11 Φεβρουαρίου 2017

Κραυγή απόγνωσης Σουηδού αστυνομικού για τους βιασμούς που αποκρύπτονται (με εντολή της Νέας Τάξης)

Kαι η Άλλη Οψη της Σουηδίας

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Σε εφημερίδα των Αθηνών και σε ιστοσελίδες δημοσιεύθηκε προ ημερών άρθρο ΄Ελληνα επιχειρηματία, πρόσφατα εγκατεστημένου στη Σουηδία, ο οποίος, υπό το κράτος του ψυχολογικού συγκλονισμού εκ της αλλαγής του κοινωνικού/πολιτιστικού τοπίου, θέλησε να μεταφέρει στη γενέτειρα την εικόνα που τον γοήτευσε, προφανώς ως μέτρο σύγκρισης και ίσως ως στόχο εθνικής άμιλλας…

Στη χθεσινή έκδοση του πανεποπτικού αμερικανικού οικονομικού δελτίου Zero Hedge, o γράφων συνάντησε μιαν εικόνα πολύ διαφορετική,( την οποία συχνά συναντά και σε εκθέσεις του ειδικευόμενου Ινστιτούτου Gatestone), που κρίνει ωφέλιμο να αντιπαραθέσει στις εντυπώσεις εκ του πρώτου αναγνώσματος, αφ’ ενός για λόγους αποκατάστασης κάποιας ισορροπίας και αφ’ ετέρου για ν’ αποτρέψει πιθανό ομαδικό κύμα μετανάστευσης, σε μια χώρα με ούτως ή άλλως αφιλόξενο καιρικό κλίμα.

Είναι εύγλωττη και η εισαγωγή στην είδηση:
«Ενας αξιωματικός της σουηδικής αστυνομίας πρόσφερε πρόσφατα κάπως περισσότερη αλήθεια από όση έχει συνηθίσει ο κόσμος, όταν ανέβασε στο Face book μια κραυγή αγανάκτησης για τα εγκλήματα μεταναστών που δυναστεύουν την περιοχή αρμοδιότητος του και την χώρα του.»

Την καταγγελία στο Φέϊσμπουκ υπογράφει ο Πήτερ Σπρίνγκαρε, ανώτερος ερευνητής στο τμήμα σοβαρών εγκλημάτων, του Αστυνομικού Διαμερίσματος Örebro, με 47ετή υπηρεσία.

Ιδού τι έγραψε:

«Peter Springare, February 3 at 2,18 pm Orebro Sweden

Είμαι τόσο εξοντωτικά κουρασμένος. Ότι θα γράψω εδώ κάτω δεν είναι πολιτικά ορθό. Ότι θα κάνω γνωστό σε σας, φορολογούμενοι, είναι απαγορευμένο να λέγεται από εμάς τους κρατικούς υπαλλήλους. Αυτό οδηγεί σε τέρμα της σταδιοδρομίας και του μισθού. Μ’ όλο που είναι η αλήθεια. Αλλά δεν με νοιάζει για όλα αυτά, φεύγω σύντομα στη σύνταξη μετά από 47 χρόνια σ’ αυτή την υπηρεσία. Θα εξηγώ από τώρα και κάθε εβδομάδα, με λεπτομέρειες, τι έχω να κάνω ως ερευνητής εν υπηρεσία στην αστυνομία του Ορέμπρο. Και δεν θα είναι το πρέπον, κατά τη γνώμη των άλλων αριστερής αντίληψης εγκληματολόγων στη γενική συζήτηση.

Οι συνταξιούχοι μας είναι στα γόνατα, το σχολείο έχει τα χάλια του, η ιατρική περίθαλψη είναι μια κόλαση, η αστυνομία έχει πλήρη απόγνωση. κλπ, κλπ. ΄Ολοι ξέρουμε γιατί, αλλά κανείς δεν τολμά ή δεν θέλει να κατονομάσει τον λόγο, επειδή η Σουηδία έζησε καταναλώνοντας τον μύθο της τέλειας κοινωνίας των σεμνοτύφων, που διαθέτουν απεριόριστα μέσα να καταλαμβάνουν το προσκήνιο, όταν πρόκειται να είναι η μόνη πολιτικά ορθή επιλογή σ΄ένα δυσλειτουργικό κόσμο.

