10 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ «ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος 

Επειδή όπως έχουμε καταλάβει οι Έλληνες, εφαρμόζεται στην Ελλάδα εκ μέρους κάποιων εγκάθετων νεοταξιτών όπως ο Υπουργός Παιδείας κ.Γαβρόγλου, το δόγμα: «αποφασίζω και διατάζω» χωρίς να τους ενδιαφέρουν ούτε νόμοι ούτε τίποτα, πρέπει το παρόν να κοινοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση εντός και εκτός Ελλάδος, για να μάθουν και οι εκτός Ελλάδος Έλληνες, τι τραβάμε εμείς στην πατρίδα, μ’ όλους αυτούς τους ανθέλληνες που μας Κυβερνούν, με «αποφασίζω και διατάζω». 

Κοινοποιήθηκε εκτός από τις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες, στους κάτωθι: 

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:(φόρμα επικοινωνίας)
Στον πρόεδρο της Βουλής: president@parliament.gr
presidentsoffice@parliament.gr
Στην γενική γραμματεία της Κυβερνήσεως: gge@ggk.gr
Στον Υπουργό Δικαιοσύνης: (φόρμα επικοινωνίας)
Στον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών: info@dsa.gr
Στον αναίσχυντο υπουργό Παιδείας: minister@minedu.gov.gr
Στην Ακαδημία Αθηνών: info@academyofathens.gr
Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο: iaath.gr@gmail.com
Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας της Αθήνας: at:henes@dks.ru
Πρόεδρος Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου: gram@areiospagos.gr
Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την Unesco: unescogr@mfa.gr
Ελληνική Κοινότητα Βοστώνης: greekboston@worldwidegreeks.com
Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης: info@bostonlykeion.org
Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ωνάσης του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης: hellenic.studies@nyu.edu
Ελληνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Χάρβαρντ: harvardcollegehellenicsociety@gmail.com
Ελληνικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια HellenicCulturalSociety@gmail.com
Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος Νέας Υόρκης: info@hmsny.org
Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου: ninagatzoulis@yahoo.com
Παγκρητική Ένωση Αμερικής: evelivasakis@thettgroup.com
Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Φλώριδας: angelo@wzra48.com
Ελληνικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΗΠΑ: info@hellenicheartbeat.com
Ελληνική Κοινότητα Μητροπολιτικού Τορόντο, Καναδά: info@greekcommunity.org
Ελληνική Κοινότητα Βανκούβερ: admin@helleniccommunity.org
Ελληνική Ορθόδοξος Κοινότητα Λονδίνου και Περιχώρων «Αγία Τριάδα»: londongreekcom@bellnet.ca
Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας, Αυστραλία info@greekcommunity.com.au
Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Βόρειας Αυστραλίας: info@gocna.com.au
Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Ουαλίας: info@goc.com.au
Ένωση Θεσσαλονικέων Μελβούρνης: thessaloniki_association_au@langoo.com
Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Νότιας Αυστραλίας: malavazos.michael@saugov.sa.gov.au
Παλλακωνικός Σύλλογος Νότιας Αυστραλίας «ο Λεωνίδας»: laconians@hotmail.com
Ομοσπονδίες Ελληνικών Κοινοτήτων Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης: info@oek-germany.de
Ελληνική Διασπορά Γαλλίας: info@diaspora-grecque.com
Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Βερολίνου: info@griechische-kultur.de
Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου: info@helleniccentre.org
Μακεδονικός Σύλλογος Μεγάλης Βρετανίας: sec@macedonia.org.uk
Ελληνική Ιατρική Κοινότητα Μεγάλη Βρετανίας: secretary@hellenicmedicalsocietyuk.org
Πρόεδρος Ελληνο – Ιταλικού Συνδέσμου: alexandris@grecia.it
Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Μαριούπολης Ουκρανίας: pr@greeks.ua
Ελληνική Κοινότητα Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία: mail@pchela.ru
Russia Today: press@rttv.ru
Παγκρητική Ένωση Αμερικής: president@pancretan.org
secretary@pancretan.org
Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας: info@grekiskariksforbundet.se
 

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 

Κανείς δεν αντιλέγει πως υπάρχουν πολλά θέματα της κοινωνικής ζωής και της Δημοκρατίας, τα οποία δεν διδάσκονται στα παιδιά επαρκώς. Και κανείς δεν αντιλέγει επίσης, πως υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες άχρηστα και ανούσια θέματα που περισσότερο κουράζουν τα παιδιά παρά τα μορφώνουν, αλλά αυτά διδάσκονται. 

Η καθιέρωση της «Θεματικής Εβδομάδος Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης» στο Γυμνάσιο, θα μπορούσε να αποτελέσει ενα πολύ καλό «εργαλείο» στα χέρια ενός Υπουργού, που είναι αληθινός γνώστης των παιδιών, των Ελληνορθόδοξων αξιών και της σημασίας της εκπαίδευσης. 

