Τελευταίες αναρτήσεις

12 Φεβρουαρίου 2017

Ενάντια στην ισότητα των δούλων

Γράφει ο Νίκος Λυγερός  

Αν δεν υπάρχει το πλαίσιο του Χρόνου, το πεδίο της Ανθρωπότητας, το πεδίο δράσης της ελευθερίας και το πεδίο μάχης των διεκδικήσεων, η ισότητα είναι μια βαρβαρότητα, διότι πρόκειται για μια ισότητα δούλων. Έτσι, όλα τα αυταρχικά καθεστώτα προωθούν την ισότητα και ποτέ την ελευθερία. Διότι η ισότητα σ’ ένα σύστημα που έχει τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων είναι απλώς εργαλείο των κτηνών για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα, η ναζιστική Γερμανία, η Σοβιετική Ένωση, η κομμουνιστική Κίνα, η αυταρχική Βόρεια Κορέα, προωθούν την απόλυτη ισότητα και την εφαρμόζουν και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα στρατόπεδα εξολόθρευσης.

Σε πιο βαθύ επίπεδο, η ισότητα των δούλων είναι εργαλείο εξόντωσης και στο πλαίσιο των γενοκτονιών. Κάθε φορά, λοιπόν, που βλέπεις μια κυβέρνηση που προωθεί αποκλειστικά την ισότητα, να ξέρεις ότι ήδη πληροί ένα χαρακτηριστικό του απολυταρχισμού. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τη δεξιά ή την αριστερά, αλλά τις δύο όταν είναι ακραίες. Και πρέπει να τις πολεμούμε και τις δύο ως πράξη βαρβαρότητας. Και οι κυβερνήσεις που προωθούν την αλλαγή εξαφανίζοντας τις διαφορές που αποτελούν πλούτο για την Ανθρωπότητα και προωθώντας την ισότητα ετοιμάζουν ένα επίπεδο ακόμα χειρότερο που σε περίπτωση επιτυχίας ονομάζεται γενοκτονία.

Έτσι το να είμαστε ενάντια στην ισότητα των δούλων δεν είναι μόνο χρέος, αλλά καθήκον, διότι είναι έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας αν το αφήσουμε να γίνει και το υλοποιήσει η βαρβαρότητα. Έτσι να ξέρεις ότι τα κόμματα που προτιμούν την ισότητα σε σχέση με την ελευθερία είναι πάντα έτοιμα να ισοπεδώσουν τα πάντα, αν πάρουν την εξουσία και στην συνέχεια κυβερνήσουν, θεωρώντας ότι ολόκληρος ο λαός είναι το κόμμα τους. Κι αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να μπουν σ’ αυτό το μοναδικό καλούπι, θα εξολοθρευτούν αν δεν μπορούν να διορθωθούν από το σύστημα.

Όσοι, λοιπόν, το αντιλαμβάνονται εγκαίρως πρέπει να το πολεμήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται διότι μεγαλώνει αλλιώς και καταπατά όλο και περισσότερους ανθρώπους. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ισότητα των δούλων είναι ένα κριτήριο για τον εντοπισμό στοιχείων βαρβαρότητας. Διότι η απόλυτη ισότητα οδηγεί στον μηδενισμό των εννοιών και στην συνέχεια στην ταύτιση. Δηλαδή μετατρέπει την Ανθρωπότητα και την εκφυλίζει σ’ ένα σύνολο ίδιων. Καμιά διαφορά, όλοι ίσοι, όλοι ίδιοι, όλοι σκλάβοι.

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής ΓεωστρατηγικήςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.