Τελευταίες αναρτήσεις

16 Φεβρουαρίου 2017

ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοστατεί η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων
Μπουρλοτιέρης ο Νίκος Κοτζιάς

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ Τεντ Μάλοχ “πέταξε” βόμβες πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του, μεταφέροντας τις σκέψεις του και τις επιδιώξεις του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα!

Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ, αφού είναι ένα νόμισμα όχι απλώς σε πτώση αλλά το οποίο έχει ιδιαίτερο πρόβλημα διάλυσης!
Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να λάβει τη χρηματοδότηση από την ΕΕ!
Ισχυρίσθηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να συνεχίσει την ίδια τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί τα τελευταία έτη!

Το σατανικό σχέδιο της Μέρκελ και της ΝΤΠ!! 

Η Γερμανία με τους υποτελείς της των Βρυξελών, προσπαθεί να επισπεύσει τη διαδικασία εγκλωβισμού της Ελλάδος εντός της Γερμανικής Ευρώπης με τα νέα οικονομικά μέτρα που ζητάει και σύντομα θα τα επιβάλλει στο απολύτως προσκυνημένο και ολοκληρωτικά ελεγχόμενο πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας. Έτσι ώστε να κρατήσει υπό τον απόλυτο έλεγχό της την Ελλάδα και να δυσκολέψει όσο περισσότερο γίνεται το όποιο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα που θα εξυπηρετούσε τα Αμερικανικά συμφέροντα!!

Στην περίπτωση δε που χάσει τη “μάχη” επιρροής και ελέγχου της Ελλάδος, τότε θα προσπαθήσει ροκανίζοντας χρόνο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, να την παραδώσει στις ΗΠΑ με πολύ περισσότερα προβλήματα.

Μέσα σ΄ αυτόν τον στρατηγικό σχεδιασμό της Μαφίας του Βερολίνου και των Βρυξελλών εντάσσεται και η δημιουργία ή η πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με την Τουρκία.

Ή μιας ευρείας εσωτερικής ανωμαλίας που θα υποκινηθεί από τους διάσπαρτους μουσουλμανικούς θύλακες – μάζες ανά την Επικράτεια, για τις οποίες πολλές φορές έχουμε αναφερθεί και έχουμε δημοσιεύσει πως έχουν οργανωθεί και εξακολουθούν να οργανώνονται – σύμφωνα πάντα με την υψηλής διαβάθμισης και φερεγγυότητας πηγής μας – υπό του προστατευτικού καλύμματος των διαφόρων ΜΚΟ.

Μπουρλοτιέρης ο Νίκος Κοτζιάς!! 

Φαίνεται ότι η κίνηση του Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Νίκου Κοτζιά, να στείλει στον Εισαγγελέα 43 “ύποπτες” MKO, δείχνει πως είναι γνώστης αυτού του σατανικού σχεδίου, που δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική διαφθορά τους, αλλά έχει να κάνει και με την έκνομη δραστηριότητά τους εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδος μας!!

Άλλωστε, η Ρωσία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία και η Σερβία που ήδη έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα τέτοιων ΜΚΟ στις χώρες τους, πρωτίστως το έπραξαν για λόγους Εθνικής Ασφαλείας.

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι εάν ο Νίκος Κοτζιάς θα αντέξει τις πανταχόθεν φοβερές πιέσεις που δέχεται από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση!

Πάντως ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, έδειξε να αντέχει τέτοιου είδους πιέσεις, όπως αυτές για το άρον – άρον κλείσιμο του Κυπριακού προβλήματος που οι μειοδότες Τσίπρας και Αναστασιάδης ήθελαν να κλείσει όπως – όπως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2017, ημερομηνία που θα αναλάμβανε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Θα πρωτοστατήσουν σε ανωμαλία οι Αλβανοί!! 

Σύμφωνα με τις πηγές μας οι οποίες γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από το παρελθόν, πολλοί εργαζόμενοι Αλβανοί στην Ελλάδα – οι οποίοι δεν αφομοιώνονται όσα χρόνια και να ζήσουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, παρ΄ ότι οι περισσότεροι έχουν παρανόμως ελληνοποιηθεί – είναι οργανωμένοι από τις Μυστικές Αλβανικές Υπηρεσίες και όχι μόνο, για να αναλάβουν δράση την κατάλληλη ώρα!

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, για συντηρητική εκπαίδευσή τους που πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε στρατόπεδα της Βόρειας Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου!!

