Τελευταίες αναρτήσεις

22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

Αθεόφοβοι και προπαγανδιστές

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Προχθές στον τηλεοπτικό δίαυλο ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε μετά από πολύ καιρό ο κ. Θάνος Βερέμης, πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Του Εθνο-μηδενιστικού Ιδρύματος, του οποίου ο ρόλος είναι εξόχως σκοτεινός και ύποπτος, αφού μετέχει ανελλιπώς σε όλες τις “σκοτεινές” συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Από τη στιγμή που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και ποτέ δεν δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Συνεδριών τους. Στις οποίες Συνεδρίες μετέχουν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες του Πλανήτη, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κλπ. Και εν κρυπτώ αποφασίζουν για την τύχη των λαών της γης.

Ο κ. Θάνος Βερέμης μετείχε της Συνεδρίας της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ των Αθηνών το 1993. Ο κ. Θάνος Βερέμης είναι ιδρυτικό στέλεχος του Διεθνιστικού πολιτικού κόμματος του νεοφιλελεύθερου Στέφανου Μάνου, “Δράση”.

Ο κ. Θάνος Βερέμης το 2008 ήταν ο συνεργάτης του ντοκιμαντέρ “Εμείς οι Έλληνες” και “Μεγάλοι Έλληνες” που παρουσίασε – ποιος άλλος – ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΙ. Το 2011 επανέρχεται “δριμύτερος” με το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ “1821”.

Όλα τα παραπάνω έσφυζαν από παραπληροφόρηση και ένα απύθμενο μίσος κατά των Ελλήνων και της ιστορικής πραγματικότητας που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, όχι μόνο από την Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και από όλη την ελληνική κοινωνία!!

Ο “προπαγανδιστής” Νίκος Δήμου… 

Το Μάρτιο του 2014 ένας άλλος Διεθνιστής, στέλεχος του επίσης Διεθνιστικού κόμματος “Ποτάμι” με άρθρο του που δημοσιεύθηκε, έριξε χολή κατά του Ιερού Κλήρου της Εκκλησίας μας για τη μη συμμετοχή του στον απελευθερωτικό αγώνα του Έθνους το 1821.
Μεταξύ των άλλων έγραφε στο άρθρο του: “Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο”.

Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στην Εκκλησία, αλλά έκανε λόγο για θηριωδία των Ελλήνων κατά των Τούρκων και εξέφραζε την άποψη πως εάν σήμερα έβγαινε ένα βιβλίο που θα έγραφε τα “πραγματικά” συμβάντα του 1821 θα καιγότανε στην πυρά και όποιος καθηγητής το δίδασκε θα έχανε τη δουλειά του!

Για όλες τις παραπάνω αισχρές, επικίνδυνες, σκοτεινές και ανιστόρητες αναφορές του Διεθνιστή Νίκου Δήμου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας, είχε εκδώσει καταπελτώδη ανακοίνωση όπου τον χαρακτήριζε ως προπαγανδιστή ξεπερασμένων ιδεολογιών!!

Ο “αθεόφοβος” Νίκος Δήμου… 

Όμως τον Απρίλιο του 2014, ο Νίκος Δήμου ξαναχτύπησε, με τις ακραίες και ύποπτες απόψεις του για το Άγιον Φως!
Οι οποίες “έβγαλαν” από τα ρούχα του τον Μέγα Ιεράρχη της Πίστεώς μας, Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο:
“Ξεπρόβαλε και πάλι ο αθεόφοβος, για να προσβάλει την Αγία Ορθοδοξία μας!

Πρόκειται για το ανθρωπάκι, το δημοσιογράφο – στρεβλωτή και διαστρεβλωτή της αλήθειας δημοσιογράφο Νίκο Δήμου! Είπε ο αθεόφοβος, ότι το Άγιο Φως, το οποίο πηγάζει θαυματουργικά από τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μας, είναι μύθος, η δε ευλαβική αποδοχή του εκ μέρους των ευσεβών χριστιανών, συνιστά ειδωλολατρία!

“Έτσι έβγαλε αυτό, που έκρυβε μέσα του, δηλαδή την σαπίλα της ψυχής του, την ασέβεια προς τον Θεό! Και αυτό είναι φυσικό! Ο καθένας μας, της ευκαιρίας δοθείσης, βγάζει αυτό, που έχει μέσα του! Έτσι, λοιπόν, ο σκύλος γαυγίζει!

Ο γάιδαρος γκαρίζει! Ο βάτραχος κράζει κοάξ - κοάξ! Και ο άθεος βγάζει προς τα έξω τη σαπίλα της ψυχής του! Εάν υπήρχε στιβαρά εκκλησιαστική Διοίκηση, τότε θα είχε εκδώσει ΑΦΟΡΙΣΜΟ για το ασεβέστατο αυτό ανθρωπάκι.

