Τελευταίες αναρτήσεις

17 Φεβρουαρίου 2017

Ελλάδα «σήκω να μαζέψεις τα ΔΑΚΡΥΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ»

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιος τίτλος άρθρου αν κάποτε κάποιος δεν άκουγε τούτο ευκρινώς από τα αδιάψευστα χείλη της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και  Μητροπαρθένου Μαριάμ; 

Τι είναι άραγε ο δικός μας πόνος έμπροσθεν του παγκόσμιου πόνου ΤΗΣ για τα μαύρα χάλια της αμετανοησίας μιας ανθρώπινης γενιάς που παρεξέκλινε όχι μόνο από τον πνευματικό νόμο αλλά και από αυτόν τον φυσικόν τοιούτον των ζώων; 
ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΝ σημείον τα ΔΑΚΡΥΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. 

Ναι, καλεί η ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ την Ορθόδοξη Ελλάδα  να μαζέψει και να σπογγίσει   τα δάκρυα ΤΗΣ που χύνει για όλη την ανθρωπότητα ετούτες τις στιγμές που το δαιμονικό βουητό αποκορυφώνεται. 

Ναι, η ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ και η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ενώπιον του θρόνου Του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ  κάνει τις γονυκλισίες που έπρεπε να κάνουμε εμείς για να μετριαστεί η ΟΡΓΗ του ΠΡΟΣΩΠΟΥ του ΥΙΟΥ ΤΗΣ. 

Ναι, είναι η Μητέρα που αγαπάει τα παιδιά της γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτά δεν την νοιάζονται καθόλου. 

Είναι άσκοπα τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας, άσκοπες οι Μυροβλησίες και τα Θεοσημεία των Εικόνων Της; 

Άσκοπες οι Εμφανίσεις Της, οι Νουθεσίες Της και τα θαυμαστά ΘΑΥΜΑΤΑ της; 
ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ 

«σήκω να μαζέψεις τα ΔΑΚΡΥΑ μου»
Σε προστάζει η ΠΑΝΑΓΙΑ και το έδαφος φεύγει κάτω από τα πόδια σου. 
Μα τέτοιο χάλι έχω και δεν το κατάλαβα, αναρωτιέσαι. 
Να κάνω ο ελεεινός την ΜΗΤΕΡΑ του ΘΕΟΥ να κλαίει για μένα. 
Και όμως ΑΥΤΗ σε καλεί την Ύστατη Στιγμή για να σε  σώσει, ψηλαφώντας  ο άθλιος  τον ΑΓΙΑΣΜΟ των δακρύων ΤΗΣ. 

Νομοθετήθηκε και διδάσκεται η διαστροφή. 
Δεν έσβησαν μόνο οι επτά λυχνίες των Εκκλησιών της Μικράς Ασίας αλλά και  όλων των κατά τόπους  Εκκλησιών σήμερα. 
Οι Αρχάγγελοι σήκωσαν τις τρομακτικές σάλπιγγες τους και γυρίζουν γύρω-γύρω  τον πλανήτη προσπαθώντας να περιμαζώξουν τον Λωτ και τους οικείους του πριν κατέβει το Πυρηνικό Πυρ. 

Λες και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ επέτρεψε τέτοια συγκέντρωση τακτικών -πυρηνικών στρατηγικών όπλων πάνω στη γη γιατί  προγνώριζε και σίγουρα έβλεπε την διεστραμμένη αμετανοησία και  αγνωσία μας περί του ΑΓΑΘΟΥ.  

Γιατί αδελφοί Ποιμενάρχες, εκκλησιαστικοί και λαϊκοί σιωπούμε με εκκωφαντική αδιαφορία;  
Γιατί με τις πράξεις μας επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε τον Ιούδα;  
Η υποστατική αμαρτία των καιρών μας έδωσε καρπούς βλασφημίας προς τον Ουρανό και ο Ουρανός είναι έτοιμος να απαντήσει. 

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ανθρωπότητας πριν ηχήσουν οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ακούγεται η Θεομητορική Φωνή  
Ελλάδα «σήκω να μαζέψεις τα ΔΑΚΡΥΑ μου » 
ΑΛΛΑ και στον καθένα μας προσωπικά
Με σκοπό να διακοπεί ο αφανιστικός όλεθρος και να μετριαστεί το επερχόμενο κακό. 
Όσοι περισσότεροι δια της έμπρακτης μετανοίας  και ομολογίας μας προσέλθουμε για να μαζέψουμε τα Αγιαστικά και Χαριτόβρυτα  δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας τόσο το καλύτερο για να αποτραπεί η καθολική φωτιά. 

Σε λίγο μπορεί να μην έχουμε άνετη και άμεση  διαδικτυακή επικοινωνία αλλά θα κοινωνούμε και θα επικοινωνούμε ψηλαφώντας αυτά τα ΔΑΚΡΥΑ που θα τα σμίγουμε με τα δικά μας. 

Στο Παλαιομονάστηρο που λέγεται ΕΛΛΑΣ έμειναν μόνο ερείπια και συντρίμμια, ούτε καλογέροι απέμειναν, ούτε ηγούμενος. 

Το κανδήλι του το ανάβει η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ που είναι και θα παραμείνει μέχρι τέλους ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ του. 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.