Αλλά το ίδιο «εργαλείο» θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν «θανατηφόρο» ιό για τα παιδιά, στα χέρια ενός Ανθέλληνα και ανήθικου Υπουργού. Όπως ακριβώς είναι το μαχαίρι, που στα χέρια κάποιων γίνεται ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και στα χέρια άλλων γίνεται ένα θανατηφόρο όπλο. 

Στην σημερινή Ελλάδα της παρακμής, στις θέσεις των Υπουργών τοποθετούνται με κριτήρια τον Ανθελληνισμό, την ανηθικότητα την Αθεΐα και την διαστροφή. Έτσι το καλύτερο «εργαλείο», μετατρέπεται στα χέρια τους σε ένα «φονικό όπλο». 

Όσο όμως υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται, θα υποχρεώνονται όλοι, ειδικά όταν πρόκειται για τα ανήλικα παιδιά μας, θέλουν δεν θέλουν, να ενεργούν σύμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ του κράτους. 

Και επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όλο το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας ορίζεται ως ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, είναι υποχρεωμένος ο κάθε ανθέλληνας Υπουργός, του αρέσει δεν του αρέσει, να ενεργεί σύμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ που αυτοί καθορίζουν όλο το πλαίσιο και τον ΣΚΟΠΟ της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ εκπαίδευσης. 

Και προς γνώση του ανθέλληνα Υπουργού και όλων των υποστηρικτών του, ο ΝΟΜΟΣ λέει τα εξής: 

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ν.1566/85 – ΦΕΚ 167/1985
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Άρθρο 1
Σκοπός – Γλώσσα
1. Σκοπός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι να………υποβοηθεί τους μαθητές:
α) Να γίνονται ελεύθεροι, υπεύθυνοι, δημοκρατικοί πολίτες, να υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τη δημοκρατία, να εμπνέονται από αγάπη προς τον άνθρωπο, τη ζωή και τη φύση και να διακατέχονται από πίστη προς την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης.
Η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνείδησης είναι απαραβίαστη.

Το θέμα λοιπόν των «έμφυλων ταυτοτήτων» των “gay” και των “transsexual”, που έχει επιλέξει ο Υπουργός κ. Γαβρόγλου για μάθημα στο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ σχολείο, δεν σχετίζεται με την αγάπη για την φύση και να μην το μπερδεύει, διότι αυτό είναι κάτι ΑΝΩΜΑΛΟ και ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ. Γι’ αυτό και αντίκειται και στα στοιχεία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Παράδοσης. Σε περίπτωση δέ που διδαχτεί «υποχρεωτικά» όπως λέει ο Υπουργός, τότε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ η Θρησκευτική συνείδηση των παιδιών. 

Κύριε Υπουργέ. Ο προηγούμενος από σας έδειχνε πλαστό πτυχίο.!!!! Εσείς κύριε Υπουργέ ξέρετε να διαβάζετε, ή τα χρόνια σας στα θρανία είναι σαν του …….. ΖΗΚΟΥ;;;;; αν ξέρετε, διαβάστε παρακαλώ τον ΝΟΜΟ.!!! 

Ελπίζω κάποιος εκεί μέσα, σ’ αυτην την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» δυσωδία που μας «κατσικώθηκε» ως Κυβέρνηση, να καταλάβει ότι αυτός που βάλανε για «Υπουργό παιδείας», είναι εντελώς «σαλταρισμένος» και έχει ΞΕΦΥΓΕΙ. 

Νόμιζα πως με τον Φίλη τα είχα δεί όλα και έλεγα πως δεν μπορεί να υπάρχει χειρότερος.
Ρε «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΔΥΣΩΔΙΑ με τις «εφεδρείες» σας, που θα τελειώσει αυτός ο «πάτος»;;;;;
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.!!! Ρεζίλι διεθνώς γίνατε.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.!!!  

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος  

πηγή



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Η Αναστασία Κότσιρα αρμόδια για το θέμα των θεματικών εβδομάδων στο Υπουργείο Παιδείας εξηγεί ( ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: http://noys.gr/ntokoymento.mp3 ) εκ μέρους του Ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής (ΙΕΠ) τον τρόπο με τον οποίο θα ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ οι «έκφυλες ταυτότητες» στα παιδιά μας μέσω περίεργων ΜΚΟ και απορρήτου τερατωδώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ «εκπαιδευτικού» υλικού.
Ηχογραφήθηκε από πατέρα που την στρίμωξε τηλεφωνικά και την έκανε να τα ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ!!! Ακούστε μέχρι το τέλος! Η απόλυτη αλητεία από μεριάς των υπευθύνων του Υπ.Παιδείας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «Αντιγόνη» που φαίνεται να έχει πάρει την εργολαβία εκμαυλισμού των παιδιών μας διαβάστε στην ιστοσελίδα του «Παιδαγωγού» http://opaidagogos.blogspot.com.es/2017/05/blog-post_14.html

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.