Τελευταίες αναρτήσεις

2 Φεβρουαρίου 2017

Ευρωπαϊκή λυκοφιλία

Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, οι σύμμαχοι και οι εταίροι. Οι Ελληνες περνούν δύσκολα, η Ελλάδα δοκιμάζεται διαρκώς από εξωτερικές απειλές και εσωτερικές δυσχέρειες, και οι «εταίροι» μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα: τα λεφτά. Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θυμίζει και τόσο έναν συνασπισμό κρατών, αλλά μια κυνηγετική λέσχη με θηράματα τους οικονομικά αδυνάμους και τρόπαια τα χρήματα. 

Οι «σύμμαχοί» μας θέλουν να πάρουν όσο περισσότερα γίνεται από εμάς, να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την κυριαρχία επί του... προτεκτοράτου, να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας και να ραπίσουν το έθνος μας εκδικούμενοι την τωρινή δυσπραγία του και την παρελθούσα δόξα και αίγλη του. Αφού το παρελθόν δεν κατακτάται, οι «φίλοι» μας στην Ε.Ε. κουρσεύουν το σήμερα όσο πιο επιδεικτικά μπορούν. 

Τα παραδείγματα για τα προαναφερθέντα είναι πάμπολλα. Ο Αντόνιο Ταγιάνι, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς και τους χαρακτήρισε απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου! Στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά οι εντυπώσεις έμειναν. 

Στα ελληνοτουρκικά, οι Ευρωπαίοι, που μας κουνούν διαρκώς το δάχτυλο κάνοντας υποδείξεις για τα πάντα, «λησμονούν» να πάρουν τη θέση της χώρας μας, η οποία προσπαθεί να ανασχέσει την τουρκική επιθετικότητα αγοράζοντας -κατά κύριο λόγο- οπλικά συστήματα από τις βιομηχανίες της γηραιάς ηπείρου. 

Οι προκλήσεις των Τούρκων στα Ιμια έμειναν αναπάντητες από τους επικεφαλής του υδροκέφαλου δεινοσαύρου της Ε.Ε. Αν ήταν όντως εταίροι και αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., τότε θα είχαν καταδικάσει άμεσα κάθε απόπειρα διεκδίκησης ελληνικών εδαφών από τη γειτονική χώρα και θα της έστελναν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας των ενεργειών της. 

Επιπλέον, θα ειδοποιούσαν την Τουρκία για τις κυρώσεις που συνεπάγεται η εκβιαστική και μαφιόζικη στάση της στο Μεταναστευτικό. Αντί, όμως, να κάνουν όλα τα δέοντα, συναγωνίζονται τους Τούρκους στο ποιος θα εκβιάσει αποτελεσματικότερα την Ελλάδα. Επειδή, όμως, ο καιρός πάντα έχει γυρίσματα, καλό είναι άπαντες να επανεξετάσουν τη στάση τους, διότι η Ελλάδα μπορεί να τους εκπλήξει! 

ΔημοκρατίαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.