Τελευταίες αναρτήσεις

14 Φεβρουαρίου 2017

«ο πονηρός χώρισε τον πλανήτη σε 7 ζώνες καταστροφής και ετοιμάζεται αλλά…»

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

«ο πονηρός χώρισε τον πλανήτη σε 7 ζώνες καταστροφής και ετοιμάζεται αλλά τον ξεπερνάει ο πνευματικός νόμος» 
Είναι ο πνευματικός νόμος που κρίνει τα έθνη, γιατί αυτός είναι πάνω από τους κοσμικούς. 
Όμως ο πονηρός δεν αφήνει κανένα ειδύλλιο ειρήνης να προκόψει στις μέρες μας, ειδικά αυτά τα ειδύλλια που αντί για έρωτα ΧΡΙΣΤΟΥ έχουν ¨έρωτα συμφέροντος¨
Ρωσοφοβία στην Αμερική
Αμερικανοφοβία στην Ρωσία 
Και τα τακτικά - πυρηνικά στρατηγικά διατεταγμένα έξω εκατέρωθεν και απέναντι το ένα από το άλλο. 
Το ειδύλλιο ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ τελειώνει άδοξα και υπάρχει και συνέχεια εξελίξεων. 
 
«Η αποχώρηση του Φλιν επιφέρει ένα πλήγμα στην προεδρία Τραμπ, η οποία μετρά μόλις 24 ημέρες,  ενδέχεται να καθυστερήσει τις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν. 
Μόλις τέσσερις μέρες άντεξε στη θέση του ο Μάικλ Φλιν, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου. 
 
Η αποχώρησή του ήρθε μετά την αποκάλυψη ότι συζήτησε το θέμα των αμερικανικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας με τον Ρώσο πρεσβευτή στις ΗΠΑ, προτού ο Ντόναλντ Τραμπ αναλάβει την προεδρία, και ότι παραπλάνησε τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για τις συνομιλίες αυτές. 
 
Την εποχή που η κυβέρνηση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ζητούσε στα τέλη Δεκεμβρίου την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της φερόμενης επέμβασής της στις προεδρικές εκλογές, ο Φλιν διαβεβαίωνε τον Ρώσο πρεσβευτή Σεργκέι Κίσλιακ ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ θα είναι πολύ πιο επιεικής απέναντι στη χώρα του. 
 
Σύμφωνα με τις εφημερίδες Washington Post και New York Times, που έκαναν τις αποκαλύψεις την Παρασκευή, αυτές οι συζητήσεις ενδέχεται να είναι παράνομες. Σύμφωνα πάντα με τον αμερικανικό Τύπο, το υπουργείο Δικαιοσύνης προειδοποίησε τον Λευκό Οίκο ότι το λάθος αυτό του Φλιν ενδέχεται να τον καταστήσει ευάλωτο σε μια απόπειρα εκβιασμού από την πλευρά της Ρωσίας.» http://www.iefimerida.gr/ http://edition.cnn.com/
 
14 Φεβρουαρίου 2017 
«είναι ο πονηρός σου λέω…» 
“Eάν οι άνθρωποι γνώριζαν περί του διαβόλου, θά εκτιμούσαν τήν Εκκλησία καί τά Μυστήριά Της, πού τόν προστατεύουν από αυτόν. ΄Ετσι οι άνθρωποι, μή έχοντας γνώση περί του θέματος του διαβόλου, πολιτεύονται αμέριμνοι, χωρίς νά ξέρουν ποιοί είναι οι εχθροί του, προχωρούν στή ζωή τους απροστάτευτοι καί τά αποτελέσματα είναι καταστροφικά...” 
Δημητρίου Παναγοπούλου † 
 
«είναι ο πονηρός σου λέω… που  φτιάχνει μάλιστα και αντιδράσεις » 
«Οι αντιδράσεις στη Μόσχα» 
«Ρώσος βουλευτής δήλωσε σήμερα ότι η παραίτηση του Μάικλ Φλιν, υπονοεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει στριμωχτεί στη γωνία ή ότι έχει «μολυνθεί» από αντιρωσικά αισθήματα. 
 
«Είτε ο Τραμπ δεν έχει αποκτήσει την απαραίτητη ανεξαρτησία και κατά συνέπεια στριμώχνεται επιτυχώς στη γωνία, είτε η ρωσοφοβία έχει ήδη μολύνει την νέα κυβέρνηση», σχολίασε το Κονσταντίν Κοσάτσεφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA Novosti. 
 
