Τελευταίες αναρτήσεις

2 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκος… “κόκορας” εκ Σμύρνης, ανέλαβε να μας διασκεδάσει

Τα κοντέρ της ισλαμικής τουρκικής ηλιθιότητας, για μην πούμε τίποτα βαρύτερο, τίναξε στον αέρα ο Χουσεΐν Κοτζαμπιγίκ, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που εκλέγεται στη Σμύρνη και είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας, ο οποίος αποφάσισε να ξεσαλώσει – ανέξοδα – στο Twitter! 

«Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Καρντάκ [Ίμια], αλλά επειδή ο αρχηγός του Ναυτικού φοβήθηκε, δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996… Προειδοποιώ την Ελλάδα. Γλιτώσατε το 1996 εξαιτίας της δειλίας ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε». 

Πρόκειται ασφαλώς για αντίδραση σε όσα έγινα σήμερα επειδή «τόλμησε» ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας να αποτίσει φόρο τιμής στα τρία παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα στην κρίση εκείνη, με τους Τούρκους να πραγματοποιούν με τα μαχητικά τους δεκάδες παραβιάσεις και υπερπτήσεις. 

Κανονικά, δεν αξίζει καν απάντηση στο τουρκικό «κοκοράκι» που παρότι μέλος της επιτροπής για την άμυνα στο Κοινοβούλιό του θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα, εκτός κι αν τους έχουν ταράξει στο σανό, διότι αν δεν κατανάλωναν τέτοια τροφή, ίσως δεν θα επικρατούσε τέτοια κατάσταση σήμερα στην Τουρκία. 

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τον αλαζόνα πολιτικό στην Τουρκία (οι λαοί έχουν τους πολιτικούς που τους αξίζουν, δυστυχώς ισχύει και για μας αυτό), να πληροφορηθεί λίγο καλύτερα για την τακτική κατάσταση στην περιοχή κατά την κρίση. Διότι αν ασκήθηκε έντονη κριτική στην ελληνική πλευρά, είναι για ποιον λόγο δεν αξιοποίησε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα που είχε εξασφαλίσει, για να μην μιλά με αυτό τον τρόπο ο Σμυρνιός «κόκορας». 

Να είναι σίγουρος ο λεβέντης του Ερντογάν, ότι ο ναύαρχός του έκανε πολύ καλά τη δουλειά του εκείνο το βράδυ και ήξερε πολύ καλά για ποιον λόγο δεν συζητούσε να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, αν και παρά τον παρορμητικό της χαρακτήρα και την πολιτική της στόχευση, αμφιβάλουμε εάν η Τσιλέρ είχε δώσει τέτοιες εντολές. Άλλωστε, τότε ήταν άλλες εποχές, άλλοι έκαναν πραγματικό κουμάντο. 

Παρά το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Τουρκία θα δοκιμάσει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις εάν θεωρήσει ότι το στρατιωτικό εργαλείο προσφέρεται για τα πολιτικά παιχνίδια του μοιραίου πολιτικού που βρίσκεται στο «τιμόνι» της. Ίσως ο κυρ-βουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι οι έννοιες της νίκης και της ήττας είναι πολύ σχετικές. Αυτές είναι όμως έννοιες τις οποίες συζητάς με νουνεχείς, όχι με καταφανώς μειωμένου καταλογισμού.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.