Έτσι, θα πρωτοστατήσουν στην δημιουργούμενη εσωτερική ανωμαλία!!

Να μη διευκολύνουμε τα σχέδια της Γερμανίας!! 

Η Γερμανία έχει ως επιτελικό σκοπό την αποδυνάμωση της Ελλάδος ή ακόμη και τον κατακερματισμό της προκειμένου να ανατρέψει το Status Quo της Ανατολικής Μεσογείου για να έχει οφέλη από την ΑΟΖ της Ελλάδος, των πετρελαίων και του φυσικού της αερίου και όχι μόνο!!

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή έχει τον πλήρη έλεγχο της Ελλάδος, αφού την έχει υπόδουλη στα Μνημόνια, έχει τον έλεγχο των αεροδρομίων, των τηλεπικοινωνιών κλπ!! Όλη αυτή η διαδικασία θα λάβει τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μέχρι τις γερμανικές εκλογές το αργότερο.

Για τους παραπάνω λόγους δεν πρέπει να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση που θα επιφέρει μεγαλύτερη δυστυχία στον ελληνικό λαό και θα διευκολύνει τα σχέδια του πορνείου του Βερολίνου και των Βρυξελλών!!

Όταν μάλιστα στις 15 Μαρτίου 2017 έχουμε εκλογές στην Ολλανδία, όπου το εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς έχει δημοσκοπικό προβάδισμα.

Όταν στις 23 Απριλίου και στις 7 Μαίου 2017 θα γίνουν οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, με διαφαινόμενη πρωτιά της Μαρίν Λεπέν.

Όταν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε δραστικές ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα!

Είναι λοιπόν απορίας άξιο, πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιθυμούν να κλείσει παντί τρόπω η αξιολόγηση, εκφράζοντας αυτή την επιθυμία τους το κάθε κόμμα με διαφορετική διατύπωση!!

Πρωτοστατεί η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων!! 

Πρόκειται για μια οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων που εδρεύει στο Φλένσμπουργκ (Flensburg) της Βορείου Γερμανίας και που διευθύνεται από το “Μακεδονολόγο” και ανθέλληνα ακαδημαϊκό Γερμανό Στέφαν Τρεμπστ. Ιδρύθηκε το 1996 και στο συμβούλιό του εκπροσωπείται και η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων. Και οι δυο οργανώσεις είναι κατευθυνόμενα όργανα του Γερμανικού ΥΠΕΞ, του ΥΠΕΣ και των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών με σκοπό την ανακάλυψη εθνογλωσσικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια.

Προπαγανδίζουν και στηρίζουν αυτονομιστικές και αποσχιστικές τάσεις για την αποσταθεροποίηση των Κρατών – Εθνών, για λογαριασμό της Νεοναζιστικής εξωτερικής πολιτικής και του Νεοναζιστικού κεφαλαίου, σε συνεργασία και με την Αμερικανική Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ιδρύματος Κλίντον – Ομπάμα και Σία για μια Ευρώπη των Περιφερειών!

Το εν λόγω Κέντρο, στην Ελλάδα διαθέτει το ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων) που αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες στη γλώσσα και την ταυτότητα μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα (Μακεδόνες, Μουσουλμάνοι τουρκικής εθνικής ταυτότητας, Βλάχοι κλπ)!

Το ΚΕΜΟ είναι υπό τον Δημήτρη Τρεμόπουλο και τον Παναγιώτη Δημητρά, οι οποίοι έχουν “ανακαλύψει” Τουρκική, Αλβανική, Μακεδονική και Βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα!

Αυτές οι κινήσεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων φέρεται να χρηματοδοτούνται από Ιδρύματα και ΜΚΟ του Σόρος!

Συμπερασματικά… 

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί η πηγή μας, μας ανέφερε ότι παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξύφανση και την υλοποίηση του σατανικού σχεδίου της Μέρκελ και της ΝΤΠ για το μέλλον της Ελλάδος!

Όπως μας είπε – η πηγή μας - πως υπάρχει αρχηγός Ελληνικού Κόμματος που είναι στέλεχος του ΚΕΜΟ που γρασάρει την ανθελληνική προπαγάνδα του Δ΄ Ράιχ και της ΝΤΠ!!

Που φυσικά δεν πιστέψαμε αυτό το σημείο αναφοράς της πηγής μας!!
Ή θα έπρεπε να το πιστέψουμε;;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.