Αφού όμως αυτό δεν έγινε, εμείς παρακαλούμε τον Θεό να σαπίσει το στόμα του! Συγχωρήστε με, Αδελφοί και Πατέρες!
Υποχρεούμεθα να είμεθα ευγενείς προς την αυτού μεγαλειότητα, τον άνθρωπο, όχι όμως και προς τά ανθρωπάκια!

Όποιον υβρίζει τον γονιό μου, τον συγχωρώ! Αντιθέτως, όποιον υβρίζει τον Ουράνιο Πατέρα μου, τον Σωτήρα και Λυτρωτή μου, τον Χριστό, θα τον κατασπαράξω”!!

Σύλλογος Ορθολογικής Σκέψης (Σ.Ο.Σ)!! 

Θα μου πείτε γιατί τα θυμήθηκα όλα τα παραπάνω, γι΄ αυτούς τους Εθνομηδενιστές και τους Αντίχριστους!

Γιατί περιήλθε στη γνώση μου όσα παρακάτω μας μετέφερε πηγή μας συνήθους αξιοπιστίας, που καταδεικνύει πως κινούνται αυτοί οι Εθνοπροδότες!

Οι οποίοι δημιούργησαν ένα “Σύλλογο Ορθολογικής Σκέψης” με αρχικό σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδος επιστημόνων, που θα δύναται να αντιμετωπίζει και να εξουδετερώνει με “επιστημονικά” επιχειρήματα και ορθολογική σκέψη τους διάφορους αγύρτες ψυχοθεραπευτές, μέντιουμ, αστρολόγους κλπ. προκειμένου να προστατεύει τους πολίτες από τις απάτες τους!

Στη συνέχεια όμως στο Σύλλογο παρεισφρήσανε άτομα που είχαν σκοπό μέσω του Συλλόγου αυτού, να καταφερθούν εναντίον της Ορθοδοξίας, να την πολεμήσουν ανηλεώς, αλλά και να δηλητηριάσουν τις σχέσεις που έχει το κράτος με την Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς και τη σχέση των πολιτών με την Εκκλησία!

Εκ των κύριων εκφραστών του Συλλόγου ο κ. Νίκος Δήμου!! 

Κύριοι εκφραστές αυτών των σκοπών ήταν ο συγγραφέας φιλοσοφίας Νίκος Δήμου και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θεοδώρου!

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια ψήφισης του καταστατικού επισήμαναν ότι κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι να διαρραγούν οι σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους!

Σύμφωνα πάντα με την αξιόπιστη πηγή μας, ο κ. Θεοδώρου ανέφερε κατά τη συζήτηση συνειδητά: “Σκεφτείτε ότι το κράτος πληρώνει ακόμα τους Παπάδες”.

Ο κ. Δήμου είπε ότι: “πρέπει να αποκόψουμε την Εκκλησία από την Παιδεία με κάθε τρόπο”!!

Παριστάμενο μέλος του Συλλόγου υποστήριξε ότι: “Πρέπει επιτέλους να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα Σχολεία και η ύλη των βιβλίων των Θρησκευτικών, να μην γράφεται από Θεολόγους, αλλά στην ύλη πρέπει να αναφέρονται όλες οι Θρησκείες του κόσμου και ο καθένας να επιλέγει όποια θέλει”!
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν εν έτει 2003!

Μετά λοιπόν από 14 συναπτά έτη, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι να έχουν πραγματοποιηθεί κάποια από αυτά και άλλα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη;;

Και η Σαηεντολογία στον εν λόγω Σύλλογο!!

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της σύνταξης του καταστατικού του “Συλλόγου Ορθολογικής Σκέψης”, παρέστη γυναίκα μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, στην οποία (τότε) Εκκλησία της Σαηεντολογίας συνήγορος ήταν ο κ. Αθανάσιος Θεοδώρου. Η δε έδρα του Συλλόγου βρισκόταν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου στεγαζόταν τότε και το δικηγορικό γραφείο του κ. Θεοδώρου!

Έτσι αυτός ο Σύλλογος με τους Πανεπιστημιακούς, τους δημοσιογράφους και λοιπούς, θα ήταν το ορμητήριο της μετωπικής σύγκρουσης με την Εκκλησία της Ελλάδος!

Σημειώστε ότι ο κ. Θεοδώρου είχε τοποθετηθεί από τη ΝΔ και τον κ. Παπαληγούρα ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και εκείνη την εποχή σε τηλεοπτική εκπομπή είχε τοποθετηθεί υπέρ της Σαηεντολογίας, όπως επίσης καυτηρίασε τους επικριτές της!

Ένα υπουργείο που αποτελεί προνομιακό χώρο για πολλά πολιτικά πρόσωπα (Βενιζέλος, Σταθόπουλος κλπ) της προώθησης της Σαηεντολογίας και των αρχών της!

Θυμηθείτε πως ο κ. Σταθόπουλος ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σημίτη πρωτοστάτησε στην απάλειψη του Θρησκεύματος από τις Ταυτότητες των Ελλήνων!!

Σχετική εικόναShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.