Τελευταίες αναρτήσεις

12 Φεβρουαρίου 2017

Απόσπασμα από την Τσουκνίδα του Σαββάτου (11-02-2017).

Τσουκνίζει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Τους χαλάει τη μαγιονέζα ο Κοτζιάς!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Κοτζιάς
Για “πάρτι” κακοδιαχείρισης έκανε λόγο στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ανακοινώνοντας ότι έχει στείλει ήδη στον εισαγγελέα στοιχεία για 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και προανήγγειλε  και άλλες αποκαλύψεις…
Δηλαδή, τις ΜΚΟ του Μουζάλα, του Φίλη και λοιπών…

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι εκείνος ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, που έβαλε πλάτη στο ζήτημα της “επιλύσεως” του Κυπριακού, όταν ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ως πειθήνια όργανα της ΝΤΠ και εκτελώντας τις εντολές του Μπάρακ Ομπάμα, προσπάθησαν να κλείσουν το Κυπριακό εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, πριν από τις 20 Ιανουαρίου 2017 που θα αναλάμβανε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ!!

Για αυτούς, αλλά και άλλους “σοβαρούς” λόγους, ο Νίκος Κοτζιάς θα “συνταξιοδοτηθεί” συντόμως...

Μας κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! 

Η Ελλάς ουδέποτε διέθετε Εθνική Στρατηγική, γι΄ αυτό βίωνε και δε θα πάψει να βιώνει Εθνικές καταστροφές!!

Για του λόγου τω αληθές, σας παραπέμπω στο βιβλίο “Ελληνική Εθνική Στρατηγική” του Αντιναυάρχου Γρηγορίου Δεμέστιχα, Επίτιμου Αρχηγού Στόλου, όπου γράφει:

“Η ιδέα να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής.

Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για τη σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα”!!  Στα όσα καταγγέλλει ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου, ο οποίος επί της ουσίας λέει ότι όλοι τους είναι προδότες, εμείς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συνεδρίαση αυτή η Επιτροπή για τη χάραξη μιας Εθνικής Ενιαίας Στρατηγικής!! 

Μνημονιακά τσακάλια τρώνε το πτώμα του λαού!! 

Πανσπερμία κομμάτων εγένετο!! Νέα πολιτική πρόταση καταθέτει η πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, για τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο χώρο του κέντρου, δηλαδή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας!! AdTech AdΤο σχετικό κείμενο απεστάλη σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ, τη ΔΗΜΑΡ και τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μάλιστα την υπογράφει και το στέλεχος του Ποταμιού Γιάννης Μεϊμάρογλου, ο οποίος είναι εκ των ιδρυτικών μελών της πρωτοβουλίας “Ώρα Αποφάσεων” μαζί με τους Γιάννη Δατσέρη, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη.

Έτσι, όλοι οι Μνημονιακοί πυροβολημένοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, σκαρφίζονται πως θα ξεγελάσουν το λαό μας και θα του υφαρπάξουν την ψήφο του σε επόμενες εκλογές. Για να περάσουν οι νέοι σωτήρες μας καλά και να δυστυχήσει πάλι ο λαός!! Αφού όλοι τους είναι υπέρ της ΕΕ, υπέρ του ευρώ, υπέρ των Μνημονίων!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.