Τελευταίες αναρτήσεις

9 Φεβρουαρίου 2017

Αναφορά ντοκουμέντο Αξιωματικού Ιατρού φέρνει τα πάνω κάτω για την εμπλοκή των ΕΔ στα hot spots!

Δημοσιεύεται όπως κατατέθηκε η αναφορά του Αξιωματικού Ιατρού η οποία υπογραμμίζει και εκφράζει την αγωνία για ένα κράτος το οποίο θεσμικά κλυδωνίζεται από τις διαδικασίες των HOT-SPOTS..... 
 
Το γεγονός ότι η κρούση του κινδύνου είναι από υψηλόβαθμο Στρατιωτικό Ιατρό δεν μας αφήνει περιθώρια να την αγνοήσουμε καθώς εδώ διακυβεύονται εκτός από την ίδια την νομιμότητα και την ορθότητα της όποιας διαδικασίας της χώρας, η ίδια η υγεία των πολιτών.
 
Όπως προκύπτει από τα αναφερόμενα, το στρατιωτικό προσωπικό, με πλήθος οικογενειών από πίσω του, πηγαίνουν «στην μάχη» υποδοχής των αλλοδαπών εισερχομένων στην Χώρα χωρίς τους κατάλληλους εμβολιασμούς που θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν από τις χειρότερες ασθένειες που γνωρίζει σήμερα η επιστήμη, όπως πολιομυελίτιδα ανεμοβλογιά και κοκίτης.
 
Προκύπτει λοιπόν ότι ΔΕΝ έχουν τηρηθεί οι δόσεις των εμβολίων που θα θωρακίσουν έναν ανθρώπινο οργανισμό ώστε να μην νοσήσει αλλά και να μην καταστεί φορέας και «κολλήσει» και άλλους.
 
Προκύπτει ότι το Κράτος ΔΕΝ ήταν οργανωμένο ώστε να έχει εξασφαλίσει τον ικανό εκείνο αριθμό εμβολίων ώστε να μην μετρήσουμε κρούσματα από ασθένειες που στην Ευρώπη έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.
 
Προκύπτει ότι η δοσολογία των εμβολίων ΔΕΝ είναι ξεκάθαρη καθώς είναι ακόμα ένα «νεφέλωμα» που παραμένει [ηθελημένα;] άλυτο προκειμένου να προωθείται το στρατιωτικό προσωπικό στα Hot-Spot.
 
Προκύπτει ότι ο υψηλόβαθμος Αξιωματικός Στρατιωτικός Ιατρός προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ηγεσία του επικαλείται διεθνή ιατρικά fora τα οποία αγνοούν [ηθελημένα;]  οι «επιστήμονες» που υλοποιούν τα προγράμματα υποδοχής αλλοδαπών.
 
Προκύπτει ότι η «άγνοια» αυτή καθώς και το υφιστάμενο «δεν είδα δεν ξέρω»  όσον αφορά τα επιστημονικά  «πρέπει» των εμβολιασμών, μπορεί να οδηγήσει ακόμα, σύμφωνα με την επιστημονική προσέγγιση της Αναφοράς, σε μη αναστρέψιμες αναπηρίες ή ακόμα και σε θάνατο.
 
Προκύπτει όμως και κάτι άλλο. Ο αναφέρων Αξιωματικός Ιατρός φαίνεται ότι έχει την γνώση τόσο την διοικητική όσο και την Ιατρική να προστατεύσει τον εαυτό του από το να πάει «σαν πρόβατο στην σφαγή» ανεμβολίαστος ανάμεσα σε εν δυνάμει φορείς ασθενειών βαρέως τύπου που όταν προσβάλλουν άτομα προκαλούν βαρείες αναπηρίες έως και θάνατο.
 
Τι γίνεται όμως με το χαμηλόβαθμο προσωπικό [ήδη μητέρες και πατέρες] που δεν έχουν την ιατρική και διοικητική γνώση και επάρκεια ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους; Και σε αυτό ακριβώς, εύστοχα, αναφέρεται η Αναφορά του Ιατρού που φαίνεται να τιμά τον όρκο του και να εκφράζει την ανησυχία του για τους συνανθρώπους μας.
 
Να πούμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη Αναφορά που δέχθηκε η Διοίκηση του ΠΝ τέτοιου είδους και περιττό να σας πούμε πως αντιμετωπίζεται όποιος «σηκώνει κεφάλι» ανεξαρτήτως προϋφιστάμενης εσφαλμένης αποφάσεως . Αυτό ίσως που δεν προσμετράει η Διοίκηση και το λέμε εμείς από εδώ με τις καλύτερες προθέσεις, είναι ότι ΚΑΘΕ αναφορά που κατατίθεται ενώπιόν της στοιχειοθετεί τον δόλο των αρμοδίων οργάνων της και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πει κάποιος μετά «δεν ήξερα….εγώ έκανα ό,τι μου λέγανε….» και όπως είναι γνωστό αλλιώς τιμωρείσαι με δόλο και αλλιώς από αμέλεια.
 
Σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε καθώς τα «λάθη» της διοικήσεως δεν τα πληρώνει ο εκάστοτε Διοικών, αλλά όλοι οι πολίτες καθώς τα χρήματα των αποζημιώσεων που επιδικάζουν τα Δικαστήρια για τα παραπάνω λάθη «πάνε» στο Δημόσιο και οι Υπουργοί του οποίου δεν τα αποδίδουν στα όργανα παρόλο που προβλέπεται.
 
Η αναφορά του Αξιωματικού Ιατρού 
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.