Ένας άλλος συνάδελφός του, ο Λεονίντ Σλούτσκι, που τυγχάνει και επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής κάτω βουλής, εκτίμησε ότι είναι ξεκάθαρο πως ο  Φλιν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί σε μια προσπάθεια να πληγούν οι αμερικανο-ρωσικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ. «Είναι προφανές ότι ο Φλιν αναγκάστηκε να γράψει την επιστολή παραίτησής του υπό κάποια πίεση», δήλωσε ο  Σλούτσκι. Και πρόσθεσε: «στόχος ήταν οι ρωσοαμερικανικές σχέσεις, η υπονόμευση της εμπιστοσύνης της νέας αμερικανικής κυβέρνησης. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί περαιτέρω η κατάσταση.» 
 
Νίπτει τας χείρας του το Κρεμλίνο 
 
Η παραίτηση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί εσωτερική υπόθεση των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Είναι μια εσωτερική υπόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι μια εσωτερική υπόθεση της κυβέρνησης του προέδρου Τραμπ. Δεν είναι δική μας υπόθεση», δήλωσε ο Πεσκόφ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους. «Είπαμε όλα όσα είχαμε να πούμε», πρόσθεσε. http://www.iefimerida.gr/ 14 Φεβρουαρίου 2017
«είναι ο πονηρός σου λέω…» 
 
«Ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, ο μεγάλος θεωρός των θείων μυστηρίων, γράφει στην Αποκάλυψη: «Έγινε τότε πόλεμος στον ουρανό από τη μια ο Μιχαήλ με τους αγγέλους του κι από την άλλη ο δράκοντας. Ο δράκοντας με τους αγγέλους του πολέμησε, αλλά δεν επικράτησε, κι έτσι δεν του επιτράπηκε να μείνει άλλο στον ουρανό». Αυτή η πτώση του διαβόλου καί των πνευμάτων που παρέσυρε εκείνος, σύμφωνα μέ την ερμηνεία του αγίου ’Ανδρέα Καισαρείας, ακολούθησε το πρώτο αμάρτημά τους της αλαζονείας καί του φθόνου. Τότε οι άγιες αγγελικές δυνάμεις τούς απομάκρυναν από την αγγελική τάξη, όπως αναφέρει αλληγορικά και ο προφήτης Ιεζεκιήλ. 
 
Στο βιβλίο του Ιωβ ο διάβολος εμφανίζεται να περιπλανιέται ήδη κάτω από τόν ουρανό και να διατρέχει τον αέρα με μεγάλη ταχύτητα, ικανοποιώντας σε κάθε ευκαιρία την αχόρταγη κακία του προς τό ανθρώπινο γένος.  
 
Ο απόστολος Παύλος ονομάζει τους πεσμένους αγγέλους «πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό» καί τον επικεφαλής τους «άρχοντα των πονηρών δυνάμεων του αέρα».  
 
Οι πεσμένοι άγγελοι είναι σκορπισμένοι σ’ όλη τη διάφανη άβυσσο, που βλέπουμε από πάνω μας, καί δεν παύουν να προξενούν ταραχές σ’ όλες τίς ανθρώπινες κοινωνίες καί σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κακή πράξη, δεν υπάρχει ανομία στην οποία να μην είναι πρωταίτιοι ή συνεργοί». Λόγος γιά τά πνεύματα-Λόγος γιά τόν θάνατο  
Ἅγιος Ἰγνάτιος Μπριαντσανίνωφ.  
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ.  
 
«είναι ο πονηρός σου λέω…  που χώρισε τον πλανήτη σε 7 ζώνες καταστροφής και ετοιμάζεται αλλά τον ξεπερνάει ο Πνευματικός Νόμος» 
«ΚΑΙ ο Πνευματικός Νόμος θα αποδώσει τα οφειλόμενα στην  Κεχαριτωμένη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Πατέρων μας που όχι μόνο την αδίκησαν, αλλά την δολοφονούν και την σταυρώνουν στις μέρες μας» 
Γέροντα, σε ποια ζώνη καταστροφής ανήκει η Ελλάδα μας; 
«μην ανησυχείς, η Ελλάδα ανήκει στην 8η ζώνη, στην ζώνη της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και της ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» 
 
Ο Γέροντας έγειρε το κεφαλάκι του προς τα δεξιά και έφυγε στα ουράνια σκηνώματα σαν πουλάκι. 
Αυτές ήταν και οι τελευταίες κουβέντες του που τις ανέσυρα στην μνήμη μου βλέποντας αυτά που γίνονται στις μέρες μας. 
Ήταν πνευματικό και αγαπητό παιδί του Αγίου Παισίου. 
Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία από μικρό παιδάκι και ο ΑΓΙΟΣ θαύμαζε το σθένος του, προβλέποντας μάλιστα και την τελειωτή του. 
 
«ο πονηρός ας κάνει την δουλειά του και εμείς την δική μας» 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΣ 
αλλά 
«Πολλές μπόρες πέρασε η Ελλάδα, αδικήθηκε πολύ. Αλλά όμως μπόρες θά ‘ναι! Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα, γιατί την αγαπάει ο Θεός». ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 
 
Με πίστη και ελπίδα 
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.