννης!!
Και θα είναι πολύ ωφέλιμο για την εξέλιξη της δίκης να δούμε τι ακριβώς θα καταθέσουν οι δυο δημοσιογράφοι!!

Να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Ευάγγελος Σέκερης (μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά) θα είναι 13ος μάρτυρας. Έτσι, να δούμε για ποιους θα αποδειχθεί γρουσούζικός!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.