Νά-μαστε, λοιπόν. Ιδού τι χειρίστηκα αυτή τη βδομάδα, Δευτέρα-Παρασκευή: Βιασμός, βιασμός, ληστεία, βαρεία σωματική βλάβη, βιασμός-βιαιοπραγία και βιασμός, ληστεία, εκβιασμός, σωματική επίθεση, βία κατά αστυνομικού, απειλές κατά αστυνομικού, χρήση ναρκωτικών, έγκλημα περί τα ναρκωτικά, έγκλημα, κακούργημα, απόπειρα φόνου, βιασμός ξανά, ληστεία ξανά και βιαιοπραγίες.

Φερόμενοι δράστες: Αλή Μωχαμέτ, Μαχμούτ, Μωχαμέτ, Μωχαμέτ Αλή, και πάλι, και πάλι, Κρίστοφερ… -ναι, είναι αλήθεια, ένα σουηδικό όνομα για αδίκημα με ναρκωτικά- Μωχαμέτ, Μαχμούτ Αλή, ξανά και ξανά…

Χώρες εκπροσωπούμενες στα εγκλήματα: Ιράκ, Ιράκ, Τουρκία, Συρία, Αφγανιστάν,
Σομαλία, Συρία πάλι, άγνωστη χώρα, άγνωστη, Σουηδία. Για τους μισούς των κατηγορουμένων δεν έχουμε βεβαιότητα ως προς τη χώρα καταγωγής επειδή δεν έχουν νόμιμα στοιχεία ταυτότητος. Πράγμα που συνήθως σημαίνει ότι ψεύδονται για την εθνικότητα και την ταυτότητά τους.

Και μιλάμε εδώ μόνο για τον Δήμο του Ορέμπρο. Και τα εγκλήματα αυτά καταλαμβάνουν τα 100% του υπηρεσιακού δελτίου μας.
Ετσι είναι τα πράγματα εδώ και είναι συνέχεια έτσι στα τελευταία 10-15 χρόνια.
Τα ξαναλέμε την ερχόμενη Παρασκευή, με τον απολογισμό της ερχόμενης εβδομάδας.»

Δεν μας προκαλεί έκπληξη – σημειώνει το Zero Hedge- το γεγονός ότι το ξέσπασμα του Σπρίνγκαρε, προκάλεσε άμεση εθνική καταιγίδα, με θαυμαστές να χειροκροτούν το κουράγιο της παρρησίας του, ενώ άλλοι να τον λιθοβολούν ως ρατσιστή και ξενοφοβικό.

Οι υποστηρικτές του οργάνωσαν ένα κίνημα στο Φέϊς Μπουκ, που γρήγορα συγκέντρωσε 75.000 μέλη, μεταξύ των οποίων και αρκετούς συναδέλφους του αστυνομικούς. Και όπως έγραψε η ιστοσελίδα Nyheter Itag, στο αστυνομικό τμήμα όπου υπηρετεί έφθασαν 60 ανθοδέσμες θαυμαστών του.

Ιδού λοιπόν η άλλη –μη ειδυλλιακή –εικόνα της Σουηδίας, προφανώς αθέατη από την προνομιακή οπτική γωνία του πρόσφατα εγκατεστημένου εκεί, έκθαμβου ΄Ελληνα επιχειρηματία. Για την αποκατάσταση κάποιας ισορροπίας… 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Επειδή μας έχουν παραμυθιάσει αρκετά με το "παράδεισο" των Σκανδιναβικών χωρών.... 
Δεν γίνεται να είναι παράδεισος χώρες που η Νέα Τάξη έχει αλώσει εδώ και δεκαετίες και που κυβερνώνται εδώ και πολλά χρόνια από νεοταξίτικες "προοδευτικές" κυβερνήσεις τύπου SYRIZA.....

Διαβάστε και για την Κόλαση της Νορβηγίας ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.